Snak

Mere indhold efter annoncen

Stoke appellerer rødt kort

man 6. feb 2012
Premier League-klubben Stoke har valgt at appellere det røde kort, som Robert Huth blev præsenteret for i weekendens kamp mod Sunderland.

Læs hele nyheden her
Synes nu at den var til rødt, tror næppe FA giver dem medhold i den.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Synes nu ikke at den var til rødt, tror FA giver dem medhold i den.


Yep.
Det ville være hul i hovedet hvis det ikke trækkes tilbage. Der er ikke strakt ben eller noget. Gult kort, ok. Men igen, det er et dommerskøn.

Til gengæld bør der gives karantæne til S. Warnock for hans tackling på R. Taylor. Han kommer med løftet og strakt ben. Der blev ikke dømt noget i situationen.
mener da og også at Warnocks takling var til rødt, hvorimod det røde kort til Huth var helt væk, synes at dommerne i denne sæson har haft svært ved at lægge en linie med hensyn til de direkte røde kort, kan godt forstå at der er nogle klubber som er noget utilfredse
Den var da ikke i nærheden af at være til rødt. Ok med gult, men ingen knopper forrest, strakt ben eller noget i den retning. Og han rammer ikke engang støttebenet.

Men om den bør omstødes..? Synes efterhånden vi skal passe på, hvis enhver dommerkendelse skal ankes, omstødes og flyttes rundt på. Virker efterhånden for voldsomt. Måske FIFA kunne nedfælde et regelsæt, så der blev sat begrænsninger på, hvad der kunne ankes. Må jeg foreslå især de situationer med vold, spytklatter, overlagt film eller racisme, som dommerne ikke ser. Og måske karantænesager på over 3 dage..?

Øvrige "småting" kunne man lade være en eventuel fejldom, selvom de forurettede uden tvivl er meget ærgerlige. Det ville jeg bestemt også selv være/ -er, når det sker.. :-)
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Huth trækker sig faktisk fra tacklingen, så synes nu også den var lige i overkanten med rødt.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Dommerstanden er elendig. Jeg taler ikke om fejlkedelser, da det kan ske for alle, men jeg taler om en linie, eller mangel på samme. Det kan sgu da ikke være så svært at få sat fokus på at holde samme linie. Det kan jo ikke være rigtigt at der er dommere der er kendt for at vælte sig i røde kort og andre der stort set aldrig bruger dem. Det er ikke et tilfælde, men fordi at de opfatter spillet forskelligt. Det er til at blive sindssyg over.
Hvis der skulle gives rødt til Warnock i kampen skulle der samtidig dømmes straffe i stedet for mål, minder om situationen fra CL finalen mellem Barca og Arsenal;)
dog skal han ha det gule kort efter målet, eller ha rødt kort og straffe til Newcastle :)

On topic:
Ikke skyggen af rødt kort, rammer ham ikke, kommer ikke med knopperne forrest eller noget farligt... hul i hovedet :)
“City may spend a lot, but they will never overtake the Top 4 of the Premiership” - Kolo Toure on Man City, 2008. “I really believe if you are a player who thinks only about money then you could end up at Man City” - Gaël Clichy, 2009 ^^ moral ftw
Banen var komplet umulig, at spille bold på, og kampen burde have været udsat.
At spillerne indimellem "kartede" rundt tror da pokker.
Huth forsøgte at undgå at slagte spilleren fra Sunderland, og måske var den til gult...Nej det er fint, at Stoke appelerer det kort!!
Vanløse IF siden jeg blev født
Det røde kort bliver ikke trukket tilbage. Så skal der være tale om en kæmpe fejl af dommeren, f.eks. rødt kort til den forkerte spiller, el. lign.

Hvis der er frispark, og frisparket måske oven i købet er til gult, så bliver et rødt ikke omstødt. Det er ikke alvorligt nok.
Out of darkness cometh light
annonce