Snak

Mere indhold efter annoncen
@Jennerdrengen:

Fordi AGF vælger ikke at give FCN en fordel ved at vande banen, gør ikke at den ikke er velplejet.

Men at gå ud og brokke sig over andres baner, når man selv har spillet på dispation de sidste mange sæsoner før denne, så lyder det meget dumt

@Bemilos:

undskyld vi snakker fodbold på et fodbold forum.
Pointen med mit stærkt sarkastiske indlæg var såmænd bare, at det er en meget uskadelig kommentar Stokholm kommer med omkring banen.
Hvis han skulle have mundkurv på at udtale sig om hvilken bane han foretrækker, bare fordi hans chef har vurderet, at han på hjemmebane skal spille på kunstgræs, ja så ville det da være den mest topstyrede klub i dansk sport.
I øvrigt en fryd at det lille nummer ikke kunne betale sig for AGF. Det var åbenbart vigtigere for GF at ødelægge FCN´s spil end det var selv at spille fodbold. Heldigvis endte det med at bide GF i røven - bedst illustreret, da Stephan P må stoppe sit løb og vente på en frispilning, der hænger fast i græsset.
Det er sgu da komisk at FCN-spillerne lader sig gå så meget på, af et (hjemme)hold, der drager fordel af eget græstæppe - hvad gør Farum ikke selv!? Både Stokholm og Beckmann var jo nærmest tøsefornærmede over manglende vanding, fordi de ikke kunne få deres spil til at flyde på vanlig vis - mon der også var andre grunde til det end banens beskaffenhed? Historieløse kommentarer fra de nye mestre, som ikke brokkede sig over egen bane, da den gang på gang fik dispensationer fra DBU, lige indtil Allan K.´s lobbyarbejde vedr. indførelse af kunstgræs i den bedste danske række endelig lykkedes.

Jennerdrengen, jeg så hverken knolde eller mærkelige opspring på den knastørre bane - så ringe var den vist heller ikke. Spis nu lige brød til!
Det er sgu da komisk at FCN-spillerne lader sig gå så meget på, af et (hjemme)hold, der drager fordel af eget græstæppe - hvad gør Farum ikke selv!?

Hvis GF selv havde været interesseret i at spille fodbold, havde de også selv foretrukket en vandet bane. De var bare mere interesserede i ikke at tabe i dag. Det gik bare ikke så godt.
kapow for det første, kan jeg ikke se, hvor du vil hen med din markering af mit indlæg (jeg synes egentlig ikke at du forholder dig til det, i det du selv skriver), men pyt.

For det andet, synes jeg, at den arrogante holdning som visse FCN-tilhængere, har tillagt sig efter mesterskabet, misklæder en del. At vi ikke skulle være interesserede i at spille fodbold, fordi vi taktisk prioriterer en solid defensiv organisation og spiller på omstillinger, i stedet for at spille naivt, er sgu direkte latterlig.

Man kunne jo også spørge om rødvinsdrengene ikke ser det som ødelæggende for spillet (eller sågar spillerne) at begå 17 mere eller mindre hårde frispark mod en - i deres øjne - underlegen modstander, som til sammenligning begik 4? Eller det er måske den rette tikki-takka-ånd, som skal påduttes os andre?
Næfor nu er det jo inddoktrineret i den danske befolkning (som Per Frimann dikterer) at nordsjælland spiller den "rigtige" form for fodbold. Det er jo tydeligt at nordsjælland og hr. stokholm især (som lavede flere frispark end hele agf-holdet tilsammen uden at få gult...) spiller smukt barcalona-fodbold......... (og det var sarkastisk).. Det er også dikteret at AGF spiller kedeligt organisatorisk fodbold (dermed sagt at nordsjælland selvfølgelig spiller flydende angrebsfodbold.....). Det er da flot at have bolden mest som FCN idag, eller det kunne det da være hvis man ikke spillede den sidelæns og bagud på egen banehalvdel hele tiden.. Må sige jeg er skuffet over deres niveau, hvis det skulle vare danske mester værdigt. Synes det vil være mere værdigt af Beckmann og stokholm at gå ud og sige at man var heldig med sejren idag og den kunne ha gået til begge sider. For det kunne den tydeligt; Agf havde de fleste og bedste chancer.. Men det ved man jo godt der ikke kommer fra disse to personer... Istedet skal man da lige kritisere banen lidt!?!?! SOm der overhovedet ikke var noget i vejen med. Sympatiske: Næ. Frispark: JA også gange 2...
@ Raskolinkov

Hvis du bemærker min signatur står der at jeg ønsker at flere hold ville SPILLE fodbold. Det mener jeg ikke er arrogant. Min personlige holdning er, at det er ødelæggende for fodbolden med et hold der står med 11 mand omkring straffesparksfeltet og forsvarer sig. Har du en anden holdning er det vel OK, men du få mig fannerme aldrig til at kunne lide den slags spil. Jeg vil heller aldrig bryde mig om Drillo og jeg vil altid se ned på hold der praktiserer den slags fodbold - ligesom andre ser ned på og irriteres over FCN´s holden fast i bolden - spillen sidelæns og bagud mens de holder fast i den og leder efter åbninger.

Benytter man så oven i købet tricks som at undlade at vande banen o.l. Finder jeg det for en lav form for fodbold. Måske er det arrogant - men det er min indstilling til fodbold.

Jeg finder at AGF i går kom til at se ud som et dårligere hold end de er. Jeg finder at AGF kom til at se primitive ud. Jeg har set AGF når de folder sig ud og finder det flot. Hvad de lavede i går fandt jeg dræbende for fodbolden og fik dem til at ligne nogle bangebukse der ikke turde spille andet Drillo fodbold. Arrogant? Måske. Når nu AGF kan spille forrygende flot direkte målsøgendes og hurtigt spil synes jeg det ikke.

Men OK - det der betyder noget er vel i sidste ende point og taktikken var lige ved at lykkes. Bare ærgerligt ag AGF tilsyneladende har så meget respekt for FCN at de ikke tør SPILLE fodbold. Jeg tror godt AGF kunne have matchet FCN hvis de havde vovet lidt mere. Nu blev det istedet blot en dræbende kamp som holdet ikke fik noget ud af.
@ Jesboy:

Hvis du surfer lidt omkring vil du se at Beckmann flere steder er citeret for at sige at det ikke rigtig var helt godt hvad man viste i går.
det er vanskeligt at møde et hjemmehold, der ikke vil så meget.

Ih guder hvor er det dog sørgeligt at se på. Peter Sørensn´s primitive fodboldfilosofi stinker og hører fortiden til...
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce