Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tom Wanks
Shamran, jeg er enig i det meste du skriver hér - specielt at måden fyringen af Ståle skete på, leverede et traume til klubkulturen, som ikke kunne undgå at ryge i splittelse (også fordi efterspillet på fyringen blev så tragikomisk og styringsforladt).

Jeg har stor sympati og faglig respekt for Neestrup, så vi stryger lige det mere personkritiske, du smadrer på ham.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af schmede
Det virker i hvert fald håbløst af Engell, at have brug for at svine ståle, som en aparte afskedssalut.
Godt han er væk. Glæder mig til at se hvem Neestrup bringer ind i trænerteamet.
Skrevet af Mikesas
Tror sku Kvist gør mere skade end gavn.
Skrevet af Roberto Pellegris
Jeg hader at Kvist fremhæves for at have en CBS uddannelse. Der er der tusindsvis af danskere som har (mig selv inklusive), og det kvalificerer dem bestemt ikke til en bestyrelsespost i små og mellemstore virksomheder. Derfor er det også så useriøst at den mand går rundt på en ledelsesgang med sin kaffekop.
Skrevet af Shamran
@ Tom Wanks

Jeg ved ikke hvor du har det personkritiske fra angående Neestrup. Jeg kender ikke manden men kommenterer bare fodbold facts og på det alle ved nemlig hans meget korte CV jeg har svært ved at se skulle være den store vilde åbenbaring, men åbenbart er han Danmarks svar på Pep Guardiola der har gået og gemt sig i Viborg i den næstbedste række i lille DK - altså wtf?

Det er ikke Viborg eller en anden random jysk fodbold klub vi snakker om, men FCK, Skandinaviens største fodbold klub og undskyld mig, men tillad mig sammen med andre neutrale iagttagere som eks. NCF den anden dag dels at være kritisk og dels undre sig over hvor ambitionerne er henne i FCK pt?

Neestrup er ikke anderledes som FCK´ manager end alle andre inkl. Ståle der ved hvad det vil sige at leve under det pres der automatisk følger at være manager i Skandinaviens største klub og selvfølgelig vil manden blive målt på resultater og spil fra dag 1. Hvis ikke han kan klare det så kan han jo tage tilbage til Viborg eller Peter Bonde´ Næstved hvor der intet pres er og hvor man i ro og mag kan hygge sig og drømme sig væk som den nye Pep Guardiola uden at vide hvad det reelt handler om...

Hans første udtalelser om pressen efter at være trådt til imponerede i hvert fald ikke, men han kan jo lade sit hold tale på banen og lade os tvivler æde vores egne ord med tiden - det plejer at være det bedste svar i fodbold verdenen.

Jeg tror dog han er fortid senest starten af næste sæson hvor det åbenbart er der ledelsen i FCK ser det smartest at fyre managers. Man skal lige have et transfer vindue overstået under gamle manager som den nye kan arbejde med ;-)
Skrevet af Cerezo
@DameNdoye2.0: Ikke for at tage noget fra William Kvist som har haft en imponerende karriere som spiller, men mig bekendt har John Faxe Jensen da flere danske mesterskaber (9), hvilket er ét mere end Kvist. Og så lige et Europamesterskab oven i…
Skrevet af Fjelle80
@Cerezo

Ifølge transfermarkt har Faxe kun 7 danske mesterskaber. Tæller du mesterskaber som træner og assistent med når du får det til 9?
Skrevet af Cerezo
@Fjelle80: Nu var han jo spillende træner i Herfølge, så den sæson tæller naturligvis med, men ikke den som assistent for Laudrup. Faxe fik spilletid i mesterskabssæsonerne 1985, 1987, 1988, 1990, 1991, 1995/96, 1996/97 og 1997/98 for Brøndby samt i 1999/2000 for Herfølge.

Mit bud er at Transfermarkt har misset at tælle 1988 med fordi han skiftede til HSV om sommeren og måske ikke har styr på at halvsæsonen i foråret 1991, hvor man omlagde til Superliga og begyndte at spille efterår-forår, tæller med som en egen sæson i dansk fodbold. Men Faxe har altså ni danske mesterskaber som spiller.
Skrevet af Fjelle80
Det er 85 de ikke har med, og så Herfølge
Skrevet af Cerezo
OK, mærkeligt at de udelader de to. Ikke helt sikker på hvor mange kampe han fik i 1985 men der er fine billeder fra dengang af ham og holdkammeraterne med Paaskebrød på trøjen på bl.a. dr.dk.

Jeg fandt en artikel fra Jyllandsposten den 25. maj 2000 med følgende tekst:
Ni danske fodboldmesterskaber
Med mesterskabet forbedrede John Faxe Jensen sin egen rekord for vundne mesterskaber. Torsdag kom antallet af Herfølge-trænerens danske fodboldmesterskaber op på ni. Otte gange vandt John Faxe Jensen som spiller med Brøndby - og den niende triumf kom i hus på Silkeborg Stadion efter en spillemæssig jævn kedelig kamp.”
annonce
0