Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle: Ville ikke være sjovt uden udfordringer

tor 1. okt 2020

FCK har fået en skidt sæsonstart, men Ståle Solbakken er fortrøstningsfuld. Det ville ikke være sjovt uden udfordringer til at teste sammenholdet, siger han.Læs hele nyheden her
Ståle den må du længere ud på landet med når du siger i har "Bøvlet" med nogle ting i 6 måneder ???. Vi taler over 12 måneder nu.

Sjovt at se at SPIN Ståle ikke er uden humor :)
Vi taler over 12 måneder nu.


På det spillemæssige plan kan man godt argumentere for, at der har været problemer i 12 måneder, men man må give Ståle at det vel primært er efter nytår at det resultatmæssige, har været fuldstændig i skoven. En andenplads i Superligaen (indenfor relativ ok afstand af nummer 1) og kvalifikation til knockout-kampe er jo ikke odiøst.

Problemet opstod da FCK ikke som de plejer, blev dominerende i foråret, men tværtimod gik fuldstændig i stå.
Bullshit. Selvfølgelig havde du gerne været den udfordring foruden.
Skift nu bare træner.

Der er forlængst gået "Wenger" i den ...
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Hahahahaha gået Wenger i den .. kom sjovere.

Han er en mestertræner der kommer til at slå tilbage. Og når det sker, så kan I komme tilbage til jeres undskyldninger om at det kun er pga budgettet.
Som neutral fan vil jeg sige, at det efter min mening startede da de vandt mesterskabet i 18/19, da de faldt helt af på den i de resterende kampe af den sæson, som de vist endda tabte.
Og så er det gået skidt lige siden.

Så de skulle efter min mening have holdt momentum i forrige sæson, efter at mesterskabet blev sikret.
Vi taler om et hold, som næsten lige har spillet op med Man U og leveret big time i Europa. Mon ikke FCK kommer tilbage og det hele ender med FCM mod FCK og Brøndby falder af på den. Vildt så hurtigt holdningerne skifter herinde...
Det er både i forhold til trupsammensætning, belastning, skader, at vi ikke har fået fuld valuta.


Mon dette er "den spanske klike" han hentyder til? -Måske er der meget mere i den problemstilling end vi egentlig forestiller os? -Noget der kan forklare oprydningen og afgangen af Santos, Varela og bemærkningen om at Oviedo har fået frit lejde til at finde en anden klub?

Der er masser der peger fingre af Ståle, men kan man som manager forvente at professionelle spillere opfører sig som pattebørn med klikedannelser m.m. og skaber dårlig stemning i omklædningsrummet og hvad der deraf kan ske i forhold til hierarki og konflikter? -Måske gør Ståle netop sit job og smider dem på porten der ikke har den rette mentalitet, noget man ikke kunne vide på forhånd da spillerne blev scoutet.
Inter-fck: men folk kan jo copypaste deres sløve standardkommentarer ind, ift om det går godt eller skidt for FCK. Det sgu da meget smart :D
Som neutral fan vil jeg sige, at det efter min mening startede da de vandt mesterskabet i 18/19, da de faldt helt af på den i de resterende kampe af den sæson, som de vist endda tabte.
Og så er det gået skidt lige siden.

Så de skulle efter min mening have holdt momentum i forrige sæson, efter at mesterskabet blev sikret.


Det begyndte at gå ned ad bakke efter efter mesterskabet i 16/17. FCk lider under at der aldrig rigtigt er kommet en god erstatning for Delaney
ikke kun overkriften
annonce