Snak

Mere indhold efter annoncen

Steinlein: Isaksen bliver det største salg i FCM's historie

fre 28. okt 04:44

Claus Steinlein er begejstret for, at Gustav Isaksen igen viste sig godt frem på den store scene, og FCM-direktøren forventer, at Isaksen bliver klubbens største salg.Læs hele nyheden her
Det kræver vel en kontraktforlængelse, for kan FCM få 100 mil. for en spiller med et år tilbage på kontrakten i sommeren 2023?
Tjaa markedet er jo stukket af, og han har alder med sig
Jeg tror ikke han vil forlænge, han kender godt selv til den store interesse og jo længere tid der går mod udløb af hans nuværende aftale, desto mere presset bliver FCM til at sælge ham.
Hvis FCM skal lavet den store mønt på et salg af Isaksen, så skal det være næste vindue, altså i Januar, mens han er brand varm og stadigvæk har et godt stykke tid til kontraktudløb.
AK1978
Der var også min første tanke, Ladlos. At få 135 mio+ for en spiller med kun ét år tilbage af kontrakten, er jo helt i skoven. Så vent dog med at sige noget til man har forlæng. Ellers ser det bare for dumt ud hvis,spilleren ikke vil forlænge. Eller hvad hvis han går kontrakten ud😳
Med en så ung spiller er det vel ikke sikkert, det betyder det store for prisen, at han kun har et år tilbage? De store klubber, som angiveligt er ude efter ham, vil ikke vente et år og risikere, at andre tager ham, så konkurrencen og bekymringen for de andre betyder nok mere. Det forudsætter selvfølgelig, at han vurderes som et kæmpe talent også til sommer.
Jeg tror at Gustav er så meget fcm mand at man nok skal nå frem til en aftale om forlængelse inden næste sommer.
Man må så håbe det ikke bliver til tysk eller engelsk fodbold, for der ryger han ret hurtigt ud i kulden med sit skuespil.
Åh gud igen en historie om alle de millioner som de kan få, problemet er bare at de altid glemmer at fortælle om de krav der skal opfyldes før det sker. De får 40 mill for ham og for at opnå yderlig 20+20+20, så skal han spille så og så mange kampe, score så mange mål, vinde så mange pokaler og i øvrigt være skadesfri. Så de spillere vi har hørt om de sidste par år der er solgt for fantasibeløb, det er jo aldrig blevet til virkelighed, da ingen af dem har kunnet leve op til kravene.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
den ligger helt sikkert allerede på bordet - alt andet vil ikke give mening for FCM.

derudover skal han nok kigge lidt indad - den lethed han falder med skal han nok have styr på
med en 21 årig kantspiller med et vist talent, så er det på ingen måde hans kontraktlængde, som afgør hvad han skal koste.

Det er kun et spørgsmål om, hvad vurderer man han kommer til at koste om 2 år vs har du pengene til at sikre ham nu eller skal en anden klub gøre det vs er du villig til at tage chancen.

Et scenarie: Frankfurt sælger Jobbe til 200+ og har en kant ledig samt pengene og villighed til at tage chancen. Så lægger de nok gerne 80 på Isaksen
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
annonce