Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 1128KBH
Er folk decideret uenige i det han siger - som jo er helt korrekt - eller er de bare imod det, fordi det kommer fra ham?

Folk ved deres fulde fem kan vel ikke være uenig i, at FCK og bif er i en liga for sig hvad angår pres fra omgivelserne, og at de folk der interesserer sig for fcm skal findes indenfor en radius af 20-30 km fra deres stadion.
Skrevet af LukeDanDuke
Who fucking cares?

Ståle cares. Han har i hvert hele tiden brug for at nævne FCM.
Skrevet af stik i rend dreng
Er folk decideret uenige i det han siger - som jo er helt korrekt - eller er de bare imod det, fordi det kommer fra ham?

Folk ved deres fulde fem kan vel ikke være uenig i, at FCK og bif er i en liga for sig hvad angår pres fra omgivelserne, og at de folk der interesserer sig for fcm skal findes indenfor en radius af 20-30 km fra deres stadion.


Presset er uden tvivl større i FCK i hvert fald. Men at gå fra ´presset er større´ til ´who fucking cares´ er vel også ret betydeligt. At udtale at alle er ligeglade med et hold der har vundet 3 af de sidste 6 mesterskaber, og dertil vundet en pokal er jo bare fjollet og arrogant. Mon ikke Ståle går lidt op i hvad der sker hos deres nærmeste konkurrent.

Skrevet af Slettet(031508220511)
@1128KBH
Selvfølgelig har han ret. Det er klart for enhver at FCK vs. Brøndby er det største i DK.
Men hvorfor skal Ståle fortælle det til os på den måde?
Han virker som en skaldet lille mand.
Skrevet af Altobold
og at de folk der interesserer sig for fcm skal findes indenfor en radius af 20-30 km fra deres stadion.


ahr.. der er nu også ret mange fans længere væk end 20-30 km !
Der er i hvert fald eks. minimum 100 FCM fans der bor i Københavnsområdet, nogle studerer og andre arbejder der simpelthen.
Mange er fra Jylland men der er også en del der er født på Sjælland og i København
Derudover er der rigtigt mange i andre dele af Jylland og også på Fyn bor der en del
Skrevet af B1903½
FCM er en overbygning på "Herning Fremad" og "Ikast FS"......det siger vel alt omkring, at der bare ikke er nogen større historik og fankultur som ved Aab, AGF, BIF og FCK og derfor intet pres....

Stadionrekorden hos "Ikast FS" er faktisk større end for FCM.....

Når man er i Herning drejer det sig om Ishockey !
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Pedro1
Spot on!!
Skrevet af Slettet(031508220511)
Der er et gennemsnit på omkring 1300 til ishockey i herning.
Skrevet af Slettet(031508220511)
Fed sport i øvrigt.
Verdens hurtigste sport siges det.
Skrevet af Mester3
En overbygning af 2 klubber i dybt fald i skikkelse af B1903 og KB er heller ikke særlig imponerende
Skrevet af Theanimal
Fuldstændig enig!
Skrevet af fcmidt1650
Det må vist snart være på tiden den fremmedarbejder skal til nord på igen, han må heller huske han er ikke en del danmark, bare lejet hjælp. Og man kan tydelig høre, åhh nej ikke tydelig men dog høre, han ikke ved hvad han snakker om igen!
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Oldgyde
Vorherre bevares Ståle tror da også alting drejer sig om FCK
Skrevet af bruger 172860
Præcis Ståle
Skrevet af Slettet(031508220511)
For lige at sætte lidt tal på.
Instagram følgere
FCK = 141 Kilo
Brøndby = 80 Kilo
FCM = 50 Kilo
AGF = 29 Kilo
AAB = 23 Kilo

At han i den grad negligerer den tredje mest populære klub i landet siger vel lidt om at der er kommet nye boller på suppen i rivaliseringen i DK.
At han nævner Aab som en klub hvor der er mere pres er jo helt ude i hampen. Han virker virkelighedsfjern i sin verden.

Det kan jo, og nu gætter jeg bare, det kan jo være at dette bare er aftalt spin de to klubber i mellem. Jeg håber dog at Priske ikke falder ned på det niveau.
Skrevet af bruger 172860
Ståle sådan
Skrevet af Bløde babser
Endnu engang har Ståle selvfølgelig ret i det ham siger, men det havde nu alligevel ikke gjort mig noget hvis han havde holdt mund.

For enhver idiot kan jo regne ud at sådan en kommentar ikke ret tit bliver modtaget baseret på hvad der bliver sagt, men på timing og ordvalg. Og den del er ikke knivskarp.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af FCM_

En presset mand, der ikke kan tåle at andre har succes ... Sådan er manden desværre altid ... Manden skal altid revse andre, når det går dårligt for ham selv ... det er vel det der hedder mangel på overskud ...
FCM, Lazio, Liverpool, Barca ... VM i Qatar. Der skal ryddes op i Fifa ! https://sport.tv2.dk/fodbold/2021-04-02-da-emiren-loeftede-vm-trofaeet-var-skandalen-en-realitet
Skrevet af KSDHx
Smålige og pinlige kommentarer fra en gammel bitter mand. Burde koncentrere sig om at få sit dyre hold til at præstere bedre.
Skrevet af Slettet(350105202712)
Jeg synes sgu er det er herligt, især fordi folkene ude på heden netop bliver tøsefornærmede over det. Glæder mig allerede til round 2.
annonce
0