Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kong Dario
Rædderlig kamp.

Jeg er med på at vi manglede X antal spillere i hele truppen, men derfor behøver Hjulmand jo ikke laver flere ændringer end højst nødvendigt!!!

Skandaløst at spille Wass på midten for at gøre plads til Rasmus Kristensen på højre wingback - hold nu kæft ham var ringe.

Sagde det allerede inden kampen til gutterne jeg så kampen med. Det havde sgu været bedre at spille Stage centralt på midten, som i den grad har haft en godt efterår.

Jakob Bruun Larsen greb sgu ikke chancen, den var tydeligt igen. Jeg havde nok startet med Dreyer.

Ringe kamp men Hjulmand bør også kigge indad her.

Tak for et ellers fantastisk landskamps år her i 2021!!!!

Kom så Danmark :-)
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Mathis_BIF
Man har vel lov til at sige sin mening? Jeg synes, at det var rart med en rigtig boksangriber. Både wind og corner er alt for meget target-falsk 9er agtige. Det har sgu ikke noget med klubfarver at gøre.
Brøndby Liverpool Danmark
Skrevet af FF Royal Procyon
Lad os nu huske på at når vi siger reserverne er 3-4 niveauer under A-holdet, så var det for midtbanen og tildels fløj/angreb jo ikke engang B-holdet der spillede idag. Så bredden er måske faktisk OK! Vi skal bare ikke have 18+ spillere ude…
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Man har vel lov til at sige sin mening?

At leve i et frit land inkluderer naturligvis retten til at være idiot.

Det har sgu ikke noget med klubfarver at gøre.

Apropos idioti.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Mathis_BIF
Du bekræfter mange ting med dit indlæg. Flot sprogbrug alligevel. Dit had skinner igennem..
Brøndby Liverpool Danmark
Skrevet af Derfor
Uhre fik så lige ødelagt Mæhles målstime... Utroligt han ikke kan se den ligger til ham..
Skrevet af 1.DK
Klart med alle de skader og en kamp der var ligegyldig!
Det betyder INTET!
Danmark når stadig en semifinale til VM…
Glem den her kamp og videre
Skrevet af Edwards7
Jeg tror vi må huske på, at vi trods alt er et lille land, med en begrænset spillerbase. Start 11 er gode - virkelig gode - men når vi skal grave ned efter spillere i 2. eller 3. segment, bliver kvaliteten for ringe. Især når det er mange på en gang.
Jeg havde dog håber på, at der var flere at reserverne, der ville vise lidt mere vilje og fight. For en sjælden gangs skyld var jeg enig med Gravesen (første og sidste gang for han er fanme en knoldesparker).
Havde også håbet på at jeg aldrig skulle se Sisto i den rød/hvide trøje igen, for hold nu kæft hvor er han da bare stadig lige så ringe og fodboldmæssig ubegavet som altid!
Godt spillet af Skotland - DK: kig indad…
Skrevet af WhoopWhoop
Det var en til glemmebogen. Heldigvis bare en træningskamp, hvor det virkede til at Hjulmand forsøgte at finde bundniveauet og at en del af spillerne var med på det forsøg.

Vi ses til næste år :D
Skrevet af Lakris
Skandaløst at spille Wass på midten for at gøre plads til Rasmus Kristensen på højre wingback - hold nu kæft ham var ringe.

Sagde det allerede inden kampen til gutterne jeg så kampen med. Det havde sgu været bedre at spille Stage centralt på midten, som i den grad har haft en godt efterår.

Wass spiller fast og godt centralt i en stor klub i en af verdens bedste ligaer uge efter uge, så selvfølgelig er det ikke skandaløst at vælge ham på midten. Vi manglede i øvrigt rigtig mange kreative kræfter, så både Jønsson og Stage centralt havde jo været ALT for defensivt - og middelmådigt i øvrigt.

Rasmus Kristensen har gjort det super godt i Salzburg og spiller Champions League. Så at han prøves af er jo heller ikke mærkeligt.

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Jonson10
Uhre viser endnu engang, at Brøndby ikke har massen til spillere på landsholdet. Som altid.


Voldsom konstatering, baseret på lidt over et kvarters spilletid. Men vi ved selvfølgelig også at det bare er et ringe forsøg på bashing.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af RickGrimes
Eddermame også en ram midtbane og tyndt angreb vi stillede med.
KSDH YNWA
Skrevet af sortmagi
Jeg synes rasmus nissen har været et monster af power og vilje i salzburg, inklusive cl, så det ikke kun i den østrigske liga..
På landsholdet i aften og mod færøerne har han set undskyld kluntet og usikker ud, forstår ikke hvorfor....
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Skrevet af dkvestboy
Kender i ordet motivation der var intet at spille for, så slap dog f’king af
Skrevet af mjdj
Fedt at være tage til Glasgow for st se så sløjt et landshold. Mest af alt skuffet over Hjulmand. "Skider" på 2.500 danskere på tribunen.
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Skrevet af Ludomania
Hold nu op, som i HOLD NU OP!!!!!

Der var flere af spillerne der spillede på landsholdet i aften der end ikke nåede at træne med holdet.

Uhre har nu spillet præcist 39 minutter på A-landsholdet, og nogle dømmer ham ude? Han var tredje valg til positionen og al fokus var lagt på Corner og Poulsen da man vidste at Skotland kom med et enormt moment efter 5 sejre i træk. Men Poulsen blev skadet minutter før kampen og Corner ramte en flok hurtige arbejdsmyrer der fjernede enhver mulighed for at han kunne manøvrere med fødderne.

Jens Stage kommer ind til hans debut kamp i en kamp hvor Skotterne har ejet midtbanen i 55 minutter. Hvad have i regnet med, at han pludseligt blev til Christian Eriksen med al hans erfaring og kendskab til det Danske landshold?

Og for ikke at forsmå FCM, Sisto kommer ind i samme moment man skifter hans bedste mulighed for at gøre en forskel ud, Cornelius. Nok var der stadig styrke i feltet, men Cornelius ville klart være den bedste at sigte efter for Sisto. Derudover så gjorde Dreyer det fantastisk, i de ti minutter han fik, i hans anden landskamp.

Giv nu de nye spillere en chance, de har ikke haft en kinamands chance for at lave drømme debuter da flere af dem end ikke har trænet med landsholdet op til denne landskamp. De blev udtaget en dag eller to før kampen.

Jeg kritiserer ofte Yussuf Poulsen for hans ligegyldige betydning for landsholdet mod lette modstandere. I aften havde jeg stor tillid til at han ville gøre en stor forskel, og så bliver han skadet :( Han manglede i aften da vi havde brug for energi på banen og en spiller der kunne trække Skotternes forsvar skævt.

Og da jeg ALTID skal have en syndebuk må Mæhle stå for skud i aften. Nej hvor var han ringe. Og til sidst, jeg håber selvfølgelig at jeg tager fejl, men jeg har fra start af frygtet at det er kampe som disse der punkterer Hjulmands tju hej tiki taka taktik. Når Danmarks spil ødelægges så kan vi ikke noget. Vi har set det mod 2x Færøerne, og nu mod et Skotsk hold der generelt bare lagde pres på boldholder og de spillere der var nær boldholder. Det kan Danmark ikke holde til, så kommer der en syndflod af dårlige afleveringer. Vestergaard lavede nogle fantastiske krydsbold til Skov Olsen for at spille rundt om Skotterne i aften (Det er ikke Vestergaards skyld at Skov Olsen kun kunne tæmme to af de fem lange skift, men ellers var løsningen at losse bolden efter Corner.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af VIF57
Vel ikke overraskende, når vi stiller med et B-hold, hvor de nye slet ikke viste niveau.
Selvfølgelig svært at vise sig frem på kun en’ kamp, men de kom ikke nærmere spilletid.
Et lavt bundniveau…men tak for et super landsholds år :)
Skrevet af The foundation
Bredden er der ikke.
Skrevet af AaBager
Godt at vi kom lidt ned på jorden, i øjenhøjde med kældermenneskerne, der bare har ventet på landsholdet tabte. :-D

Præstationerne:

Med Yussuf ude, var der plads til at svine Sisto.
Med Stage og Uhre på banen, fik man en åbning til at svine sin hadeklub og SL generelt.
Med 20 afbud og flere fra ckæden på banen, kunne man endelig vise sin antipati mod Hjulmand, uden at virke helt hjernedød - selvom det er tæt på, når KH personligt skal bebrejdes at nogle danskere ikke har haft så sjov en away som håbet.

Med fornuften i behold, kunne man ærgre sig over et ligegyldigt nederlag og en misset chance for en perfekt kval - og at det virker til at skadesafbudene har siddet lidt løst hvilket er fair nok set fra spillernes og klubbernes perspektiv - men skidt fra landsholdets at misse en mulighed for at blive spillet endnu mere sammen offensivt.
Skrevet af TheUnitedWay
Pinligt at tabe til et dårligt hold som Skotland.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0