Snak

Mere indhold efter annoncen

Steven Caulker: Jeg vil spille for Sierra Leone

Skrevet af bold
tir 19. okt 2021

Steven Caulker er i gang med at skifte nationalitet, så han kan spille for Sierra Leones landshold fremadrettet. Han har én kamp for Englands landshold tidligere.Læs hele nyheden her
Skrevet af Internazionale4everr!!!
"[…] så han kan spille for Sierra Leones landshold fremadrettet."

Én ting er, at man i hverdags-snakkeøjemed, tror, at "fremadrettet" er et gyldigt synonym for "fremover" eller "for fremtiden".
Men når en journalist/professionel skribent laver den fejlslutning, bliver jeg en anelse træt.

Skulle "fremadrettet" være et gyldigt synonym, ville det kræve forskning på atomfysik-niveau, der kunne påvise at fremtiden bevæger sig fremad… fysisk, vel at mærke. Indtil da, forbeholdes korrekt brug af "fremadrettet", når noget reelt er rettet fremad:
Øjne, tæer, et spark til en bold.
Men altså ikke fremtiden, så længe at Holger Bech ikke har påvist det.
.
Skrevet af Mikkel87
Du har et ekstra R til sidst i dit brugernavn. Jeg tænker det er noget du har gjort bevidst, så du kan føle dig lidt i live, når du kigger på det og bare ved det er forkert.
Jesus kristus en lektion her kl. 7 om morgenen.


Lidt relateret til emnet:
Når han har den varme følelse for Sierra Leone, er det da ærgerligt at han ikke har lavet skiftet før.

Skrevet af Vejle1891Boldklub
Mikkel87@ Han har dog en pointe.
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Skrevet af Krb
Det her er så fantastisk!! Shit jeg elsker det..Tænk at bøvseri kan have så mange forskellige lyde. Tænk der sidder nogle derude som virkelig gider at bruge deres morgentimer på at rette sproglige fejl på F.....G bold.dk. Det er jo ikke ligefrem fordi at den "journalistiske" standard i forvejen er særlig høj herinde men håber da at dit lille bedrevidende indlæg, får nogle til lige at stoppe op og tænke sig om en ekstra gang FREMOVER. Fantastisk verden vi lever i.

OT..Så er det da pudsigt at han først vælger at skifte landshold nu.
Skrevet af Norwich
Han blev nok træt af, at vente på Skotland, som han allerede i 2018 udtrykte ønske om, at han gerne ville spille for, og som han havde mulighed for via en skotsk farmor.
annonce
0