Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle svarer på FCK-kritik: Engell og Kvist var pot og pande

Skrevet af bold
ons 28. sep 13:57

Ifølge Ståle Solbakken var den netop fyrede mentaltræner i FC København Christian Engell som pot og pande med William Kvist, der sidder i Parken Sport og Entertainment.Læs hele nyheden her
Skrevet af Danaldo9
Kaster ham Engel ikke lidt med sten i en glas butik? Jeg mener - jeg aner heller ikke hvad han har lavet og set på spillet på banen er det da ikke et super imponerende fck mandskab vi ser for tiden … med ståle havde man da en tro på at man altid kunne få et godt resultat i Europa - det har man ikke idag :D
Skrevet af weeman05
Fyr Kvist også tak!
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af BoldenRuller
Hvorfor bliver Ståle involveret i den her slags? Han er sikkert blevet spurgt, så journalisterne må virkelig må stoppe.
Skrevet af Morisot
Ude fra er det jo lidt svært at få øje på det fantastiske arbejde Engell selv synes han har leveret.
Skrevet af Tom Wanks
Bolden ruller, Ståle spørges formentligt fordi Engells fortælling insinuerer at Ståles ledelse var helt til rotterne - og det kunne være fint for historieskrivningen om nogle spillere fra dengang, som idag kan udtale sig frit, bliver spurgt om de kan genkende Engells beskrivelser. Man kunne også spørge farmand Wind. Smiley
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af HelleDusseDa
FCK var vel rykket ned uden Engell, så i har da temmelig meget at takke ham for 😉 Spøg til side FCK er lidt en klub uden identitet med så mange penge at de reelt godt vil kunne købe sig ud af problemerne i nogle sæsoner. Men man ved ikke rigtigt hvor man har jer efter Ståle.
Skrevet af Fodboldministeren
At fyre ståle skreg langt væk af inkompetence dengang imo. Det er IKKE blevet bedre siden på nogle parametre. Kvist var forfærdelig som spiller og nu fremstår han som en decideret katastrofe som bestyrelsesmedlem. Som menneske er jeg heller ikke fan og han fremstår utrolig arrogant og nedladende uden at have noget at have det i!...
Skrevet af DameNdoye2.0
Kvist var forfærdelig som spiller


Stadig den mest vindende spiller i dansk fodbold. Ingen har så mange mesterskaber som ham, så det jo nemt nok at skrive fra sin stue.
Skrevet af Mr.Slotved
danaldo9

så du mener ikke man har præsteret i europa de sidste par år uden ståle.
Skrevet af Jolsen
danaldo9
Så vidt jeg ved spiller FCK, CL bold, ikk?
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af Mr.Slotved
Fodboldministeren: dagens useriøse opslag.

Stop nu lige ståle missede 2 mesterskaber et 3 var på vej og nåede at misse Europa inden JT kom og overtog sammen med pc.

Der var brugt uhyggeligt mange penge på spiller der simpelt hen ikke havde niv, man hænger stadig væk på nogen af dem 3 år senere.

Ståle var håbløs de sidste 2½ sæson i fck.

At du mener kvist var en dårlige spiller viser med al tydelighed at du bare er en troll.
Skrevet af Soccerjedi
Nævnte det også i en tidligere tråd. Engell er, IMO og efter at have arbejdet med ham, en omgang varm luft. Totalt ustruktureret og typen der bare putter gammel (basic og dårlig) vin på nye flasker og pakker det ind i pseudo-filosofiske floskler.

Har aldrig forstået at manden kunne få så central en rolle i FCK, men det giver naturligvis mening nu, når pseudo-filosoffen over dem alle, Kvist, åbenbart har brugt Engell som sin spirituelle vejleder.

Den her fyring, som nævnt før, er rigtig god for FCK.
Skrevet af Fodboldministeren
Mr slotved@ jeg kan i det mindste formulere mig. Du fremstår langt mere useriøs, da man ikke forstår halvdelen af det du skriver og det der er til at forstå er jo noget sludder!...
Skrevet af klunseren
En kulturløs klub i frit fald. Alle de klub værdier og den klub DNA opbygget igennem klubbens første 20-25 år, røg lige ud med badevandet da den nye ledelse med deres boytoy William tog over.
Alt vasketøj i fuld offentlighed, ingen loyalitets følelser længere, ingen respekt. Det er godt nok sørgeligt at se på.
Skrevet af Fodboldministeren
Damendoye@ Overdrivelse fremmer forståelsen, men du røg i med begge ben. Selvfølgelig er man ikke fuldstændig forfærdelig hvis man lever af det, men manden var jo vitterligt ikke god til noget som helst, udover at løbe. At han skulle være den mest vindende i dansk fodbold/superligaen skal jeg ikke kunne sige om er sandt eller ej og jeg er egentlig også ret ligeglad. Det fortæller jo bare endnu mere at hoveddelen af hans karriere blev brugt i fck og at han ikke havde niveau til mere. Han røg af holdet alle steder i udlandet... Alle kunne vinde et par titler ved at spille i fck i 10 år eller mere og rende rundt i den trygge andedam Ala Rasmus Falk, for det hold der har det klart største budget!.
Skrevet af FCKNørrebro
Kvist blev altså udnævnt til månedens spiller i Bundesliga
Skrevet af Karhor
Det er vel svært ikke at koble ansættelsen af Jacob Neestrup sammen med fyringen af Engell.

Neestrup viser handlekraft fra dag 1!
Skrevet af kimjen
Christian Engell er et fjols. ( Punktum )

Spændende hvor mange klubber og institutioner som nu bidder på krogen?
kimjen
Skrevet af DameNdoye2.0
Fodboldministeren

Du ved ærligtalt bare ikke hvad du taler om, og lige nu læner jeg mig op af kommentaren om du er en troll med det du får udtalt. Der har været mange spillere i FCK, men Kvist er den mest vindende spiller i Superligaen nogensinde. Det gad du ikke engang eftertjekke, så det må du hellere bare stole på, og så indrømme at hvis den mest vindende spiller nogensinde i dansk fodbold er forfærdelig til det, så er han alligevel den bedste der har været i dansk fodbold målt på resultater. Det er dig der vrøvler, ikke Slotved.
Skrevet af Shamran
Ståle kan jo også bare nægte at svare på spørgsmål der omhandler FCK hvorved det vil se endnu mere mystisk ud, men så vil han trods alt gøre FC Tudekiks glad udi i ledelse og fans der mener at FCK i egenskaben af at være Skandinaviens største klub skal total fredes for enhver kritik ;-)

Det sejler i FCK´ ledelse og har gjort det længe med CBS uddannede Kvist som en del af og det er helt korrekt at loyalitet og klub følelse røg samme vej da Ståle i sin tid blev fyret. Ikke så meget at han blev fyret, men måden det blev gjort på og den måde han stadigvæk bliver behandlet efterfølgende som mere eller mindre uønsket af ikke bare ledelsen, men også de såkaldte FCK fans. Og man kunne nævne andre i den sammenhæng som eks. Per Wind der jo også svines til i flæng af FCK fans.

Neestrup har bare at levere og ellers er han også fortid, men det skulle jo være easy peasy med "stortalentet Neestrup" med det meget imponerende CV af at have været cheftræner i Viborg i 1. division i et par sæsoner og ellers som assistent træner hvor manden har gemt på alle guldkornene under først Ståle og nu JT der begge blev fyret - de guldkorn glæder vi os alle til at se fra dag 1 af :-)

Det er ofte svært at afsætte ledelser for det er ejerne der skal gøre det og Sejr som en del af ejerskabet har allerede brændt nallerne en gang da han blandede sig i fyringen af Ståle og dermed gav fingeren til de over 2 mia som Ståle har skaffet i FCK i hans tid på europæiske slutspil alene. Men det bør ikke kun være Neestrups job der er på spil resten af denne sæson, men så sandelig også højere oppe...
annonce
0