Snak

Mere indhold efter annoncen
Er der nok der har en ide, hvor meget har de sendt ( betalt ) til Randers ??
Er det også en rekord for dem og have nr 3 træner til 23’ende spillerunde? ;)
EB skriver 6 millioner..
EB skriver 6 millioner..


😳 Så er der endnu mere pres på.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Så må vi se om Thomas Thomasberg holder længere tid, end 6 måneder.
Det må godt nok være nedtur at komme med på et afbud...Thomasberg ved at han kun er valgt fordi første og andet valget sagde nej..
Blir svært for dem uanset træner ..... Der er noget desperat over FCM konceptet, svedperler på overlæben, en let rysten, flakkende øjne .......
Måske skulle man overveje om problemet med den store udskiftning af trænere, kunne ligge et andet sted i den process man benytter sig af. For man kan vel ikke blive ved med bare at vælge forkerte trænere, der efter et par måneder viser sig at være en nul bon.
Man må håbe at de har benyttet sig af et andet head hu8nter princip denne gang.
For helvede Steinlein!

Hvor idiotisk kan man efterhånden have lov til at blive ved med at udtale sig!? Det er muligt, at TT er en dygtig træner - og det tror jeg han er - men hvem gavner det, med sådan en udtalelse? Dækker det i virkeligheden over, at man - når man nu ikke kunne få førstevalget og ej heller 2. valget - så synes man i virkeligheden, at man har måttet strække sig længere end rimeligt er??

På et tidligere tidspunkt i FCM´s korte historie mindes jeg noget næsten tilsvarende. FCM havde spillet med musklerne og hentet en dansk landsholdsspiller i en fynsk fodboldklub i en rekordhandel mellem to danske klubber. Fordi man kunne, eller noget?? Stoltheden var kolossal!

Heldigvis er det ikke forbruget af penge, der afgør kampene på banen...

Fedt når prisen er den vigtigste/eneste faktor...
If it aint Newcastle, it aint worth shite
annonce