Snak

Mere indhold efter annoncen

Stolt Vallys efter hjemmedebut: Tæt på perfekt

søn 11. sep 16:33

Nicolai Vallys var både stolt og rørt over supporten i hans 'tæt på perfekte' hjemmebanedebut, hvor han var fem sekunder fra at blive matchvinder.Læs hele nyheden her
2 brækkende ribben til Mikkelsen. Om du ligger med brækket arm prøver du stadig at gøre hvad du kan som målmand. Forfærdeligt dømt. Ligeså dårligt dømt som i Nordsjælland
STORT tillykke med din fremragende kamp, Vallys!! Det tegner godt for fremtiden. Katastrofal dommer der stjal sejren ud af Brøndbys hænder! Forza Brøndby!!
Høegh går helt legitimt efter bolden, at han ikke vinder den gør ikke at der automatisk er frispark til modstanderen. Det selvfølgelig ærgerligt at Mikkelsen bliver skadet, men når det ikke er en hovedskade skal spillet ikke stoppes.

Baklys spillede ikke en superkamp, men absolut godkendt. At han ikke blev matchwinner kan han takke en inkompetent dommer for. Eller var VAR-vognen pakket sammen fordi kanpen varede mere end 90 minutter? Eller var de to der sad derude faldet i søvn. Jeg synes VAR har spillet fallit og bør afskaffes Hellere i dag end i morgen.
Forbandede ordbog. Der skal sevfølgelig stå Vallys og ikke baklys!!!
annonce