Snak

Mere indhold efter annoncen
Manden er jo billig iforhold til Pep Biel eller hvad ståle ellers hiver ind af b spillere fra bl.a Grækenland... forstår ikke de katastrofe signings ikke har kostet ham jobbet endnu.
I stedet tog I røven på FCK - igen.
Magtskifte i dansk fodbold er i fuld gang


Tænk at I kan blive ved med at poppe op, er det forventningen at bare I siger det rigtig mange gange, så kommer det til at ske???

Der er absolut intet der taler for at FCM er mere end for 6 år siden, de spiller endnu stadigt ikke i EL gruppespil jævnligt, derved kan FCM ikke tiltrække potente spillere som Zeca eller holde på spillere som Falk.. Uden salg er FCM stadigt bare en lille slikbutik der giver dundrende underskud fordi de ikke magter at tjene penge i EL/CL...
Gipper,

Måske fordi Ståle sikrer at FCK som klub tjener rigtig mange penge, både på de årlige gruppespil, samt de mange spillere der er solgt virkeligt dyrt de sidste mange år..
@Lundkvist
Medierne bragte først nyheden efter kl 15, så hvordan hele Danmark skulle vide det inden da ved jeg ikke.

At du ikke kan lide Steinlein er fair nok - man skal ikke kunne lide alt og alle. At du derimod tegner et forkert billede af forløbet og personen er dog forkasteligt.

@Marc Johnson
At FCM er en mere attraktiv klub for Sisto at spille i gør det ikke til et magtskifte! Resultaterne og fanbasen mangler i den grad før det kan blive en realitet.
Av av avs, det gør lidt ondt i selvforståelsen på enkelte FCKere, det her. Ellers var der vel ingen ide i at bruge tid på kommentarer
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
VBaltid: det kommer vel and på om han kan komme op i gear, og ikke er mentalt færdig.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
MartinHerold,

Det eneste der gør ondt er at se oneliners med udokumenteret lort fra brugere der end ikke ønsker at tage en debat og underbygge deres åndsforladte postulater...

Måske du har en bedre begrundelse for hvorfor du postulerer at der skulle være brugere der har “ondt i selvforståelsen”?? Personligt har jeg ikke noget lod i Sisto sagaen, jeg brød mig ikke om tanken ligesåvel som jeg ej heller brød mig om Kamil til FCK.. Nu er Kamil så en del af holdet og det må der så komme det ud af som der gør, men jeg er da glad for Sisto ikke kom til.. Nu håber jeg så bare man ikke sprænger banken for ASO, men i stedet beviser man rent faktisk har et fornuftigt scouting netværk og hiver en kompetent spiller ind udefra, som ikke er en afdanket SL spiller der ikke kan slå til udenfor landets grænser..

Så hvis det er min selvforståelse du hentyder til kan du vel i ovenstående læse den på ingen måde har lidt et knæk, det er klart min forventning at FCK kan tiltrække spillere fra en højere hylde som Boilesen (anfører i Ajax), Zeca, Fischer og fra tidligere tider Linderoth, Grønkjær, Allbäck blot for at nævne få ud af mange. Min selvforståelse lider et knæk hver gang vi tilknyttes en Bengtsson version 2, Thomsen, Sisto eller Kamil, blot for at du får en forståelse over hvor min “selvforståelse” ligger!

FCK skal ikke ned på FCMs niveau, de skal gøre det klart bedre og selvfølgeligt vinde mesterskabet 2020/21...
Er oprigtigt glad for han valgte fc Midtjylland og ikke fck
Mvh en fck fan

Hvis man fokuserer på fodbold og ikke hans personlighed, så forstår jeg slet ikke kommentaren. Han bliver en klassesigning


Kan man skelne?
En spillers præstation på fodboldbanen er i høj grad afhængig af hans personlighed og om den passer med trænerens personlighed og klubbens tilsvarende.

Jeg holder hverken med FCK eller FCM, så for mig er Sisto også et bedre match med FCM og dermed også mig da jeg tror han vil kunne udfolde sig langt bedre som konge i en lorteby end lort i en kongeby.
Sisto er ikke psykisk syg som nogle (uvidende) mennesker har prøvet at gøre ham til, han kræver bare lidt ekstra forståelse, opmærksomhed og mest af alt tryghed for at lykkes. Det får han nemmere i sin barndomsklub hvor han vil være den hjemvendte søn
end i FCK hvor han i langt højere vil være en i mængden.
Nå man kan åbenbart ikke kommentere på at Sisto endte på heden fremfor KBH, uden at virke forsmået? Jeg tillader mig dog at kommentere på det alligevel, og så kan lommepsykologerne smide diagnoserne afsted i min retning.

Mine forbehold med Sisto da handlen var tættest på med KBH, var at man ville binde 6-6,5 mill årligt + sign on fee på ca. det samme + en transfer på +20 mill. på en spiller som ikke havde spillet på et niveau i 2 år, som kunne retfærdiggøre den pris. Samtidig en spiller som har lidt af en depression, med underlige vaner af dette, og som kirsebær på toppen opfører sig som han gjorde i de afsluttende forhandlinger, så må jeg ærlig talt sige at jeg ikke er synderligt skuffet over han ikke skiftede til FCK.

Ovenstående kan muligvis vise sig at være et kæmpe fejlskøn, so be it, og chancen for at han lykkedes på heden er større, med det mindre pres der trods alt er der, modsat KBH hvor psyken er lige så meget et krav for at slå igennem som talentet og evnerne.
FCC
Som uvildig (ej med FCUK eller FCM) må det bare konstateres at den her gør ondt i København. Ikke nok med de spiller mest attraktivt i Herning så vil de bedste nu også derhen. Foretrækker nu også klart priske frem for den norske Mourinho - Zzzzzz and out of date...
annonce