Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af John S.
Hvornår har GF skabt noget i åbent spil
Skrevet af krøllet ben
Wagstaff, du misser vist pointen.


Næppe. Jeg hæfter mig ved, at du bruger udtrykket ´skraber bunden´ mht. danske klubbers deltagelse i Europa. Derfor efterlyser jeg dit eget forslag til en for dansk fodbold mere fordelagtig udvælgelse af deltagere?


Wagstaffe, du misser pointen også efter, at den er blevet forklaret for dig. Så jeg dropper at gøre forsøget igen. Men hold du bare med alle danske hold i håb om at få det maksimale antal med. Det er jo så sjovt at se dansk fodbold blamere sig.

Kvalifikationssystemet er retfærdigt og fint. Jeg har på intet tidspunkt skrevet noget om det.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Skrevet af VinnieJonesFTW
Hahaha hold kæft et show!

Havde fornøjelsen af for første gange at sidde i VIP´en på Aarhus Stadion og der var både gode mad, kaffe, kage og fri fad. Det var ret sjovt, fordi jeg troede, jeg skulle ind og se en fodboldkamp, men det viste sig at være halvanden times standup.

Det var lidt svært at lure, men efter en halv time gik det op for mig, at det simpelthen var en form for performance teater med en flok dilletanter og vores store islandske stjerne. Kommikken derfra fejlede ikke noget. Håber også i fik et grin hjemme i stuerne, fordi det fik vi da!

AGF, Manchester United
Skrevet af Danaas
Det er også Sandi Putros skyld, få nu købt Frans!

En skændsel…
Skrevet af MogensMinkJensen
Ham der Islændingen er tæt på noget af det mest usympatiske jeg nogensinde har set på en fodboldbane, skarpt forfulgt af Nicolai Poulsen.
Sidstnævnte er i øvrigt en utrolig dårlig fodboldspiller, ren tonser, tvivler på han kan tage ti med en badebold.
Skrevet af bruger 177833
Måske et vink med en vognstang om, at der er hold / spillere som får penge for at spille prof bold, men egentlig burde være semi prof eller betales således.
Tror vi i den grad overvurdere den danske liga ud over top 3. Eller i hvertfald FCM og FCK.
Skrevet af KiksetIndspark
Harald, AGF er godt nok en skændsel. Mon ikke de får en hård sæson om at komme i top6 bare. Men SL niveauet er selvfølgelig ekstremt lavt for tiden.
Skrevet af Mikkel22
@7000 Det var nu ikke så bogstaveligt ment. Du har selvfølgelig ret i at der også er indlæg der er indenfor skiven. Men langt det meste er enten smålig hoveren eller direkte tåbeligheder.
Skrevet af fetaehhgodt
AGF kendt for de sidste mange år:

Rigtigt meget dækning i landsdækkende mediere, trods det er flere årtier siden de var en stor klub i Danmark.
Altid blæst op til meget mere end de åbenbart kan indfri.

Det her mønster næsten forudsigeligt. De bliver blæst op og skuffer, og når aldrig bare i nærheden af de forventninger der bliver pisket op. Tværtimod gør de sig næsten altid til grin, med at have store forventninger til sig selv, og falde helt igennem.

En tidligere storklub i Danmark, der end ikke efter flere årtier, har vænnet sig til de ikke er store mere.

Forstår ikke at AGF ikke klarer sig bedre. De har et lækkert stadion, et stort bagland og et fantastisk publikum. De gange A landsholdet har spillet træningskamp der, så altid glædet mig som tv seere langt langt væk fra Jylland, at kunnet mærke den varme som den tidligere Parken var kendt for. (selvfølgelig minus Corona tid)

FCM har nok gjort et stort indhug i talentmassen som AGF førhen fik. Derudover lever de nok med det pres som FCK også gør. Altid store forventninger.

Skrevet af DinVenFraAarhus
Eneste højdepunkt denne aften var da, at fadøllene trods alt var dejligt kolde!
I gætter aldrig hvem jeg holder med
Skrevet af karl_91_lidkpg@hotmail.com
Och 15 miljoner SEK för AIK:s nummer två på vänsterbacken
Skrevet af Wagstaffe
@krølben

Wagstaffe, du misser pointen også efter, at den er blevet forklaret for dig.


Jeg bliver da ked af, at du spilder dine pædagogiske evner på mig. Vi bliver næppe enige, men fred være med det, da dette jo et debatforum - og jeg sætter pris på din sobre tone. Go´ aften.
https://www.theguardian.com/football/2014/dec/13/wolves-world-champions-honved-molineux-hungary-wembley
Skrevet af beringer
Eneste højdepunkt denne aften var da, at fadøllene trods alt var dejligt kolde!


Det giver pludselig mening..., når man ser sit TEAM blive udspillet af et Nordirsk hold, og stadig står og råber og agerer som om at AGF er verdens navle..., det er det med fadøl...

Jeg har også stået på Valby Idrætspark efter en tur på bodegaen inden, og lige et par varme fra grillen, og så 10 fadbamser mere, og faktisk troet at vi var i den bedste række, selvom at den stadig på det tidspunkt kun stod på 1. division..., men tror faktisk at vi med det spil på det tidspunkt, havde kunnet slå Larne... ;-)
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Slettet(471829222105)
Hvor er det pinligt at være AGF fan:(
Skrevet af Ludomania
Lad nu dette være tegnet på at David Nielsen IKKE har nær klasse nok til at kunne styre en større klub i Danmark. Når træneren vælger at stå frem og fortælle pressen at han ikke er "imponeret" af en af hans spilleres ageren på banen burde han da have bare en smule selvindsigt og tænke over hvem det var der satte ham på holdkortet.

David Nielsen er langt fra den stabile træner topklubber har brug for. Han ville være sjov nok de første tre fire måneder med hans ærlige interviews, men så er der heller ikke mere at hente i den mand.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af C'mon
Thorsteinsson er simpelthen en ussel person på fodboldbanen. Og endelig bliver hans konstante filmeri straffet.
Skrevet af dondyhrs
Du er helt galt afmarcheret. Korthuset ramler? Katastrofe? LOL.

Vi kommer igen. Hvor vi ender, ved jeg ikke, men ikke som nedrykker.


I aften VAR en katastrofe.

Jeg skriver vidst at jeg tror at enten bliver de gode igen ellers ramler korthuset.

De næste 4 kampe er rigtigt svære kampe.

Randers hjemme som er godt kørende og som næsten altid får point i Århus

AaB ude som helt sikkert er opsatte mod AGF efter de følte sig snydt i Europaplayoff

FCK hjemme som er svær for alle hold

Viborg ude som er godt kørende, har gode minder mod AGF og hvis træner kender alt til AGFs styrker og svagheder.

Det ville ikke være super overaskende hvis AGF er uden sejr efter runde 6!
Skrevet af VinnieJonesFTW
I det mindste får FCK og FCM, da ikke flere koefficientpoint end højst nødvendigt, og jeg vælger bevidst ikke at skrive ´dansk fodbold´, fordi jeg tror ikke, der er andre, der står og skal bruge de koefficientpoint til noget - vi skal i hvert fald slet - vi vil helst bare blive hjem.

Europa er også sådan lidt overvurderet, am I right? Det jo alligevel bare så nogle lårte-hold man skal spille og tabe imod :)

Måske vil vi godt deltage i en europæisk kammeratskabspris. Og tror faktisk godt, vi kan have en chance der - hvis vi altså nu sælger Idi-Jon, og siger til Polle og Oliver Lund, at de ikke må tackle for hårdt
AGF, Manchester United
Skrevet af bruger 146230
Borgmesteren i Aarhus må bryde ind her det er så pinligt for byens omdømme i al fremtid - skam jer !!
Skrevet af Slettet(131554222401)
Jeg ser ikke ofte AGF spille, men grundet pausen i Tyskland så fik jeg set AGF mod Brøndby og også dagens kamp. Mit syn på Thorsteinsson er overvejende negativt. Det er fint, at han går til stålet, men det har jo intet med fodbold at gøre at save spillere ned på den måde.

Nicolaj Poulsen har godt nok også en irriterende tendens til at skulle stå parat og blande sig hver gang, at der er en diskussion på banen. Er han i den vildfarelse, at han er den nye Stig Tøfting? I så fald ligner han ham slet ikke. Snarere en konfirmand som ikke har råd til at gå til frisøren.
annonce
0