Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle revser Gibraltar-chef: Meningsløst svar

Skrevet af bold
ons 24. mar 2021

Gibraltar-træner Julio Ribas ville aldrig lade sine spiller bære en protest-trøje, som Norge gjorde det, men det er et meningsløst svar på problemet, mener Ståle Solbakken.Læs hele nyheden her
Skrevet af keane10
Respekt til Norge for at gøre noget og selv Ståle har jeg respekt for i denne sag.

Danmark er desværre mere passive!
Skrevet af mansemand
utroligt hvor travlt han har med hvad andre gør..åbenbart ikke så meget at lave som landstræner ift. FCK.
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Mansemand kom nu lidt..
Skrevet af haraltidret
Ståle Solbakken skal passe sin egen butik i stedet for at moralisere overfor andre landstrænere og landshold. Jeg synes det er fint at Norge valgte at bære en protest t-shirt, selvom det næppe har gjort noget som helst indtryk i Fifa eller Qatar. Men Ståle skal holde op med at blande sig i hvad andre nationer mener er det rigtige at gøre i den her sammenhæng. Den slags bedrevidenhed vil næppe blive vel modtaget nogen som helst steder, og gavner ikke den sag Ståle og de norske spillere prøver at rette fokus på.
Skrevet af Slettet(002353223001)
Gibraltar Chronicle skrev det her efterfølgende:

In a post-match press conference conducted in Norwegian and only giving the local media an opportunity to table just a couple questions, he claimed the team was trying to raise awareness at the “rights lost that you and I take for granted”.

Mr Solbakken said he hoped Gibraltar would take the same position in its next matches.

Jeg ved sgu ikke... ku godt forestille mig Norge blev lidt for selvretfærdige... min sympati er hos Gibraltars træner.
Skrevet af Slettet(002353223001)
Eller lidt mere kontant: Solbakken skal ikke bruge tid på at HÅBE andre landes trænere gør noget som helst. Han skal lige præcist bare passe sin egen butik. (Og det var åbenbart ikke helt nemt, 3-0 ikke prangende)
Skrevet af Dragao
Norges "demonstration" er en tom og letkøbt omgang spil for galleriet. Jeg venter spændt på at de kvalificerer sig til VM - og derefter melder afbud i protest mod forholdene i Qatar. Men det kommer nok ikke til at ske - af to årsager:
Den ene er at de udmærket godt ved at det eneste de får ud af det er en solid bøde og et par års karantæne af FIFA. Og så kan de starte forfra, i nederste seedningslag.
Den anden er, at det er tvivlsomt at de kvalificerer sig - hvilket gør deres selvfede og skinhellige attitude ekstra letkøbt.

BBB & P - Brøndby IF, Bayern M, Barca & FC Porto
Skrevet af Rashio
Sjovt at ståle skal tage mundkurv på, når nu Gibraltars træner ikke skal..?
Skrevet af cloc
Pinligt at de gjorde det. Forstår slet ikke de fik lov af deres forbund. Demokratiet burde være stærkt nok til at blande fodbolden uden om. Selvfølgelig syntes vi alle at ingen skal dø for at vi kan se et vm. Men her burde andre være mere aktive end Ståle
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Luis Suarez
Solbakken tager afstand fra Nazi-Islamisme og opfordrer andre til at gøre det samme. Bold.dk retardos: "Hold din kæft Ståle!"
LFC naturligvis
Skrevet af Anderles
Ja, folk herinde er tabt bag en vogn.
Skrevet af Kedde1976
Når det nu er fodbolden selv der har valgt Qatar som værtsland er det vel kun fint at det også er op til fodbold organisationerne mm at sætte spørgsmålstegn ved selvsamme beslutning.
Syntes umiddelbart det er fint at man forholder de andre forbund at have en holdning til det.
Uanset hvad der ender med at ske er debatten igang.
Skrevet af Slettet(372020212703)
cloc

Pinligt at de gjorde det. Forstår slet ikke de fik lov af deres forbund. Demokratiet burde være stærkt nok til at blande fodbolden uden om. Selvfølgelig syntes vi alle at ingen skal dø for at vi kan se et vm. Men her burde andre være mere aktive end Ståle


Ja, men hvor er de?
Skrevet af Mangus
Norge tager åbenbart afstand mod nazi islamisme og i aften spiller vi mod et andet fascistisk land

Hvis man ønsker at boycotte det ene, må man også boycotte det andet.
Skrevet af Ditka
Det er da fint at Norge viser de tager afstand. Bare i det meget små. Kan godt forstå han var ude dagene før og gøre opmærksom på de ville gøre noget. Ellers var det vel knapt blevet bemærket. Lidt af en maveplasker. Byggede det op til noget stort. Hvid t-shirt med småt skrift. Om så alle nationer bar en sådan ville det stadig være uden virkning. Alle hold spiller stadig deres kampe om at kvalificere sig. Skal det virke effektivt må det gøre ondt på dem selv først ved at tage konsekvensen og blive væk fra kvalifikationskampene. En t-shirt med budskab er for unge studerende der raser på regeringen. Lidt for meget 1. Maj stemning over det tiltag. Protesterer og har en hyggelig dag. Slagsangene manglede dog...
Skrevet af Will
@ Mangus

Hvis man ønsker at boycotte det ene, må man også boycotte det andet.


Uddyb gerne.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Bløde babser
Norge og Ståle viser mod. Det kan vi andre lærer af - inklusiv Gibraltar.
At Ståle i de efterfølgende interviews forholder sig til det....og til modstanderens respons på det, er 100 naturligt når nu man har taget et flot men kontroversielt standpunkt i forbindelse med kampen.
Har man sagt A siger man også B.

AT kritiserer det er bare underligt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Erikbjarnepedersen@gmail.com
Hvor er det dejligt at det norske landshold forholder sig til menneskers arbejdes og levevilkår. Et korrupt FIFA bør tales imod og det er hvad det norske landshold gør. Jer der håner Ståle og det norske landshold, er jo med til at støtte Qatar og de vilkår de byder arbejderne.
RassiP
Skrevet af alexis
Går ud fra at i alle aflevere jeres Iphones tilbage?
Skrevet af pervangsaa
- Det er et meningsløst svar. Han kan have spillere på sit hold, der gerne vil ytre noget. Hos os var det helt enstemmigt, at alle gerne ville deltage. Alle havde en åben og ærlig diskussion. Alle måtte komme med deres mening. Jeg er slet ikke enig med ham, siger Ståle Solbakken til VG.

Alle må komme med deres mening, siger Ståle. Det så man da lige i FCK da Matic ytrede sig positivt om nogle andre fans i et andet land på et socialt medie, bum så blev han sat af og fik aldrig sin plads tilbage.
For Ståle må du godt have din egen mening, bare den matcher hans egen.
Godt at han forsvandt fra FCK.

Fodbold og politik skal ikke blandes sammen på spiller niveau. Hvis Norge har en holdning til det, må de jo bare blive væk.
annonce
0