Snak

Mere indhold efter annoncen
Uhre kom frem til meget i sine 15-18 minutter. Det var rart med en rigtig angriber. Dreyer er rigtig god, og han må være skuffet over at JBL startede..
Brøndby Liverpool Danmark
Hvor kunne sisto lærer meget af skov Olsen.. han er mere direkte og får et slut produkt på.. sisto spiller generelt bare for langsom.. det kan gå i superligaen men på landsholdet ser det bare ineffektiv ud
Jeg kan faktisk ikke på stående fod komme i tanke om en spiller som er faldet mere i niveau i sin karriere end Sisto. Han var jo ret god engang. Nu er han helt i hegnet. Håbløst ringe. Han satte jo ikke en fod rigtigt, og kostede endda målet til 2-0. Ret vildt egentligt.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Som forventet har Superligaen intet at gøre internationalt, men dog alligevel skræmmende at Sisto er SÅ dårlig. Nissen pissede alle bolde væk, midtbanen fyldte intet, og offensiven kunne intet. Dreyer syntes jeg gjorde et fint indtryk.

Men det er alligevel ligegyldigt, folk fik set lidt nye spillere, og de fik sig en god oplevelse. Ingen af de nye kommer med når det bliver vigtigt igen
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
utroligt hvor mange skandaløse personer der er herinde i denne tråd, som angriber sisto, og udpeger ham som den eneste. hele holdet var piv elendigt. ikke en eneste spillede godt. så er spørgsmålet vel hvorfor I kun peger på Sisto???? man kan gisne......
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Fordi han var markant ringere end de andre ringe spillere måske..
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Dreyer gjorde det godt, men resten af reservernes reserver kom ikke tæt på VM desværre.
Vejle BK siden 1984
Vores start 11 er vanvittig god og godt sammenspillet. Reserverne er 3-4 niveauer under. Mine øjne svier efter at have set Stage og Uhre på landsholdet.
dreyer slog indlæg - er det at være god ? JBL er ringe hver evig eneste gang og ufatteligt de bliver ved at give ham chancer. Skov Olsen ved eneste danske offensiv spiller der kunne være indsats bekendt.
Længe siden, man har set en tråd som den her, hvilket vidner om et fantastisk landsholdsår 2021. Vi kommer nok aldrig uden om de sædvanlige indholdsløse tilsvininger af enkelte spillere, men det er klart, at folk er skuffede.

Jeg havde forventet mere af reserverne, selv om det selvfølgelig er svært, når man ikke har den store landsholdserfaring. Men spillere som Bah og Abildgaard bør prøves over Nissen og Jønsson.
annonce