Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle forklarer: Hemmersam sagde ja til Haaland i FCK

Skrevet af bold
tir 11. okt 08:11

Ståle Solbakken fortæller, at den daværende rekrutteringschef i Mikkel Hemmersam som en af de få gerne ville have Haaland til FCK. Læs hele nyheden her
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
Kan der snart koges mere suppe på den historie?? Vi er oppe på minimum 3 artikler omhandlende fuldstændig det samme. Manden var også i mange andre klubber, sjovt som fokus kun ligger på han var i fck til prøvetræning😅
Når man ikke vinder kampe må bold jo få fck til at se vigtige ud på en anden måde.
Skrevet af Halløj89
Misvisende navn du har alligevel ..
Skrevet af Tom Wanks
Positivt, artiklerne kunne også ses som en kritisk kampagne mod FCK´s evner til at spotte store talenter - og en mikrofon til Ståle, som han kan afreagere i. Eller, et tjek bag kulisserne vedr. det ultrakorte, Haalandske besøg i FCK.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Xinx
Kan der snart koges mere suppe på den historie?? Vi er oppe på minimum 3 artikler omhandlende fuldstændig det samme. Manden var også i mange andre klubber, sjovt som fokus kun ligger på han var i fck til prøvetræning😅
Når man ikke vinder kampe må bold jo få fck til at se vigtige ud på en anden måde.

Det kan vel betegnes som negativ bidrag til debatten.

I øvrigt så giver de her historier et indblik i hvordan mekanikken bag facaden fungerer.
Skrevet af SotD
Jeg forstår ikke helt hvorfor det skal gøres til en kæmpe ting. Jeg kan da godt forstå hvorfor man i Haalands unge år ikke helt kunne spotte at han var "The next big thing". Hans boldomgang i 2017 (til de der har set hans tidlige præstationer i Molde vil bakke mig op her), var virkelig skidt. Hans fart og fysik har altid hjulpet ham langt, men det samme kan man jo sige om Kenneth Zohore dengang han slog igennem. Og mon ikke FCK så Haaland som en type der meget vel kunne stagnere fordi han netop ikke indgik ret godt relationelt, og manglede både kynisme og teknisk formåen.

Han spillede hverken fast på Norges U17 eller U19 landshold før relativt sent - og med god grund, for han indgik virkelig ikke ret positivt. Der blev i øvrigt spekuleret rigtigt meget i om Haaland fik en "forlomme" af Solskjær pga. navnet og relationen til farmand Alfie som boede i Manchester fra 2000 til 2003 i samme periode som Solskjær spillede for United.

Han scorede 4 mål i 20 kampe (ikke fuld spilletid eller noget dog) i 2017 kombineret Eliteserie og pokal, og startede faktisk også ringe op i 2018, men omkring sommeren 2018 begyndte karrieren at tage fart. Hans holdkammerater begyndte at få sendt ham i dybden og der kom flere og flere af de klassiske Haaland mål, så han begyndte at ligne en umoden udgave af det vi ser nu. Men Haaland selv ledte jo også længe efter kompetencerne. Han har tidligere udtalt at han i sine unge dage forsøgte at kopiere John Carew, Tore Andre Flo og Jan Aage Fjordtoft, da han mindede om dem i fysik og statur - Men det er nok de færreste der vil drage de sammenligninger når man ser ham spille nu.

Summen af alt ovenfor - Jeg forstår godt hvorfor FCK i 2017 vendte tomlen ned - for der var ikke ret meget Haaland over Haaland dengang.
Silkeborg IF
Skrevet af Lindhardt
Ligemeget,manden blev et bæst andre steder og i aften ødelægger han fck igen
Skrevet af Slettet(241022222210)
Nu har vi forstået det. FCK fik ham ikke. Og FCK taber igen i aften, igen, igen. De er et midterhold i Superligaen. Det sejler. Og det fryder mig.
Skrevet af FodboldUtd
@Positivt...
Koger du kommentarer til alle artiklerne så?
Skrevet af Campeones35
bold.dk der endnu engang udnytter enhver mulighed for at bringe betydningsløse, ikke-nyheds artikler der udelukkende skaber trafik på det efterhånden fodboldmæssigt ligegyldige website bold.dk .
Flere reklamer, flere click traps, færre ægte fodboldhistorier. Det går RIGTIG godt bold.dk .
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
@halløj, og det er så fint du synes det;)

@wanks
Ja sådan kunne det også tolkes. Men synes dog fck og fans har gjort en dyd ud af at fortælle om de kæmpe "talenter" som er hentet ind de seneste par år. Den nye messi, flokken af islændinge, de rosende ord var ikke små da de kom til klubben, mener dog ikke de rigtig har bevist det store endnu. Roony er dog også kun 16,men den nye messi er han ikke. Spændende at se om han er fortid når hans kontrakt udløber. Ville da være fedt at se ham folde sit talent ud i Danmark, tvivler dog på det.
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
Om jeg koger kommentarer til alle artiklerne? Jeg er ikke med på hvad du mener😊
Skrevet af Slettet(241022222210)
Enig med @Positivtbidragtildebatten
Skrevet af DameNdoye2.0
Positivtbidragtildebatten

Måske det handler om at FCK og ingen andre skal møde City idag? Sikke et ironisk navn iøvrigt.
Skrevet af DameNdoye2.0
Enig med @Positivtbidragtildebatten


Og så ved vi at det er forkert
Skrevet af Slettet(241022222210)
Mon ikke damen her er lidt farvet ift. FCK.
Skrevet af DameNdoye2.0
Ligesom jer der har så ondt i røven over fck hellere ikke er neutrale. Man kan jo bare kigge på dine kommentarer, hvis man skulle være i tvivl. Iøvrigt erklærer du dig enig med en der ikke engang forstår at det er Ståle der af norske medier bliver spurgt om noget og intet har med FCK fans at gøre. Jeg ved godt det fløj over hoved på jer begge
Skrevet af Slettet(241022222210)
Velbeskrevet indlæg. WOW
Skrevet af VikingStar
Det er ganske riktig som Sotd sier over her. Haaland var lang og hengslete som vi sier, da han ankom Molde. Basic motorikk og koordinasjon på en fotballbane måtte komme på plass. Men det kom hurtig på plass må man si. Og han begynte blant annet å spise mye mer mat i kantine i Molde og la på seg mer muskler. Dette er hva han gjorde et halvt år senere:

https://www.youtube.com/watch?v=aF3QriM4REw

4 mål på Brann Stadion av 17 åring hvor et par av målene er klassisk Haaland mål vi kjenner igjen fra senere. Dette var dagen da Norge for alvor oppdaget det store talentet. FCK sku nok tenke puslebiter måtte på plass for å utløse talent, når han var på besøk der nede.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af irtysh
Jeg synes, at der er for mange negative bidrag til debatten.
Og jeg håber!, at ..
…. er okay at synes det.
Freja & Thor!!
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
Dejligt du fangede ironien!
Og jo da, fangede udmærket godt det var en artikel som du beskriver den. Men kan du give mig ret i at der ikke er noget ny viden i den, udover der bliver namedroppet en eller anden rekrutteringschef som sagde ja, kontra de andre artikler ang. Præcis samme emne, hvor en anden sagde nej. Tænker ikke vi behøver at komme hele vejen rundt om samtlige medarbejdere i fck og hører hvem der sagde ja og nej til ham.
annonce
0