Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes det var fint at vi med 8-10 skadede spillere så B-kæden levere noget jammerligt lort. Afstanden til de næstbedste er godt nok større end forventet.
Jønsson var håbløs. Sisto ligeså. Uhre burde have udlignet. NK var også ringe. Cornelius har ingen teknik.
Bruun Larsen prøvede aldrig at udfordre. Stage kunne ikke følge med.
Så blev vi det klogere. Og derfor er der ikke superliga spillere med i truppen normalt. Niveauet er for ringe. Simpelthen.
Bortset fra at kampen var ret besværlig at kæmpe sig igennem, var det egentlig befriende, at det lange lys vandt, og man gav chancen til fremmede folk, som om det var en træningskamp i stedet for at behandle en ligegyldig kamp som noget vigtigt.

Det er eksempelvis fint at vide, at Sisto bør holde sig langt væk fra Landsholdet, og at Dreyer efterhånden har rigeligt niveau til at lege med de bedste.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet https://www.dr.dk/sporten/fodbold/efter-slutfloejtet-ved-vm-i-qatar-har-migrantarbejdernes-forhold-aldrig-vaeret
Alle vidste at Sisto ikke var god nok, bortset fra Hjulmand


Typisk dansk, at altid skal finde en syndebuk. Han spillede på et hold i dag, der slet ikke fungere og var taktisk forkert sat op. Sisto var lige så dårlig i dag, som resten af holdet, der intet havde at spille for i dag. Den sidst mål skotterne fik i dag, var det jo også helt håbløs at spille Sisto i fødderne der, når hele holdet er oppe i og omkring deres felt.
FCM
@Lakris

Vestergaard spillede et glimrende EM og med trebackkæden duer det bare ikke med en højrebenet stopper i venstre side. Vestergaard er åbenlyst lidt rusten, men han er stadig på sit bedste en klart bedre stopper end Andersen.

Jeg synes også at det uretfærdigt overfor Superligaspillerne at forvente at de gnidningsfrit skal kunne gå ind og ændre kampen.
Helt enig i at superliga niveauet er for ringe.
Stage og Uhre (samt Sisto) har intet at gøre til en slutrunde.
Men et halvt B-kædehold klarer vi alligevel ikke.

Jønsson og Nissen tilhører vel snarere D-kæden

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Tænk at dømme Uhre, Drejer og Sisto ude på ca 15 min, når Corner, Kristensen og Brun Larsen fik ca 65 min.
Hjulmand mener jeg, gjorde en stor fejl ved at spille med at spille 5-2-3. Skotterne havde overtag på midten og vi vandt ikke anden boldene
Only Human . Born to make mistake
Det kan ikke komme som den store overraskelse, at kvaliteten falder, når man mangler ca. halvdelen af spillerne til idealopstilling. Og især når den halvdel stort set kun består af offensivspillere og midtbanespillere (Dolberg, Damsgaard, Braithwaite, Højbjerg, Delaney og vel også Eriksen).

Jeg synes egentlig, at defensiven stod godt i dag. Stor kamp af især Simon Kjær og Kasper Schmeichel. Der var dog en del af de boblere, som Kasper Hjulmand har snakket så meget om, der fik chancen i dag, og præsterede elendigt.
- At Bruun Larsen stadig er en del af landsholdet efter den første kamp mod Færøerne er vildt at tænke på. I dag leverede han en mindst lige så dårlig indsats.
- Sisto, der erstattede ham, formåede dog at være mindst lige så ringe, og forærede endda skotterne målet til 2-0.
- Rasmus Kristensen var egentlig lovende i de få offensive aktioner, som vi så fra ham, men han tabte stort set alle dueller, når han skulle forsvare. Havde det ikke været for Schmeichels reflekser på stregen, havde Kristensen kostet en scoring.
- Jens Jønsson fortsatte desuden sin anonyme indsats fra kampen mod Færøerne i Parken. Der var absolut 0 % beskyttelse til forsvaret fra hans side. Når både Højbjerg og Nørgaard mangler, får modstanderne bare lov til at løbe direkte igennem midten af banen. Daniel Wass fylder derudover heller intet derinde, og bør blive rykket tilbage på sin højreback.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
"Typisk dansk, at altid skal finde en syndebuk. Han spillede på et hold i dag, der slet ikke fungere og var taktisk forkert sat op. Sisto var lige så dårlig i dag, som resten af holdet, der intet havde at spille for i dag."

Han er jo i forvejen blandt de mest "kontroversielle" spillere sammen med Poulsen, Braithwaite og Zanka. Så det er på ingen måde overraskende at det er ham der bliver fokuseret på.

Tænk at dømme Uhre, Drejer og Sisto ude på ca 15 min, når Corner, Kristensen og Brun Larsen fik ca 65 min.
Hjulmand mener jeg, gjorde en stor fejl ved at spille med at spille 5-2-3. Skotterne havde overtag på midten og vi vandt ikke anden boldene


Sisto kom ind i det 56. minut. Jeg synes han fik tid nok til at gøre et indtryk. Det var så et negativt et. Der er noget rådvildhed over Sisto. Det virker som om at han er overrasket over at få bolden og så tager han et par træk og laver en risikabel aflevering når han ikke kan komme forbi sin modstander. Og så kostede han 2-0 målet.
Forza Napoli Sempre!
annonce