Snak

Mere indhold efter annoncen

Steinlein: Troede FCK ville snyde os for Sisto

man 7. sep 2020

Claus Steinlein var overbevist om, at Pione Sisto var tabt for midtjyderne, da han pludseligt var i København for at forhandle. Læs hele nyheden her
Er oprigtigt glad for han valgte fc Midtjylland og ikke fck
Mvh en fck fan
Tror sgu også han kunne gøre ting for FCK, men nu blev det hjem til familien og meget trygge omgivelser og det ser bare ud til at være det rigtige for Pione. Håber oprigtig han får success og ikke blir for lang tid i FCM :)
FCK siden '92
Er oprigtigt glad for han valgte fc Midtjylland og ikke fck
Mvh en fck fan


Hvis man fokuserer på fodbold og ikke hans personlighed, så forstår jeg slet ikke kommentaren. Han bliver en klassesigning
VB og Bayern
Hvis man fokuserer på professionel fodbold, så er det i hvert fald uprofessionelt at forhandle så langt med FCK, når han i forvejen var i kontakt med midt Jylland.

Retrospektivt, virker det til at pione brugte kontakten med FCK som lokkemad, hvilket så ikke virkede.
Hvis man fokuserer på fodbold og ikke hans personlighed, så forstår jeg slet ikke kommentaren. Han bliver en klassesigning


Bruger xxx er lidt såret over at Sisto ikke valgte FCK - hans kommentar er som at læse en åben bog. Easy peasy
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Sisto var jo aldrig tæt på at underskrive noget med FCK . Ham og hans bror drev bare lidt gæk med fodbold-Danmark , FCK og FCM , så de fik den bedst mulige aftale ..
I stedet tog I røven på FCK - igen.
Magtskifte i dansk fodbold er i fuld gang
Tillykke med en dyr spiller der ikke har spillet en god fodboldkamp i 2 år.. lad os nu se hvad manden kan først..
Ja helt klart du har ikke skrevet eller ringet Pione ned efter han sætter sine ben i flyet mod København.

og helt klart du sover en middagslur i Bulgarien på en udebane.

Ret underholdende at påstå at hele Danmark ved om morgenen at Sisto har forladt forhandlingerne, men steinlein OG hans venner ved det først op af dagen hvor de begynder at skrive til Steinlein det ligger og sover(er han ikke på arbejde?!) midt på dagen til en meget vigtig europæisk kamp.

Usympatisk at tro hele verden hopper på den.

Det er jo tydeligvis løgn med løgn på.
Fair nok du bruger alle tricks i bogen men - please - lad være med at køre spin på det.
Tæls type ham steinlein.
Magtskifte, hold nu kæft en griner :-D, der er vidst én der har ejakuleret til det vigtige tidsskrift Euroman for nylig? Før et såkaldt magtskifte kan komme på tale skal FCM først vinde 10 mesterskaber samt etablere sig i Europa. Ligesom FCK tog over for BIF I sin tid.
annonce