Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Vi var nogen der var derude. Det pis med en angriber skal Uwe droppe med det samme, derudover var den offensive gameplan svær at se. Endelig skal spillerne afslutte når de når op omkring feltet. Det er ikke godt nok.

Når alt det er sagt er FCN de kommende Danmarks mestre. De har sindssygt mange gode spillere.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af tobach
Tammentorp: holder du egentlig med et hold eller hader du bare FCN?


Det er egentlig en smule mærkeligt da fansne, som er børn og familier, og voksne som generelt har en tendens til være rare mennesker. Foruden er det også en klub som er generelt god for dansk forbold i det hele taget ift. talentudvikling.
Så kan man jo så diskutere om man er til det tekniske, aggressive pasningsspil.

At der ikke er specielt mange fans og tilskuere har noget at sige med beliggenheden, byens størrelse.. og nok også lidt med klubbens alder i suppen.
Jeg kan måske godt forstå noget af kritikken på kunstgræsset, og på de kontroversielle personer i ledelsen, men kritikken på fansne synes jeg er meget mærkelig og ret patetisk... og det er ret mange som gør det. Ofte føles det bare som medløbere som skal bekræfte deres eksistens.
Wild Tiger fra Vendsyssel
Skrevet af Darios Joint
Stolpen? Tænker umiddelbart flere gf’ere er dybt taknemmelige for den analyse. Jeg behøvede ikke tage en hånd op af lommen for at tælle godkendte præstationer. Skuffende! Et svagt håb om der ikke kan præsteres ligeså ligeglad og helt i gennem uskarp præstation søndag gør nok vi ses igen.
Skrevet af læderkuglen
Tammentorp lyder som en 14-årig troll med en IQ på samme niveau
Skrevet af DentamilsketigerfraFarum
nogle ting der er 100% sikkert når Tammentorp skriver en kommentar på bold.dk
- ævle løs om at Mads bidstrup er overrated, selvom han lige er blevet kåret den anden bedste profil her i efterårssæsonen.
- pive over om FCN´s succes
- nå ja, også lige nævne at han er familie med Mads bidstrup
Skrevet af Slettet(051344222311)
Jeg holder skam med et hold. Og jeg ‘hader’ ikke FCN. Det kan jeg ikke tillade mig, da jeg er kæreste med Mads Bs faster 😊 Men jeg udtaler kritik af klubben og flere af deres spillere der opfører sig meget umodent ud mod modstanderfans. Bryder mig heller ikke om kunstgræs. Det er sgu ikke rigtigt fodbold. Og de har vel knap 1000 tilskuere. Resten er udeholdets fans eller flere der bruger kampene til uformelle forretningsmøder. Dertil kommer gratisterne - primært skolelever der ser mere ned i deres tlf end de kigger på banen.
Skrevet af DentamilsketigerfraFarum
Waow, det umodent at Frese jubler overfor S12, men når Roony Bardghji jubler ud mod Sydsiden, så det sikkert fint nok.... Det er jo en standardting, måske du bare skal skifte over til noget Hesteridning, hvis du pigefornærmet over at man jubler foran modstandernes fans.
Skrevet af Jennerdrengen2
Jeg holder skam med et hold. Og jeg ‘hader’ ikke FCN. Det kan jeg ikke tillade mig, da jeg er kæreste med Mads Bs faster 😊 Men jeg udtaler kritik af klubben og flere af deres spillere der opfører sig meget umodent ud mod modstanderfans. Bryder mig heller ikke om kunstgræs. Det er sgu ikke rigtigt fodbold. Og de har vel knap 1000 tilskuere. Resten er udeholdets fans eller flere der bruger kampene til uformelle forretningsmøder. Dertil kommer gratisterne - primært skolelever der ser mere ned i deres tlf end de kigger på banen.


Hvad skal man med fjender hvis man har sådan en familie?

Det er kun FCK og BIF der har over 500 fans med til Farum. Dog har Lyngby i år også haft flere med. Der er sat begrænsninger på BIF- og FCK-fans der kun kan komme på udeafsnittet, så FCN har færre FCK- og BIF-fans end de fleste øvrige hold.

Sponsorer har deres eget afgrænsede afsnit og udgør - udover til FCK- og BIF-kampe - ikke over 500.

Tilskuersnittet i FCN er gennemsnitlig knap 4.600 i år, så der er mere end 1.000 tilskuere. Alene sæsonkortholdere udgør over 1.000.

Der er ikke flere gratister i FCN end andre steder. Tidligere har medlemmer af samarbejdsklubber haft gratis adgang. For et par år siden blev det dog lavet om til, at man i stedet skulle købe et sæsonkort med rabat.

FCN har kunstgræs fordi man kun har 1½ træningsbane uden for stadion og kunstgræs gør at man kan bruge stadion flere timer. Når FCN´s nye træningsanlæg står færdigt omlægges kunstgræs til hybridgræs.

Resten af dit indlæg er ævl. Jeg vil foreslå dig at fokusere på fodboldspillet og mindre på tilskuerne og i det hele taget lade være med at forpeste alle FCN-tråde med dine underlige påstande.
FCN
Skrevet af RaSMuS.
@Jul

Problemet sidder på tribunen.


Bjørnebye?
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af bold3520
Tammentorp: jeg føler mig ikke helt overbevist om at du er gammel nok til at være kæreste med Mads Bs faster.
Kan du på nogen måde bevise at du er ældre end 14 år?
Skrevet af Darios Joint
@Dentamilsketigerfrafarum
Jeg skal ikke kloge mig på hvad der er OK og ikke OK ift jubel. Men fra en gf’ers side synes jeg ikke jeres holdlæge klarede den sympatiske del særligt elegant. I hvert fald irriterende at sidde med sin søn og skulle forklare hvorfor en voksen veluddannet mand efter 89 minutter går forbi og sender kyssede fuckfingre afsted mod os. Men tænker de såkaldte eksperter tænker det er god lir.
Skrevet af Slettet(051344222311)
@Bold3520


Har du det svært med at jeg får meget insiderviden om/fra Bidstrup og møder ham i sociale sammenhænge? Viden der aldrig rammer medierne. Jeg fixer en autograf. Jeg tror i øvrigt jeg kunne være din far. Aldersmæssigt 😅
Nyd dog at FCN får lidt modspil. Det er en del af gamet. Hvorimod Bidstrups umodne gestus og rækken tunge mod Lyngbyfans er decideret barnagtigt. Han ér ikke særligt menneskeligt moden 🤷🏻‍♂️

PS: Du kan jo spørge M. Bidstrup hvor gammel hans fasters kæreste er. Du kan vel finde ham i klubhuset…
Skrevet af Jul
@Rasmus
Ja, Bjørnebye og opefter.
Skrevet af Jennerdrengen2
Jeg holder skam med et hold. Og jeg ‘hader’ ikke FCN. Det kan jeg ikke tillade mig, da jeg er kæreste med Mads Bs faster

Hvorimod Bidstrups umodne gestus og rækken tunge mod Lyngbyfans er decideret barnagtigt. Han ér ikke særligt menneskeligt moden 🤷🏻‍♂️


Som sagt hvad skal man med fjender med sådan en familie?
FCN
Skrevet af Slettet(051344222311)
Har du prøvet at spille kort med ham? #Familiehygge 😅
Skrevet af horses in blue
Ærgerligt hvis pokalen ikke prioriteres blandt fans og klubber, da jeg syntes der de seneste år har været en form for hype omkring den. Tror der var sølle 2500 i går i Randers, godt nok i et værre lorte vejr og i dag lidt over 3000 i så stor en by som Århus. Troede faktisk den var lidt mere eftertragtet, men måske klubberne skulle overveje gratis adgang og give det mere opmærksomhed.
Skrevet af DentamilsketigerfraFarum
@Horses in blue

Eller også skulle man overveje at spille pokalkampe i weekenderne eller om fredagen. En udebane på en hverdags aften er bare svært for de fleste
Skrevet af Kåssådehvie
Vi har ikke marginalerne for tiden. Utroligt så mange relativt store chancer vi kommer til, på trods af det elendige flow i vores angrebsspil vores angribere er bare uhyre ineffektive.
Min tålmodighed med Üwe og det øvrige trænerteam er ved at være opbrugt. Udviklingen går i retning af at de blir dårligere og dårligere til at spille sammen, jo mere de træner sammen. Så snart at det er et faktum at vi misser top seks, må vi hente et helt nyt trænerteam. Dokken som angrebsteæner er jo også helt væk. Intet fungerer i det offensive.
Skrevet af klykke
Fuldstændig vanvittigt at snakke trænerfyring af Uwe allerede.. fuldstændig manglende forståelse for mekanismerne i fodbold.

Har folk glemt hvor AGF var i foråret?

Der er lagt fokus på det defensive, som vel ret beset har fungeret okay (kun FCN har lukket færre mål ind i ligaen), og så skal der bygges på offensivt, og det tager sltså mere end 5 måneder at bygge helt nyt op.

Skrevet af Snigskytten
Darios Joint.

Det må du da meget gerne dele med tv3 så der kan komme fokus på problemet. Nu var de jo fyr og flamme over agf og Uwe’s jubel mod lyngby. Og Gift’s spytklat “mod” kvisten.

Dog må vi nok bare erkende at vise kampe og vise hold er der bare mere fokus på…
Moral er godt.....
annonce
0