Snak

Mere indhold efter annoncen
fck spiller ultradefensivt når de spiller europæisk, røvkedelig resultat fodbold. De bliver også seedet i kvalen, og møder ofte overkommelige modstandere, derfor.


Hahahaha så overgik du dagens dummeste indlæg, imponerende..... FCK har slået Ajax ud 2 gange, lavet fine resultater mod Juventus, Barcelona, Man United, Panathinaikos, Chelsea, Galatasaray, Porto, Benfica, Leicester, Club Brugge, Slået Ajax på hjemmebane i en 1/8 finale osv osv.
Det er grunden til at de har været seedet og mødt overkommelige modstandere i kvalen.
Hverken FCM eller bif har formået at træde ud af underdog rollen som FCK har præsteret og komme kontinuerligt i gruppespil.
FCC
fck eller er det fcc det nu hedder, spiller røvkedeligt for den neutrale seer.Iøvrigt er grunden til at fck overhovedet spillede mod de hold du nævner er, at fck kom med i chl uden kval. kampe, ellers var det aldrig sket. Du har så til gengæld dagens mest subjektive indlæg, total blottet for realisme.
fck eller er det fcc det nu hedder, spiller røvkedeligt for den neutrale seer.Iøvrigt er grunden til at fck overhovedet spillede mod de hold du nævner er, at fck kom med i chl uden kval. kampe, ellers var det aldrig sket. Du har så til gengæld dagens mest subjektive indlæg, total blottet for realisme.Og så toppede du idiotskalaen.....

Du prøver at dreje din total mangel på viden over på noget, som har intet af gøre med det andet idiotiske du har skrevet, og det lykkes dig gudhjælpemig at fremstå endnu dummere, tillykke..

Men jeg vil gerne hjælpe dig med lidt fakta, bare så du kan blive en anelse klogere.
Det eneste gruppespil FCK har kvalificeret sig til uden kvalkampe er CL kampagnen 2013/2014.


FCC
Du har da ret, fck var med i chl 2013 uden kvalifikation, og fik store smæk. I 2016 var de med efter kvalifikationen mod crusaders og to andre ligegyldige hold. De andre år, er fck røget ud selv mod middelmådige modstandere som qarabak og plzen. selv i europa league kan jeg se fck har udfordringer med at score, det underbygger fint min teori ang. fcks ultradefensive stil.
De vandt hjemme over Gala og spillede uafgjort hjemme mod de Italienske mestre mens de tabte begge opgør til Real. 4 point og en målscore på 4-13 i 6 kampe kalder du store klø. So be it.

At du stadig ikke har fattet at grunden til FCK’s “nemme” modstandere i kvalen skal findes i, deres point der er optjent i Europa de foregående år er en gåde stop dig selv.

Din indledning i denne tråd var FCK’s budget, og du har stadig ikke kunne komme med argumenter på hvorfor det er lykkedes FCK at slå modstandere i Europa som har budgetter 2,3,5,10 Gange højere i Europa. Du vrøvler løs om spillestil, for at fjerne fokus på du tydeligvis har malet dig op i et hjørne.

Stop dig selv du er pinlig, og dit antiparti over for København viser hvor sølle du er, rigtig rigtig sølle. Hvis du vil forsætte med at udstille dig, så forsæt med at skrive alle dine tumpede indlæg i FCK relaterede tråde.

FCC
Du er så ensidig i dine holdninger omkring fck, at det får dig til at fremstå som en lille dreng, der ikke får sin vilje.Hvordan kan det så være, fck ryger ud til klubber der har et budget, der er 2,3,5 gange under fcks.Ja, jeg hader fck, ikke fordi jeg ikke ønsker klubben noget godt, for i bund og grund er superligaen bare en ubetydelig størrelse, og fck i den sammenhæng bare en lille ubetydelig mide, men mere fordi der findes ensporede personer som dig, som er så snæversynet i din tilgang til fck, at jeg tvivler på, om du overhovedet har afsluttet folkeskolen.
annonce