Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ph.C.
Det ville være stærkt, hvis den skandinaviske lande eller måske endda hele Norden dannede fælles front her og trak sig fra VM 2022.
Skrevet af Ph.C.
Skrevet af AC Gul
Ståle er er Blur en klaphat, utroligt han kan blive ved med at få taletid
Skrevet af StevenSegal
Lidt besynderligt at en mand der har arbejdet i en klub der har været på træningslejr i Dubai utallige gange, kommer med den slags udbrud..
Skrevet af VbRocks
Han har jo ret. Det er håbløst at der er vm i Qatar.
Skrevet af AU
Han har da ret. Hele Norden må da tage afstand, sammen. Og så derefter prøve at overbevise andre om det samme. Den slutrunde er forfærdelig og en skændsel. Ikke nok med den er betalt under bordet, så er mange tusind slavearbejdere døde.
Fuck FIFA og fuck dem der mener, at dette VM kan gennemføres. Hvis man ikke tager et standpunkt, så sker der ikke en skid!
Skrevet af 2620VestegnenUnited
Hold nu kæft Ståle og så boykot lortet selv inden i åbner munden omkring Sverige og os deroppe
Skrevet af Slettet(091918222510)
Ståle springer ud som humanist
Skrevet af Kalibr
@Bonaldo

Hvad Tyskland,Spanien,England,Angola etc mener er vel ligegyldigt når ståle snakker om et skandinavisk samarbejde??
Skrevet af apkristiansen86
"Jeg mener, at den skandinaviske og nordiske alliance er for slap. Der burde være meget mere tryk i det samarbejde - ikke mindst fordi Jesper Møller og Karl-Erik Nilsson sidder i UEFA-styret. De må jo i meget større grad være tydelige. Begge er vældigt vage i kommunikationen. De snakker et vagt politikersprog, som næsten er provokerende, lyder kritikken fra Ståle Solbakken."

Ja, og din snak lyder som en vældigt vag politiker i opposition. Nogen burde gøre noget. Sagt på et pressemøde angående udtagelse af sin egen trup.
Skrevet af Nicodemus
Der er godt nok mange her i denne tråd, der føler sig provokeret af Ståle... Og næppe nogen der føler sig provokeret af hans udtalelser.. udover de to herrer der bliver nævnt.

Men... det var vel forventligt... små sko er en livsstil i provinsen
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af apkristiansen86
Eller også er hans udtalelse præcis det han opponerer i mod. Hvis han mente det seriøst, havde han vel henvendt sig til DK, S, FIN og øerne?
At sige det i medierne han gør, samtidig med ikke at gøre noget er vel... en vag udmelding.

Om han har ret eller ej, er op til vores fælles retfærdighedsfølelse. Tror måske der er lidt mere muslimhad i DK end Kina/Rusland had. Det affødte da også lidt brok, men ikke meget mere end det. Qatar er bare en miniput på verdenskortet og dermed et nemmere mål ift rigtige holdninger.
Og hvor mange gange har Ståle frekventeret Emiraterne?
Skrevet af apkristiansen86
Altså besøgt Emiraterne som manager og dermed sportslig ansvarlig? Også økonomisk?
Men der er selvfølgelig ingen slaver der er døde i opbygningen af DUEbaj (som JBA siger) undskyld, men Lars Jacobsens imitation af Jan Bech var genial.
Skrevet af apkristiansen86
Og ved godt du er FCK´er:-)
Skrevet af Brunjitzu
Når et land med 2,8 mio indbyggere får tildelt et VM og bygger 8 kæmpe stadions, med et tabstal på 6,500 arbejdere, ja så burde hele verden være kritiske. For det første er det mistænksomt at Qatar overhovedet får VM tildelt, der går rygter om korruption i forhold til afstemningen, det er jo set før i FIFA. For det andet er det under al kritik at man har haft slaveagtige forhold under opførelsen af de stadions til VM, det bliver jo underligt at se kampe på de supermoderne stadions når man ved at de er opført af ludfattige arbejdere fra Bangladesh og Indien, som ikke har fået ordentlig løn eller haft sikkerhed under arbejdet. Endvidere er det hele betalt af oliepenge, så bæredygtighed og klima er sådan set heller ikke et emne man har skelet til i den her proces.
VM burde være en platform for en bedre verden, ikke en reklamesøjle for et korrupt oliestyre. Boycot lortet! Det er det eneste rigtige at gøre. Flot af Ståle!
Nordjyllands bedste fodbold podcast: www.folketsradio.dk/fodbold-for-folket
Skrevet af AU
Verden går nok under inden alligevel!!
Skrevet af apkristiansen86
Brunjitzu
Håber og tror på alle er enige med dig. Ståle har skam ret, men sten og glashus du ved...
VM er netop noget, en stor del af verden går meget op i, og derfor skal hele EU, som minimum, boykotte det.
At Norge, eller hele Skandinavien for den sags skyld gør det, betyder ikke det store. Udover vores samvittighed naturligvis.
Det bedste man som menneskehed kan gøre, er at ignorere det, kvalificeret eller ej, og dermed skade de store økonomiske interessanter der er.
Det gælder også vinter OL 2022 i Kina.
Glæder mig i øvrigt til at høre Norges holdning til netop OL 2022, når nu Ståle har fået/taget carte blanche i denne sag.
Skrevet af Vejleref
Ståle har helt ret. Det handler om synspunktet vedrørende VM i Qatar, og så er det underordnet om det udtales af en nordmand, der har været elsket/hadet som træner i Danmark. Han skal selvfølgelig ikke holde mund, når han mener, at det er helt uholdbart at afholde et VM i Qatar. Det kaldes ytringsfrihed og er en kerneværdi i et demokrati!
Skrevet af apkristiansen86
Vejleref
Enig, men når udmeldinger lander, skal man kigge på afsender, historik, intention og videre formål.
Vi skal have DBU på banen. Ikke en forsmået nordmand med gratis udmeldinger.
Skrevet af MoM
Luk nu røven Ståle. Troede man endelig var blevet fri for ham, men han bliver bare ved og ved.....
Måske Ståle artikler skulle holdes på bold.no?
annonce
0