Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ville gå ud over den sportslige værdi i divisionerne og skævvride konkurrencen, da reserveholdenes kvalitet kan svinge utrolig meget alt afhængigt af skader/karantæner på 1. holdet.

Det er ikke resten af fodbolddanmarks problem, at FCM har nået et sportsligt niveau, hvor de fleste af deres akademispillere ikke kan være med, når de bliver for gamle til U19. Så må FCM enten gøre det endnu bedre eller lave strategien om.
På sin vis synes jeg, at der er en vis relevans i, at debatten bliver genoptaget (nu af Steinlein), men jeg savner lidt mere dybde i baggrunden for, at vi overhovedet skal have denne debat?

Skal forslaget styrke bredden eller toppen i dansk klubfodbold?
Er det bredden, der skaber toppen eller er det toppen, der skaber bredden?

Hvis vi kigger tilbage fra starten af, så er det altså (like it or not) primært to klubber, der har repræsenteret Danmark i de europæiske turneringer (de seneste 2-3 sæsoner undtaget). Javel, med svingende succes, men man har trods alt været med og gjort sit bedste med de kvaliteter, man nu en gang har med fra ”Suppen”.

Hvis vi ønsker en SL, der fostrer internationale kompetente klubber år efter år, så skal vi nok gå en lidt anden vej end den, som Steinlein foreslår (indrømmet, der er elementer, der skal inkluderes). Hvis vi stadig synes, at dansk fodbold er bedst tjent med kampene søndag formiddag i Valby Parken (= ultimativ bredde og ungdomsarbejde), så behøver vi ingen nytænkning.

Jeg mangler lidt denne vinkel; både i forslag og i kommentarer – hvad er målet og hvor er planen?

Dansk fodbold kommer aldrig i min levetid (jeg regner med at blive ca. 25-30 år ældre end nu), eller måske ”never ever” til at have to pladser i CL gruppespillet, så hvis dette er DBU’s målsætning, så ville jeg nok sætte mine sparepenge i andet end dansk fodbold.
Mimsdk; Der kommer ikke 5 rækker over DS
Nej tak. Der har før været reservehold i Danmarksserien. Det skævvred konkurrencen, fordi der var store udskiftninger fra uge til uge. Hvis FCM holdt op med at hamstre spillere, ville deres trup ikke være for stor.
Problemet i Dansk fodbold er vel, Fck og Fcm har nået en status, hvor som det nuværende system foregår er tæt på umuligt for dem at udvikle sig størrer...

Så jeg tror man kigger på udlandet og ser hvad de store klubber gør der, okay måske vi kan gør det samme.

Det er bare den når et lands klub begynder udvikle sig til et vist niveau går det udover landets mindre klubber.. Det har det sjovt nok også gjort voldsomt i samtlige af de bedste ligaer også. Det bare ikke sket indenfor sidste par år så det bliver der ikke snakket om...

Så er spørgsmålet, skal Danmark udvikle sig til have 1 eller 2 hold der i en fremtid kan spille med Niveau over nu, eller skal man sige vi ville have det mere tætte hjemlige Niveau også kommer man bare ikke tættere på europæisk præstationer end vi er nu.
Ja selvfølgelig, money talks, vi er i stand til at køre en trup på 30 mand, så skal de også optage en plads for hele vores fødekæde, øh nej tak.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Hvad med om de kun kunne rykke op i 2. division og så lavede nogle restriktioner for hvor meget man kunne rykke frem og tilbage på mandskabet, så man ikke "redder" sig med superliga spillere hvis man er ved at rykke ud.

Dermed kunne der trods alt også komme nogle interessante kampe for de øvrige 2. divisionshold.

Der skulle naturligvis være de samme krav til stadion som øvrige 2. divisions hold, så hvis de ikke spiller på superliga stadion, så må man lave et separat
Bare rolig.
Reserveholdene ville aldrig kunne klare sig på sigt i NordicBet Ligaen.
Niveauet fra sidste gang reserve mandskaberne deltog i divisionerne er steget markant.
MEN i 2.Division er det realistisk.
kimjen
annonce