Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle: Wolves mistede en gylden mulighed

Skrevet af bold
tor 21. feb 2013
Ståle Solkbakken er ikke i tvivl om, at Wolverhampton har begået en fejl ved at fyre ham som manager. Nordmanden synes ikke, han fik den nødvendige tid til at implementere sine ideer.

Læs hele nyheden her
Skrevet af quaz
Uanset hvor meget respekt jeg har for Solbakken, så er det en værre gang fis han fyre af. Wolves har aldrig haft ry for at skifte for meget rundt på managerposten. McCarthy fik rigtig lang snor. Når man forventer at rykke direkte op igen, så er det simpelthen ikke godt nok at ligge og rode nede omkring nedrykningsstregen.
København
Skrevet af Bosse1983
Ståle blev hentet for at indføre en kontinental spillestil, med andre ord en total omlægning af det herskende. Den slags udgør en risiko for at resultater svigter på den korte bane. Det burde man være klar over i ledelsen. Ståles undren er helt på sin plads, især når man tager et skridt frem og derefter to tilbage ved at hyre Saunders, som på ingen måde har vist bedre tendenser.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af mtotheice
Præcis. Byt om på Ståle og Wolves i overskriften, så har vi den :)
Skrevet af Infobesity
Uanset hvor meget der nu skulle laves om i Ståles managertid i det der, udover Dudley, er det rigtige black country, så er det bare ikke godt nok at få en klub som Wolves til at ligge nede i bunden af The Championship.
Jeg følger engelsk fodbold som så mange andre, og ved at Championship er en utrolig tæt og hård række, specielt taget i betragtning af at den ikke er en toprække i sit hjemland.
Men mener det ville være ret skidt med Wolves i League One.
Dog, på den anden side, er mange storhold rykket ned i League One, League 2 og sågar Conference National.
Mest bemærkelsesværdige jeg kan komme på er Leeds da de lå i League 1.
Show Me The Way To Plough Lane! We Drink Champagne...
Skrevet af exile2013
Uanset hvor meget respekt jeg har for Solbakken, så er det en værre gang fis han fyre af. Wolves har aldrig haft ry for at skifte for meget rundt på managerposten. McCarthy fik rigtig lang snor. Når man forventer at rykke direkte op igen, så er det simpelthen ikke godt nok at ligge og rode nede omkring nedrykningsstregen.


Wolves fans er dog ikke helt enige.

http://www.wolvesforum.c…hree-points

Stale should never have been sacked. He was told he was going to get money to spend in the window, and another kneejerk reaction from the owners surprise surprise.


Give the manager time? that´s not the wolves-style m8 - going down down down..


wolves $#@!ed up when sacking Ståle. Now the club is settled for League 1. Well done!OSV, ikke at jeg skal forsvare Ståle, men man burde have givet ham mere tid, og lade ham præge holdet mere sæsonen efter. Han havde jo også en svær start i FCK men fik vendt det rundt.
Skrevet af Mr. Spock
Det der ikke giver mening er at Wolves, med ansættelsen af Ståle, gik med på et langsigtet projekt, der skulle modernisere spilkonceptet, og så fyrer de ham fordi resultaterne her og nu udeblev.

Der må have været noget fnidder backstage, ellers var både ansættelsen og fyringen af Ståle tåbelige beslutninger. På den anden side må moderne trænere indrette sig efter at der bare ikke gives snor til langsigtede projekter længere hvis det går ud over den kortsigtede gevinst.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Lakris
Ståle = patetisk

- og en meget overvurderet træner (ikke mindst af ham selv)
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Adriaanse
Ståle og hans rådgivere har i bedste fald været småprovinsielt naive. Og de har da i al fald intet lært i og af Köln - hvilket nu også ville have undret mig. Ståle overvurderer strukturelt sin egen betydning på baggrund af en ret letkøbt, og for en del nærmest uundgåelig succes i FCK. Og han undervurderer klubtraditioner og fodboldkulturer, der er stærkere, end han åbenbart regner med.

Det hænder nemlig, af og til, at selv større klubber ansætter en træner, som skal implementere mere langsigtede projekter og planer. Det hænder dog meget sjældent, at disse trænere får lov at blive, hvis her og nu resultaterne er langt dårligere end forventet. Og Ståle bragte vel Wolves tættere på Leauge One end på PL?

Villa Boas røg eksempelvis i Chelsea, der bevægede sig for langt væk fra mesterskabet, mens Rodgers nok får lov at holde ved i Liverpool, fordi håbet om en 4. plads stadig lever. Ståle var formentlig ikke blevet fyret, hvis han havde holdt Wolves i realistisk nærhed af play-off, vil jeg da tro?

Tid og tålmodighed har man oftest ikke meget af i topfodbold.

Vh.

AdriaanseSkrevet af quaz
Jeg er som sådan slet ikke uenig i det siger, jeg siger blot at Ståle får det til at lyde som om at Wolves er et galehus som har ry for at lave forhastede beslutninger, hvilket det ikke er. Jeg var selv meget overrasket over at Ståle blev fyret, da han jo netop blev ansat med en langsigtet målsætning, dog med forventning om direkte oprykning.

København
Skrevet af 2800
Ståle er et fjols
Kongeblå Boing Boing
Skrevet af Lassedreng
Mange delte meninger om Ståles opgave i Wolves; man kan simpelthen ikke ansætte en træner til at indkorporere en ny spillestil (langsigtet forventning), og samtidig forvente en oprykning til den bedste liga (kortsigtet forventning). De to ting hænger bare ikke sammen.

Så hvad har kravet reelt været fra klubbens side? Var det vigtigere at rykke op end at ændre stilen? For så er det fair nok at han er fyret. Hvis de derimod har haft en mere langsigtet plan i tankerne, virker det direkte idiotisk at fyre ham efter ½ år.

Har aldrig været vild med Ståle, men her synes jeg lidt det afhænger af hvad han har fået at vide af bestyrelsen, og hvad der reelt har været meningen med ansættelsen.
Skrevet af Ferguson41
Selv hvis en klub har gang i et langsigtet projekt, så må resultaterne på den korte bane ikke være en katastrofe, og når man som PL-nedrykker ligger nr. 18 midtvejs, så er det ikke godt nok. Ståle var ikke blevet fyret, hvis Wolves havde lagt nr. 9 i rækken, og i det mindste været i spil til playoff, men når man nærmere sig endnu en nedrykning, så falder hammeren somregel, specielt når man ikke har noget credit fra tidligere sæsoner at tage af.
Skrevet af Goodla
Men ikke nært så stort et fjols som dig 2800
Skrevet af schmede
Lakris = patetisk

- og en meget lidt kyndig og overvurderet debatør.

Ståle er til dato den bedste træner i superligaen, og det materiale, der blev ham overdraget, var ikke fantastisk. At Backe førte ligaen ved vinterpausen, var lige så meget et resultat af ikke eksisterende modstand.

Det hold Ståle tilgengæld gik igang med at skabe, gennem flere års virkelig gode indkøb, og implementering af stil, endte med at blive det bedste i superligaens historie.

Laudrup havde f.eks. et lige så godt materiale, hvis ikke bedre at arbejde med, og vandt et mesterskab ud af fire.

At han skulle have ligget højere med Wolves kan der ikke herske tvivl om, men er ikke i tvivl om, at de havde været bedre stillet, hvis de havde beholdt ham... men det kan man jo kun gisne om.
Måske var valget af Köln og Wolves ikke de bedste valg, når man tænker på den forfatning klubberne og trupperne var i, og de forventninger, der har været til dem.
Skrevet af - Numero Uno -
Det er lidt både og med fyringen som jeg ser det:

De er Premier League-nedrykkere og lå nummer 18 da Ståle røg (nu 22 og i allerhøjeste grad nedrykningstruet under Saunders), så set i det lys er det ikke godt nok, og derfor ikke synderligt overraskende at Ståle røg.

Det er dog yderst besynderligt, at han erstattes af en markant dårligere manager (Dean Saunders). Han har absolut intet positivt skabt, og Wolves er da også under stregen.

Skal man finde noget overraskende ved fyringen,så er det, at Wolves er kendt for at give manageren lang snor (bl.a. Mick McCartney), og generelt er de kendt for sjældent at fyre trænere. Og det var vel netop et langsigtet projekt Ståle Solbakken skulle være en del af.

Jeg håber på, at de får den dårlige stime vendt. Wolves hører til i hvert fald toppen af the Championship.
★ Jeg spidder jo min samtid med satirepinden; dypper aktuelle nyheder i min egen holdningsmættede whisky-dressing... ★
annonce
0