Snak

Mere indhold efter annoncen

Storsejr sender United videre

Skrevet af bold
ons 27. nov 2013
Med en overbevisende 5-0-sejr over Bayer Leverkusen på udebane sikrede Manchester United sig en billet til ottendedelsfinalerne i Champions League. Shakhtar Donetsk overtog andenpladsen fra Bayer Leverkusen med en 4-0-sejr over Real Sociedad.

Læs hele nyheden her
Skrevet af anjuna
Så er den tyske liga hvis heller ikke bedre. Total ydmygelse af ligaens nr 2. Det er muligt at Bayer Leverkusen mangler deres Sidney Sam, men United spiller altså også uden 3 af deres profiler, om muligt en af deres vigtigste nemlig Carrick.

0 - 5 nuff said..
Skrevet af Mr. Spock
Meget godt klaret af PLs nr. 6 at slå nr. 2 fra den overlegne Bundesliga 9-2 samlet.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af minik88
Dejlig aften! Godnat folks.
Champ20ns!
Skrevet af J.C
Fantastisk at se et velspillende united hold!
Giggs viser at han stadig kan klare en hel kamp, og er nok den der ligger de bedste afleveringer idag på trods af hans snart 40 år. Smalling viser sig som en stærk spiller idag, og Evans var jo nok vores redningsmand fra starten med den tackling.
Den eneste spiller der vel ikke ligefrem imponere idag, må være Ferdinan.
Skrevet af Nilo
Kagawas måske bedste kamp i den røde trøje. Lad ham nu spille den 10´er position i stedet for at smide ham ud på kanten hele tiden.
AGF og MUFC
Skrevet af Pranken
Nu er en 5-0 sejer jo altid en posetiv ting. Men syntes virkelig vi kan tage meget med os herfra. Vi bliver ved med at spille vores spil selvom vi kommer foran 1-0, og virker i det hele taget ikke bange for at vinde, som vi ellers tit har en grim mani med i PRL.

Der skal bygges videre på det spil her, Og hvis vi bliver ved med at spille bold når vi kommer fremad, og stopper med at trække os tilbage. Så bliver det måske alligevel en hel fornuftig sæson.
Skrevet af mr.tabu
Her ser man tydeligt at engelsk bold er 2000 vklasser over tysk bold..... Bayern Munchen inklusiv...
United er 15 gange bedre end bayern
Manchester is RED!
Skrevet af TheFischers
Klassekamp af Valencia og især Rooney. Desuden fantastiske mål til 0-4 og 0-5 - den aflevering af Giggs var som at se Scholes igen. Hvorfor fanden spiller Leverkusens venstre back med nr. 10?!?
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Skrevet af K-Ching
Enhver ved da at Premier League er bedre end Bundesligaen. Jeg er selv kæmpe Bundesliga fan, men man må erkende at vi kun har to internationale hold. Hold som Leverkusen og Schalke er ganske middelmådige. De mangler SÅ mange spillere for at kunne spille med Internationalt. Hele Leverkusens bagkæde er ikke god nok . Spillere som Reinartz og Rolfes er heller ik gode nok. Kiessling er god, men slet ikke en top angriber. Schalke mangler noget af det samme. En målmand, en højre back, en central forsvarer og en klasse midtbane spiller. Men det er pinligt Leverkusen, ganske enkelt pinligt.
What you see is what you get.
Skrevet af Hammeren
Ok baseret på dette er PrL bedre end Bundesliga. Så er det på plads.

Så må Prl være værre end den Sveitsiske liga baseret på Chelsesa nederlag til Basel i går aftes ( jeg er ikke sikker, men mener Basel er fra Sveits )
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Skrevet af La-Vecchia Signora
Hammeren - Den Schweiziske Liga er jo verdens bedste i følge de her latterlige argumenter, da Basel inden for de seneste sæsoner både har slået Manchester og Chelsea.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
Skrevet af sunthomas2003
Så er bundesligaen bedst, Bayern vandt med 7-0 over Basel i 2012 -:)
http://www.youtube.com/watch?v=s3z33EsnHN0&feature=related
Skrevet af Alf Ramsey
Er det ikke lidt ligegyldigt, hvilken liga der er den bedste? Den slags skifter hele tiden, hvis man skal vurderer på opgør mellem de forskellige landes tophold. Der er trods alt en hel del midter/bundklubber i de ligaer, som også skal regnes med, men hvordan måler man West Ham overfor Granada og Hoffenheim?
R.I.P. engelsk fodbold
Skrevet af Alf Ramsey
Så er bundesligaen bedst, Bayern vandt med 7-0 over Basel i 2012 -:)


Men Chelsea slog Bayern i finalen det år (omend heldigt).
R.I.P. engelsk fodbold
Skrevet af krusjer1
Ja Chelsea som jo tabte til Basel, som i øvrigt også slog Utd ud for 2 år siden. Den schweiziske er uden tvivl den bedste!
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af Real.qstaR
Selvom man ikke holder med United, synes jeg stadig det er dejligt at se dem spille, som de gjorde i aften.
Skrevet af RobertTheRobber
Guys, det eneste vigtige er jo, at Ajax slog Barcelona igår, hvilket betyder at den hollandske liga er bedre end den spanske. Det er det eneste der betyder noget.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Münchner
United er et lorte hold. Schweiz over alle.
Mia San Mia http://www.youtube.com/watch?v=EilxydtcAYg
Skrevet af SE-FREAK
Hammeren - Den Schweiziske Liga er jo verdens bedste i følge de her latterlige argumenter, da Basel inden for de seneste sæsoner både har slået Manchester og Chelsea.


Folk glemmer at de også slog Tottenham ud af EL sidste år.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
Skrevet af CphGunners
The Fischers

Hvorfor fanden spiller Leverkusens venstre back med nr. 10?!?


Er ret sikker på at ham der lå på venstre backen idag var Emre Can (udlejet stortalent fra Bayern) som normalt gør sig på midtbanen og derfor sikkert har valgt sig 10-tallet på ryggen. Men er ikke sikker i min sag ;)
FCK Arsenal
annonce
0