Snak

Mere indhold efter annoncen
Citat Ståle:
"Ser man på den danske liga i dag, er der masser af unge spillere, og jeg tror ikke på, at økonomien er til at udvikle den danske liga til 16 hold, siger Solbakken til bold.dk."

- Er det ikke lige så meget pga. hele den krise der har været? Klubberne har været NØDT til det. Ville de satse så meget på de unge, hvis økonomien havde været til mere? Nej, selvfølgelig ville de ikke det. Ikke i samme omfang i hvert fald. De ville købe delvis udviklede spillere, som kunne gå direkte ind og forstærke holdet. Eller helt gamle. Det er i hvert fald min teori, men virker det ikke meget logisk?

Nej, jeg siger i stedet JA TAK til 16 hold i Superligaen, og gentager gerne mig selv fra et tidligere indlæg:

(Skrevet omkring sæsonstart)

Vi har lige nu Silkeborg, Horsens, Lyngby, HB Køge, Fredericia og Vejle rendende i NordicBet med Superliga potentiale.

Vi får:

- En ude-, en hjemmekamp mod hvert hold. Ikke noget med eksempelvis to ude, en hjemme.

- Mulighed for at en klub reelt kan have en dårlig sæson og få bygget op. Brøndby tager chancen nu, men hvad kan det ikke betyde? OB tog chancen sidste år og hvad var der tæt på at ske? Nedrykning. Vil vi virkelig se OB i første division og have Fredericia op i stedet? Jeg vil gerne se begge hold i Superligaen!

- Økonomisk boost til de mindre klubber, som ellers ikke har haft chancen i Superligaen, grundet hold som Silkeborg, Horsens, Randers, Esbjerg og AGF i NordicBet ligaen.

- Mulighed for de mindre klubber at holde på talenterne lidt længere. Eksempelvis HB Køge og Lyngby har ikke en chance for at holde på dem, når en Superliga eller udlandsk klub tilbyder sig.

- Der vil muligvis være mindre tilskuere til de mindre betydningsfulde kampe, men lige så, så tror jeg, at vi ser flere tilskuere til de mere betydningsfulde kampe

- Flere talenter som vil få chancen. I mindre betydningsfulde kampe vil de få chancen. Både hos store og små hold.

Jeg kan kun se positive ting i det.
Brøndby I.F. <3
Giver Ståle 109% ret. En liga med 16 hold er ikke fremmende for dansk fodbold men afviklende. Det ville derimod give langt mere mening at udvide 1 og de to 2 div til 18 hold og så genindsætte klubbernes reservehold i divisionerne på samme måde som i Spanien. Det vil give en langt stærkere 1 div hvor de hold der kommer op har spillet mod 17 andre kvalitetshold inden de prøver cremen... Man kan ikke udvide ligaen pga Viborg og fcv da det ikke er på grund af deres egen styrke de ligger hvor de gør - deres placeringer skyldes udelukkende ligaens generelle svaghed i år... Lur mig om ikke begge to ryger igen og gør denne diskution ligegyldig!!
Never argue with a idiot, he will drag you down to his low level and beat you with experience!!
Da størstedelen af 1. division og de to 2. divisioner ikke har noget med professionel fodbold at gøre, men er forædlede amatørligaer, er disse ikke de rette steder at udvikle sig, for en række af landets bedste unge spillere.

Om end sympatiske, så er der jo allerede ved Marienlyst, Vendsyssel og selv AB, Brønshøj og Hvidovre ingen grund til at tage disse voldsomt alvorligt som "professionelle" fodboldklubber. Der er tale om forædlede, til dels kommunalt sponserede, amatørklubber med spillere af, med al respekt, yderst begrænset kvalitet.

Også derfor er en 16 holds superliga logisk og rigtig.

Og derunder burde der, landets størrelse taget i betragtning, højest være en yderligere række med kontraktfodbold - 1. division. Og i denne burde superligaholdenes reservehold såmænd kunne spille, hvis de er gode nok.

Vh.


For det første skal stålbakken bare lukke røven, med hans nationalistiske møgsnak. Han er dum at høre på i længden. Hvorfor bliver han ikke bare norsk landstræner og skrubber af..

For det andet, ville det give god mening med 16 hold, to direkte nedrykkere og en kvalifikationskamp mod 1. div. klubben der er blevet nr. 3. Lige nu, er der en masse gode, traditionsrige københavnerhold med stort potentiale, der roder rundt i 2. division. Dem vil der så være et par stykker mere af, der så vil kunne være på spring til superligaen og det vil skærpe vores danske talentmasse.

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
@ Homer5000

Nu vil jeg - som en præmiere - forsvare Ståle lidt. Og dette ved at påpege, at du måske går lidt over gevind i din fortolkning af hans ord.

Og m.h.t. de københavnske traditionshold, så formoder jeg, at du tænker på alt fra FREM over Fremad Amager til AB m.fl?

Hvis ja, så har jeg det personligt således, at jeg synes, det er bedst for alle parter, hvis de helt undtagelsesvist sætter tæring efter næring og derfor forbliver udenfor superligaen. For den eneste tradition man efterhånden kan forbinde til disse klubber er desværre traditionen for, at bruge en masse penge, de ikke har.

God aften.

Vh.

Adriaanse
Der findes et utal af dumme folk. Rigtig mange af dem er til stede i denne tråd.

Det ville være håbløst at udvide ligaen, når den allerede er så fattig på kvalitet, som den er og at tilføje 4 1. divisions hold, ville udelukkende have en negativ indflydelse på niveauet. Der er en grund til at vi er langt foran både Sverige og Norge på nuværende tidspunkt, det skyldes at den gennemsnitslige kvalitet i Superligaen er markant højere end i de andre skandinaviske ligaer.
København
Man kunne en gang at være sikker på, at en af oprykkerne rykkede ned igen. det er man ikke mere.

hvis man kun skulle møde de "sjovere" hold 2 istedet for 3 gange om året, så tror jeg flere ville tage på stadion.

skal ikke kunne sige om det bedst, at være færre eller flere i ligaen, men 12 er ikke det optimale.

Hvis det blev en udvidelse som jeg nok overvejende hælder til, så skulle der helst kun være max 5 tv kampe.

quaz siger superliga´en mangler kvalitet, jeg er ikke enig, jeg synes bestemt superligaen har kvalitet, men jeg tror at kvaliteten nogle gange hæmmes af det psykologiske i at være bange for tabellen. Flere hold ville give mulighed for at spille mere frit.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Hvorfor kommer denne debat op igen? 16 hold i superligaen er ren idioti. Det beviser Norge og Sverige, der derfor, og i samme stund vil formindske deres ligaer. HVORFOR MON???

Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Man kunne også spørge, hvorfor så mange mener, at den norske og svenske liga skal være referenceligaer?

Hvis man vil udvikle superligaen - og dansk topfodbold, så ville jeg bestemt ikke anbefale, at kigge nordpå.

Vh.

Adriaanse

PS: Med alle mulige forbehold, så kunne man også påpege, at 2 andre "små lande" med indbyggertal på niveau med Sverige, nemlig Belgien og Portugal, har stor succes med deres talentudvikling - og landsholdsfodbolden - på trods af en topliga med 16 hold.
Ja, som Foggy er inde på, så er dette jo et ganske letkøbt perspektiv, når man holder til i FCK.


Faktisk ikke.

Jeg håber at superligaen bliver udvidet til 16 hold. Der er så mange hold i 1. division som sagtens kunne klarer sig i superligaen. udvid også 1. division til 16 hold, da der render alt for mange hold rundt i de to 2. divisioner, der burde være i 1. division.
annonce