Snak

Mere indhold efter annoncen
Gipper:

Som uvildig (ej med FCUK eller FCM) må det bare konstateres at den her gør ondt i København.


Hvordan ved du det, hvis du er uvildig?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
@Gipper,

Som uvildig (ej med FCUK eller FCM)


Ja helt sikkert!!

Som selvudnævnt psykolog kan jeg se du er fan af et middelmådigt lortehold der tydeligvis jævnligt bliver pulet af FCK og derfor skal du afreagere i diverse tråde for at komme af med dit mindreværd overfor FCK, tillykke!
Elsker bare pengene pisser ud af parken samtidig med de igen og igen underpræsterer og spiller det mest røvsyge bold i suppen næst efter sønderjyske. Trist men samtidig komisk - loooooooove it:)
Elsker bare pengene pisser ud af parken samtidig med de igen og igen underpræsterer og spiller det mest røvsyge bold i suppen næst efter sønderjyske. Trist men samtidig komisk - loooooooove it:)


Brugere som udelukkende opretter en profil, blot for at trolle som tydeliggøre ens kæmpe komplekser - Loooooooooooove it :)
FCC
Så længe biksen giver overskud, EL gruppespil og mesterskaber, så klager jeg heller ikke, så noget kan vi blive enige om :-)
Nåååååå FC Mindreværd blev bange....
Tænk at han ikke kan se, at han faktisk snød dig.....;)

Tillykke med en dyr spiller der ikke har spillet en god fodboldkamp i 2 år.. lad os nu se hvad manden kan først..Skulle vi ikke lige feje for vores egen dør først?

Der er om noget, brændt penge af i FCK på fejlslagne transfers.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Jeg tillader mig dog at kommentere på det alligevel, og så kan lommepsykologerne smide diagnoserne afsted i min retning.

Mine forbehold med Sisto da handlen var tættest på med KBH, var at man ville binde 6-6,5 mill årligt + sign on fee på ca. det samme + en transfer på +20 mill. på en spiller som ikke havde spillet på et niveau i 2 år, som kunne retfærdiggøre den pris. Samtidig en spiller som har lidt af en depression, med underlige vaner af dette, og som kirsebær på toppen opfører sig som han gjorde i de afsluttende forhandlinger, så må jeg ærlig talt sige at jeg ikke er synderligt skuffet over han ikke skiftede til FCK.


Så det du, på forhånd, vil klandre andre for, gør du selv to minutter efter.

Kender du den om moralen og dobbeltmoralen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Han ligner en Grævling i fjæset..
FCM - FCK 1-0
annonce