Snak

Mere indhold efter annoncen
Du har engang under et DBU U15-træf i Vejle udtalt, at du mener, at den vigtigste egenskab en fodboldspiller kan besidde er "viljen til at overvinde". Er du stadig af den overbevisning eller har det ændret sig?
Ønsker du nogensinde, at fodboldspilleres gennemsnitlige intelligens var på højde med din egen, og drømmer du i den forbindelse om, bare for en stund, at udskifte taktiklokalet med en forelæsningssal på universitetet?
Hvilken plads tror du i slutter på i år
Tror du at du kunne have opnået mere med truppen i Esbjerg, end det Ove Pedersen er i færd med?
moderator
Ove Pedersen nævnte for ikke lang tid siden, at han tidligere har haft tilbud fra Bundesligaen, og han kun manglede signaturen for at gøre det til en realitet.

Har du tidligere i karrieren modtaget bud fra prominente ligaer, hvis ja, hvad har dine tanker om et ophold i udlandet været?

Held og lykke fremover
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Hej Troels, din frækkert.

Hvad ligger dig mest på sinde. At træne de absolutte topklubber i Danmark, eller udlandet?

Tror du at SIF kan nå op på top 3?
Forventer I, i SIF, at kunne holde på alle profiler efter en allerede nu succesfuld sæson, eller hvem kunne være potentielle salgsemner qua disse trænge tider?
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
skulle han ikke ha svaret igår?
annonce