Snak

Mere indhold efter annoncen
Et fodboldforbund er jo ikke en kommerciel virksomhed, der konstant skal tænke i profitmaksimering. Bevares, hvis man kun ser på markedsværdi, giver det god mening, at mændene får mere, men mon ikke det her også handler om andre ting, såsom signalværdi (og ikke den ligegyldige slags) samt generelt at skabe bedre kår for kvindefodbolden?

Jeg siger ikke, at ligeløn på landsholdet er det eneste rigtige, men jeg kan omvendt ikke se, hvorfor man ikke skulle gøre det, hvis der er en mening med det, og alle kan acceptere det.
Mest hjernedøde beslutning længe set. det går imod logik, og kun fordi kvinder intet argument har. interessen for deres niveau vil aldrig nå mændenes. det her går direkte imod konkurrence. den bedste og værste skal ikke tjene det samme. hvis man tænker sådan, ved man virkelig intet om den virkelige verden.

det her er heldigvis kun vestlige lande som gør det her lalværk. kvinder vil aldrig nå mændenes niveau. mændene er hurtigere, teknisk bedre, og stærkere. både i taktik og reaktionsevne på banen. ingen mænd ser på premiere league og tænker, "det kan jeg sgu gøre bedre". mændene tiltrækker fans, sponsor og tv penge. den her aftale er kvinderne bare en parasit som suger penge ud af mændene. ligesom i retssystemet finder kvinderne altid en vej til at få ufortjente penge! føj
Er der nogen, der ved, hvordan udgiften til kvinderne bliver dækket? Er det mændene, der går ned i løn? Er det øgede sponsor aftaler? Er det cheferne for det Walisiske fodboldforbund, der går ned i løn? Er det andre ting?
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
@bruger100806
mændene tiltrækker fans, sponsor og tv penge. den her aftale er kvinderne bare en parasit som suger penge ud af mændene.

Og du mener virkelig, sådan helt oprigtigt, at der ikke er penge nok i herrefodbold, til at vi nok lige klarer det alligevel?
Roscoe

Det ændrer ikke på selve pointen vel!! det er konkurrencevridende, og personligt er det bare ynkeligt. det er kunstig økonomisk indsprøjtning som de aldrig vil kunne få på egen hånd. tvivler på det sker på noget andet niveau. hvorfor skal mette frederiksen tjene mere end den lokale ungdomskandidat hos venstre i odense kommune? der er en årsag til lønninger er forskellige i verden. det er ikke fair, men vi lever ikke i et kommunistisk land vel! mændenes er så høje fordi pengene er der til det og interessen er så vanvittig høj. det vil aldrig ske for kvinderne på samme måde. de kan fylde stadions, men der koster billetterne sjovt nok også 1/5 eller 1/10 af priserne hos mændene. det sker igen og igen. tjen jeres egen penge i stedet for at konstant tage fra mændene. det er så trættende at se på alle niveauer.
Beløbet for at repræsentere sit land burde være af symbolsk karakter.
Men selvfølgelig skal mændene have højest løn, så længe det er dem der tjener pengene. Hvis det begynder at udligne sig, så er det selvfølgelig helt fair med ligeløn.
lige samme løn
@bruger

Vi lever heller ikke i et rendyrket kapitalistisk land. Hvorfor du overhovedet bringer Danmark ind i den her diskussion, ved jeg ikke, da det handler om Wales, men lad os da bare tage udgangspunkt i vores eget land.

Jeg ved ikke, hvordan det ser ud nu, men for nogle år siden var kvindelandsholdet det, man vil kalde en underskudsforretning, og derfor afhængig af mændenes indtægter. Ville det efter din mening betyde, at kvindelandsholdet skulle nedlægges? Er det i Danmarks sportslige interesse? Og når vi nu er i gang, kan vi udvide det til ungdomslandshold (både herrer og damer), som vel også er afhængige af herrelandsholdets indtægter.

Der foregår i forvejen en stor omfordeling af ressourcer i samfundet, og hvis et fodboldforbund beslutter, at en øget omfordeling vil give landsholdsfodbold for kvinder bedre vilkår - og alle i øvrigt er ok med det - kan jeg ikke se det problematiske i det.
Argumentet med at mændene sagtens kan holde til at kvinderne får mere, er vel ikke relevant i denne sammenhæng.

Det kan være rigtigt interessant at høre hvordan den lønudligning foregår. Der er vel næppe økonomi til at kvindernes bliver hævet til det samme som mændenes.

Og lønnen (man burde ikke få løn for at spille på landsholdet i øvrigt) er jo den der definerer en udviklingen af holdet og spillerne. Det må være de penge der bruges på faciliteter, træningskampe m.m - da ikke ved at hæve lønnen for noget der ikke er deres arbejde. Noget som man melde fra til og stadig have et arbejde.

Klubberne foretrækker jo nok at spillerne holdt sig fra landsholdet.
Lige løn / samme løn for herre- og kvinde landsholdene er det eneste rigtige - være det Wales eller Danmark.

Landsholdet drejer sig hovedsageligt om at repræsentere landet, men for det skal det ene hold ikke have højere løn end det andet.

Jeg håber at DBU snart tager sig sammen til at gøre det samme. Lige løn, lige vilkår og ligestilling
annonce