Snak

Mere indhold efter annoncen
AGF kan åbenbart få det værste frem i folk.


Er det ikke først og fremmest AGF, der får det værste frem i sig selv? Deres blamager i Europa er jo ikke få, og denne er så på et historisk bundniveau. Så selvfølgelig er der hån, spot og spe fra andre klubbers tilhængere. Det ville være mærkeligt andet.


Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
krøllet ben, jeg synes faktisk, det er helt fint med hån, spot og spe efter gårsdagens blamage, men en række indlæg er simpelthen af så ringe kvalitet, at "debattørerne" faktisk formår at "undergå" AGF´s præstation på pinligskalaen. Det siger alligevel ikke så lidt om folks intelligens, når man kræver AGF tvangsnedrykket, udelukket fra europæisk fodbold og lignende tåbeligheder...
Der er flere infantile og nedladende kommentarer i denne tråd, end efter, selv den værste El classico. AGF kan åbenbart få det værste frem i folk.

Tror desværre bare du har beskrevet forummet generelt. Når det nye forum bliver en realitet kommer der forhåbentlig også en ignorér funktion så det bliver lettere at føre gode konstruktive debatter i fremtiden.

Det sagt, AGF har lige lavet et af de dårligste resultater i (nyere) dansk klub historie, så naturligvis må man forvente lidt røg. Personligt håber jeg David Nielsens sæde ikke er blevet varmere og han ikke er fyringstruet så man ikke begynder at spekulere i om han skal være træner i Kbh hvis Thorup ryger (som nogle fans har ønsket). For uanset hvor meget jeg holder af manden har han endnu en gang vist han ikke magter at knække koden i europæisk fodbold. Med al respekt.
annonce