Snak

Mere indhold efter annoncen

Stor ros til Oliver Christensen: Han er fantastisk

man 12. sep 14:22

Oliver Christensen har været Hertha Berlins førstevalg i målet i denne sæson, og han får stor ros af sportsdirektør Fredi Bobic, som især roser danskerens udvikling.Læs hele nyheden her
Landsholdets næste førstemålmand.
Spurs mand siden 1989
Landsholdets næste førstemålmand.

Rønnow gør det mindst lige så godt i den anden Berliner klub. Men det er fedt, at vi har så gode danske målmænd i Bundesligaen lige nu. Og så i hver deres rivaliserende klub i Berlin :-)
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Godt at have saa mange men - Hvad med Mads Hermansen?
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Hermansen er lidt overvuderet, gør det middelmådigt i brøndby. Lad os se om han kan performe i de store ligaer som Oli C gør det lige nu.
Rønnow og Oliver C bliver højst sandsynligt begge udtaget imorgen, fremfor Iversen og Vindahl. Hvem der så er 2 og 3 valg ved vi så ikke, men rønnow har noget erfaring de andre ikke har. VM pladserne må de også være favoritter til nu efterhånden. De andre står ikke fast og så er der Hermansen, lössl og Jesper Hansen tilbage, som nok ikke skal regne med noget heller. Førstnævnte er til fremtiden, sammen med Jørgensen og jungdal.
Det er superfedt at se hvordan Oliver Christensen og den imponerende udvikling han gennemgår, Kasper Schmeichel bliver 36 år næste gang og holder ikke evigt, derfor optimalt for det danske landshold med en skærpet og skarp konkurrence på keeper pladsen.
Selvfølgelig er Rønnow det klare andetvalg, han har i efterhånden mange år været med på landsholdet, trods udfordringer med manglende spilletid.
Nu spiller Frederik Rønnow fast for et stærkt Union Berlin hold i Bundesligaen, derfor tvivler jeg ikke på at han klart er landsholdets andetvalg.
AK1978
VM til vinter (helt underligt at sige vinter) bliver naturligvis Schmeichels ‘sidste vers’ på landsholdet. Tror herefter vi får en periode på 6-12 måneder med Rønnow som 1. målmand før OC/Iversen/Hermansen slår Rønnow af pinden. Mit bedste bud er, at det er Iversen som bliver ny 1’er. Ward står horribelt i Leicester nu, hvorfor jeg tror Iversen er ny 1’er i Leicester inden vi rammer december.
Jeg har også fidus til Iversen, ser ud til det bliver mellem ham og Oliver C. i fremtiden. Jeg ser ikke Superliga, men det er nok ikke i sig selv diskvalificerende at spille i suppen som målmand.
@ViggoSS at kalde Mads Hermansens niveau for middelmådigt er en under middel i vurderingsevner…
Var på stadion i lørdags - det var en fremragende oplevelse! Og fansene har virkelig taget Oliver til sig. Det er fedt!
annonce