Snak

Mere indhold efter annoncen
Tilgengæld fuld tid til Bah i en meget vigtig Champions League. Jeg tror ikke at Wass og Stryger kan sikre på at komme med til VM.
Juventus burde selvfølgelig gå efter Tuchel. De har sjældent ansat andet end italienere, men de vil jo efter sigende gerne forny sig.
Helt enig Andersen. Benfica, Salernitana, Sampdoria etc .. ikke én spiller kunne træde ind i Juves start 11’er og alligevel udebliver dominansen. Der er ingen undskyldning for den defensive indstilling og en 4-back kæde der konsekvent bakker bakker bakker og skyggebokser modstanderen. Bonucci skal ind på målstregen før han overvejer at træde et skridt frem..

..og angrebstaktik har været ikke eksisterende i 1,5 år. Vlahovic ligner Michael Manniche i hans sene år
Hvornår ringer de til Tuchel?
Bliver sikkert poch PGA sproget.
.
@silverblue - du lyder ellers meget engageret og oprevet af én, der ikke er Juventus fan. @Fuffu siger det meget godt. Allegri havde stillet sig lavt på hjemmebane mod Benfica selv med alle mand klar. Hans tilgang er ikke Juventus værdig.
Jeg ser med glæde på alle de Juventus fan som skriver om deres hold , men SL Benfica er et stort og super spillede hold i år og for os som følger SLB er det ikke en overraskelse at de spiller som de gør. Som jeg ser det var Juventus lidt heldig at de fik et mål tidligt i kampen og da SLB først havde fået en ide´ om hvordan deres modstander overlod kampen til dem ,så fik den fuld damp og Juventus blive presset tilbage for de din spille mod et bedre hold.
Caspar The Friendly Ghost
annonce