Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle vil starte europæisk bevægelse før VM

fre 12. mar 2021

Ståle Solbakken vil bruge det norske landshold aktivt i kampen for at sætte fokus på debatten på den lemfældige omgang med menneskerettigheder og de dårlige arbejdsforhold i Qatar.Læs hele nyheden her
Meget sympatisk af Ståle, men vi mennesker er kyniske egoistiske væsner og vores idealisme har det med at fordampe når euforien og duften af succes melder sig på banen. ´kvalificerer Norge sig med fyrværkerifodbold, så er gætter jeg på at vi ikke hører så meget til de kritiske norske stemmer.

Der er allerede forsøgt et fælles skandinavisk samarbejde, men der ville Sverige ikke være med. Sverige er så også en af verdens største våbeneksportører og vil sikkert ikke risikere at fornærme regeringer i en region af meget store våbenimportører.

For lige at komme med en gang Whataboutism, så er der ikke megen snak om Kina, selvom de er godt i gang med systematisk at udrydde et helt folkeslag. Özil fik heller ikke meget credit, for at være en af de få der havde modet til at tage det op, men der var meegt få der havde modet til at bakke ham op og der er meget få der styrer uden om "made in China" når de køber elektronik.
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
De misser alligevel kvallen, så boykot kommer ikke på tale :D
...og der er meget få der styrer uden om "made in China" når de køber elektronik.


Det er en kamp man aldrig kommer til at vinde. Hvis du så endelig styrede uden om det hvor der decideret står "made in China" på, så ender du sikkert med at købe et produkt hvor størstedelen af komponenterne er fremstillet i Kina.

Mange virksomheder der samler deres produkter andre steder, så der ikke står "made in China" på produktet, får plastemner og lignende sprøjtestøbt i Kina.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Özils støtte kom bare til at blegne da han så også offentligt støttende Erdogan, som ikke er et hak bedre
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Men venner I er med på at der er et problem der skal adresseres ikke?

Hvad er jeres bud på en handling der måske kan gøre en forskel så? Hvis vi alle sidder og gentager det I skriver og bruger det som en forklaring på ikke at tage stilling, er vi jo ikke et hak bedre end det lorte land til Qatar.

Der er nogle der er nød til at tage handsken op og signalere til FIFA at vi fremadrettet ikke vil finde os i det svineri der er foregået med korruptionen (der i øvrigt allerede er påvist, omend beslutningen ikke omgøres?!), da Qatar fik værtsskabet.
Og evt også sende et signal til Heinecken og de andre store sponsorer om at der er fokus på problemet.

Nogen må gøre noget, også selvom det ikke medfører en aflysning. Det skal ses i et fremtidigt perspektiv det her.
Måske det bliver argumentet når man ikke kvalificerer sig, at man boykotter VM.
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
Med folk som dig, UnderMåler, kommer der aldrig til at blive ændret noget. Men tro mig, der er mennesker, som føler ting dybere end du kan forestille dig. Heldigvis. Ikke mange, og slet ikke nok, men de findes også.
Det vurderes at over 6.000, sekstusinde, arbejdere vil havde mistet livet inden første kampfløjt.

Hvis der holdes 2. min stilhed for hvert liv mistet, så er det jo 12.000 min stilhed. Divideret med 90 min får 133.33 kampe der skal foregå i total stilhed.
Med 64 kampe til VM skal VM i Qatar og VM i Nordamerika i 2026 forgå i total stilhed.

Fuck Qatar, fuck FIFA for at placere et VM i en ørken i et land uden stadions, fodboldkultur, uden øj og hotdogs, uden fans, men med +40 graders varme.

Så dumt, så korrupt, så ulækkert.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Det giver da ikke mening at blande Kina ind i det. Det er ikke Kina, der er værter for VM. Men det kan de snart blive, hvis der ikke bliver sagt fra over for korruption og udbytning i forbindelse med tildeling af værtsskaber.

Godt at nogen har nosserne til at åbne munden og sige fra. Jeg er normalt ikke videre begejstret for Ståle. Men her tager jeg sgu hatten af for ham.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Calciococio

Med folk som dig, UnderMåler, kommer der aldrig til at blive ændret noget. Men tro mig, der er mennesker, som føler ting dybere end du kan forestille dig. Heldigvis. Ikke mange, og slet ikke nok, men de findes også.


Hvem er folk som mig for nogen?

Jeg har ikke tænkt mig at se den slutrunde, men jeg har ikke den store tiltro til den menneskelige natur. Lad os nu bare se. Jeg vil vædde på at modstanden mod VM2022 kommer til at være størst i de europæiske lande som ikke kvalificerer sig.

Det hele handler om penge og en boykot virker kun hvis der også kommer en boykot af hovedsponsorerne. Så bliver det sværere for Fifa at få sponsorindtægter og så skal jeg love dig Fifa nok skal begynde at veje her og nu indtægten mod de langsigtede indtjeningsmuligheder. Fifa er en professionelt drevet organisation, som elsker penge mere end fodbold.
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
annonce