Snak

Mere indhold efter annoncen
´Forbyd AGF at spille europæisk. Giv pladsen til et andet hold. Skamplet. Pinligt.´ - osv.

Naragtige kommentarer. GF har jo qua deres resultater i SL KVALIFICERET sig til disse kampe. Hvis andre klubber ikke kan acceptere århusiansk deltagelse i Europa, må de jo sørge for, at de selv kvalificerer sig på gymnasternes bekostning - hvilket så ikke skete i sæsonen 20-21. Og at læse utroligt nedladende kommentarer fra Esbjerg-fans er da det morsomste længe. - Jeg er ikke AGF-fan.
https://www.theguardian.com/football/2014/dec/13/wolves-world-champions-honved-molineux-hungary-wembley
Hold da op, der satme mange der ikke har så mange brikker at rykke rundt med.
Favoritter til nedrykning - GuldtilOB (siger vel det hæle)
Fyring af DN?
Tvangsnedrykning?

Kom lige dummere.

Ja kæmpe fiasko at man ikke kan vinde over Larne.
To kæmpe forsvarsfejl og et offside mål mod AGFs målmandsdrop og tyndt straffe.
At dette så bliver til DK største skuffelse, nu kan jeg så huske lidt af FCKs kamp mod Gorica, hvor FCK blev kørt ud på røv og albuer mod også semiproffer som jeg husker det.
Men ok, det kan vi godt tage.

At Jon får nr. 2 gult for at overspille kontakten er jo fuldstændig uden for linjen som dommeren havde lagt i kampen også efterfølgende i kampen. ALLE Larne spillere overspillede alle situationer, men ingen påtale overhovedet.
Men dumt af Jon at give dommeren muligheden!

Og hvis det ikke var op af bakke, så blev set virkeligt. Og derfra blev det virkelig tydeligt igen som sidste uge, hvor man meget let kan se at ingen af spillerne kender hinanden, der er ikke genkendelige løbemønstre eller forståelse for taktikken.

Nu skal DN bruge hele ugen på at få Kumanowski og resten af angrebet spiller sammen, evt. prøve at spille med Ammitzbøll og Kumanowski sammen.
Forsvaret virker egentlig ok, hvis man får fjernet fejlene, Bissek virker som en kæmpe gevinst.
Så det er lidt latterligt at Torsteinsson nu skal have skylden i en langt ude fantasi om at Agf pludselig skulle være begyndt at lave mål og chancer hvis han var blevet på banen.

Det er ikke JDTs skyld, at vi taber over to kampe. Men det er entydigt hans skyld, at vi skal spille 60 minutter i undertal i dag. Vi var bagud 2-1 efter det første opgør og havde alle muligheder for at vende det i Århus. Der vælger han lige at gøre betingelserne noget sværere. Det skal han selvfølgelig kritiseres for. Det er fuldstændigt utilgivelig dumt lavet.
Rart at se niveauet løftet lidt her til sidst i en helt igennem pinlig tråd. Sikke en flok tabere der kan skabe sig så meget over andres ulykke
Dem der siger, at man altid skal holde med de danske hold, fordi vi skal have så mange som muligt med ud i Europa og bla bla bla, skal huske kampe som denne. Sådan går det, når vi skraber bunden af kandidater til europæisk fodbold. Jeg håber I nød, at AGF også kom med.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Hold kæft hvor er det mega fedt! :)
Det viser vel blot hvad David Nielsen i virkeligheden kan på egen hånd, når han ikke har Thomas Nørgaard eller Ruben Sellés til at flytte med brikkerne for ham. Han kan skrige, og ikke ret meget andet.
@krølben
Dem der siger, at man altid skal holde med de danske hold, fordi vi skal have så mange som muligt med ud i Europa og bla bla bla, skal huske kampe som denne. Sådan går det, når vi skraber bunden af kandidater til europæisk fodbold. Jeg håber I nød, at AGF også kom med.


Har du tænkt godt efter, inden du skrev dette? Hvis ja - suk...

EDIT: Har du et godt forslag til, hvordan kandidater til europæisk fodbold udvælges, hvis det ikke er på baggrund af placeringer?
https://www.theguardian.com/football/2014/dec/13/wolves-world-champions-honved-molineux-hungary-wembley
Baum

AGF er helt sikkert et af de hold der kan rykke ned i år hvis man ser på de to første runder af Suppen. Sammen med 7 andre hold godt nok, men alligevel.

Det bliver spændende at se hvordan de kommer ud af denne katastrofe, enten rykker sammen og bliver gode igen eller også ramler korthuset tror jeg.
Pinlig indsats og bare for ringe. Undskyld, Danmark.

Når det så er sagt, så forstår jeg virkelig ikke, hvordan niveauet i sådan en tråd her kan være SÅ ringe. Det er jo nærmest mere pinligt end mit holds indsats over to kampe. Hvordan kan man helt seriøst fryde sig så meget over, at en dansk repræsentant blamerer sig i Europa? Jeg vil til enhver tid håbe på alle danske holds succes europæisk - selv FCK, BIF og Randers. Jeg - og vi - har ikke brug for jeres opbakning, men wow et ringe niveau på kommentarerne alligevel. Wow.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
annonce