Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle melder N'Doye tvivlsom til FCM-brag

ons 6. nov 2019

Dame N'Doye er ikke med mod Dynamo Kiev, og det er heller ikke sikkert, at angriberen bliver klar mod FC Midtjylland. Læs hele nyheden her
Det er da træls, hvis ikke han kan være med. Vi vil gerne møde FCKs bedste hold, også for at undgå undskyldningerne efter deres nederlag.
Lige præcis årsagen til at jeg tror Bendtner bliver forlænget. N´Doye holder ikke for evigt, og Bendtner vil - når han er i fulde omdrejninger - være den rutinerede, fysisk stærke spilstation og afslutter, de skal have.
Røgslør. Han spiller i Herning. Det er bare for at kunne forsvare at han bliver sparet i Kiev (helt fair desuden, men den vil Ståle ikke have på sig)
Selvfølgelig bliver han klar. Han er pt. kun i stand til at spille en gang om ugen. Meget naturligt. Han giver den en skalle søndag på et FCK hold som nok kommer med et europæisk udebane udtryk. Vi må være ærlig og sige at det ikke ville være godt at tabe, så at angribe den som en hvilken som helst anden SL kamp i Herning dur ikke denne gang. Der er for meget på spil.
Det skal blive spændende at se om FCM kan bryde det ned. Jeg har min tvivl.

Derudover skal Santos og Pieros nok gøre det fint imorgen, noget som de har gjort 3 gange tidligere i denne EL gruppe.
Hvis vi nu antager at Dame N´doye kan spille kampen Søndag, som det virker til alle forventer. Er der så tale om en decideret nedprioritering af Europa League-kampen i forhold til Liga-kampen, eller ligger kampens torsdag ganske enkelt bare for tæt på kampen mod Sønderjyske (hvor man trods alt fik ham sparet en smule)?

Da Ståle udtalte sig om det den anden dag, lød det som om at N´doye sagtens kunne spille både Torsdag og Søndag - men bare ikke begge dage. I dag virker det (på udtagelsesplan i hvertald) snarere som om han ikke vil kun spille torsdag under alle omstændigheder. Ting med skader kan jo udvikle sig over dage, men der kan også være tale om, at Ståle ikke ønsker en snak om, at Europa League-kampen nedprioriteres, og så er det rarere at sige han ikke er klar. Hvad er fornemmelsen hos FCK´ere?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Ståle spin
Selvfølgelig er EL ikke nedprioriteret. Det handler vel mere om at det (især med tanke på det lidt uventede points i Kiev) er en lidt "gratis" kamp i morgen, da det ikke er en katastrofe hvis en sejr glipper. De to sidste runder (ude Lugano, hjemme Malmø) i gruppen er langt vigtigere end den i morgen. Vi tager dog gerne 3 points med i morgen også :)
Får vel blot bekræftet at Ståle er bange for FCM og vælger at Spare Damen for at stille så stærkt som muligt i Herning.
Mææææææhhhh
Slettet
annonce