Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCM23011
Det er fint nok, at man ikke kan lide Sisto, men i denne kamp var han da klart FCM´s bedste spiller
FCM
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Godt kæmpet af fcm


FCM blev totalt klædt af og havde ikke en chance.
Skrevet af Kong Dario
Et forventet resultat. Desværre.

Benfica er et europæisk tophold, og har været det i MANGE MANGE år.

Folk der havde forventet FCM point i Portugal er småt begavet i min bog.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af D.B.R. ©
....FCK jo rent faktisk mødt Benfica 4 gange. Værste resultat er et 1-3 nederlag.

Ja, kampe der blev spillet for 15-16 år siden. Yderst relevant.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Victory
Eneste danske hold, der kunne have klaret den resultatmæssigt bedre end FCM, var... Horsens! 🤣

rAdIaToR... gider du ikke bare holde dig udenad samtlige FCM tråde med dit bræk??? Du er jo overhovedet ikke interesseret i fodbold, så spar os for dine tomhjernede kommentarer. Du bliver mere og mere pinlig for hver gang!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Skrevet af JEGerUenig
@din ægte far


Hvor har jeg skrevet det?

......FCK jo rent faktisk mødt Benfica 4 gange. Værste resultat er et 1-3 nederlag.Jeg siger nu ikke at det var dig der sagde det blot at flere FCK tilhængere hentyde til det flere gange, ligesom du pointede en joke angående FCM fansene...


Men ja hvad angår det tidligere FCK under Ståle og der før så beklager jeg men det nuværende FCK hold, i deres forfatning er ikke i stand til at trække et Ståle resultat imod Benfica...

Jeg savnede dog egentlig og havde også forventet FCM ville forsøge spille super Defensivt og fysisk i håb om uafgjort eller kun tabe med 1 pind, desværre var det ikke den tilgang der blev trukket.Skrevet af Din ægte far
Benficas position på den europæiske scene har nærmest ikke ændret sig de seneste 20-25 år. De er altid i toppen i Portugal. Så min sammenligning holder nu fint.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Rundsaven
Skønt!
Skrevet af Neutralboldfan
Dansk fodbold når det er bedst.
Skrevet af Balder24
Ja, man havde bange anelser inden kampen. FCM skal være glade for det kun blev 4-1.

Top 50 er laaaaaaaaaaaaaaaaaaangt væk...
Skrevet af konckout
Det Benfica hold er bare stærkt.

Tillykke til FCM med Euroleague, det bliver ikke til Champions league denne gang hvor man møder de potentielle semi finalister. Men det nærmer sig, FCM bliver stærkere og stærkere hver gang.
Skrevet af Shamran
Savner sgu at der er nogle danske hold der sætter sig ned og ser Atalanta-FCK for nogle år siden om hvordan David skal spille en sådan kamp imod en åbenlys stormagt på udebane i stedet for enten at lave en piv naiv FCN eller også som FCM her til aften at sætte sig mellem to stole og tro man rent faktisk kan spille fodbold mod mastodonter som Benfica samtidig med lidt smågardering bagud til og blive kørt fuldstændig ud af brædtet.

Det er ikke suppen det her - det er en modstander der ikke bare er vandt til at spille Ch.L hvert eneste år, men også forventes at gå i KO fasen og sådan en modstander handler det sgu´ om man tager seriøs og erkender er klart bedre såfremt man spiller bold på deres præmisser og FCM lavede jo ikke andet end at spille på Benficas præmisser her til aften.

I stedet for at tro man kunne overmatche Benfica i det offensive så burde man have fokuseret på at gøre det så svært for modstanderen som muligt, hvilket betyder 11 mand bag bolden i 90 minutter. Masser af fysik, tacklinger, dødbolde og trække tiden ud og i det hele taget alt det anti bold man kan trække op af værktøjskassen. Det uanset om det står 0-0, 0-1 eller 0-2.

I det hele taget at have en plan mod et top europæisk mandskab på udebane på den klart vigtigste parameter, nemlig det defensive burde være et soleklart must i sådan en kamp.

Jeg så et FCM der lignede et hold der troede de skulle spille en superliga kamp måske med en enkelt eller to defensiv tanke og ellers nada plan havde for kampen udover at se overraskede ud at blive kørt totalt ud af brædtet i samtlige 90 minutter. Og det viser bare at FCM stadigvæk ikke er europæisk modne endnu.

Atalanta-FCK var satme grimt og FCK blev svinet til efter kampen - både i Italien og i Danmark. Men hvem endte med at gå videre? Det gjorde det klart ringere fodbold hold, men med den smartere taktik og større vindervilje. Den taktik savnedes her til aften hvor det jo ikke kun handler om FCM, men også de points der kan skrabes hjem til DK og at sidde og se FCM dybest operere med en selvmordsplan er satme hverken godt for FCM eller dansk fodbold.
Skrevet af Mazraoui
Ikke et ord i artiklen der omhandler A Bah?... har han ikke bombet for dem i træningskampene?...
Skrevet af konckout
100% enig Shamran.
Skrevet af hurtigmogens
Det var på papiret en næsten umulig opgave selvom FCM havde haft alle med. Hele midtbanen manglede som er enormt tyndt besat i forvejen. Selvfølgelig var der ikke noget at gøre mod så velspillende et Benfica hold. Alt det had er selvfølgelig bare misundelse over FCM som klub gør det godt og som fan er det jo kun skønt når klubben er hadet af de andre.
Skrevet af Paul Allen.
Roger Schmidt vs. Danske hold. 9 kampe, 8 sejre, 1 uafgjort, målscorer 29-8. Der er et eller andet med Roger Schmidt og danske hold må man sige. Ærgerligt resultat, men op med hovedet igen.
Skrevet af smartin23
FCM blev udspillet i aften - ingen tvivl om det.

Men at spille som FCK mod Atalanta - tja..

Jeg prøvede lige at finde stats på de 2 kampe.
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/2035383--benfica-vs-midtjylland/statistics/
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/match/2025412--atalanta-vs-copenhagen/statistics/

Held er også en faktor - og selvom FCM måske havde lidt af det i aften, så er det intet imod FCKs held i den omtalte kamp.

Og hvorfor skal vi håbe på flere Danske kampe, hvis det skal være med destruktiv fodbold? - så vil jeg hellere se et hold forsøge - og fejle i forsøget.
Skrevet af Shamran
Den eneste stats du kan bruge - specielt i europæiske kampe - det er hvad måltavlen siger sømand og uanset at FCK åbenlyst var presset mod Atalanta og også havde det held der skal til så var indsatsen og det taktiske MILES bedre end det FCM viste her til aften. Imodsætning til FCM her til aften så havde FCK en plan man fulgte og effektuerede.

Atalanta havde selvfølgelig chancer, men ikke i nærheden af det Benfica havde her til aften. FCK spillede en perfekt defensiv europæisk grim kamp imod et hold der var klart bedre og fik et resultat hjem man kunne arbejde med og som bekendt var kraftigt medvirkende til at man slog et Serie A hold ud der året efter var i KO fasen i Ch.L.

FCM kunne jo let have tabt 2-cifret her til aften - for Atalanta handlede det jo kun om de overhovedet kunne score. Der er gigantisk forskel, både i taktik, indstilling og i udførelsen, som jeg i den grad savnede hos FCM her til aften. I stedet for som FCK mod Atalanta at give sig selv muligheden for at lave sensationen så var FCM ude på ren selvmordsmission enhver kunne se var dødsdømt på forhånd og der savner jeg sgu´ bare at danske hold smider superliga hatten når de spiller i Europa og ser nogle af de kampe FCK har spillet igennem årene imod åbenlyse bedre hold og lærer af dem.
Skrevet af fcmidt1650
@anyg......

Ondt i nummi?


Nej det er vist kun dig der er på det hold.....
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Tom Wanks
smartin23, forståeligt synspunkt. Den anden side af sagen er imidlertid at vi med FCK/Stålet fik nogle gigantiske dramaer, som også til tider bød på klasseoptræden, og man forstod at nivellere det taktiske input, således at det destruktive og kompakte koncept gradueredes fra modstander til modstander. Tilmed så vi kampe mod europæiske topmodstandere (bl.a. Barcelona), hvor vi med giftige omstillinger og periodisk boldbesiddelse formåede at blive medskabere af fantastiske opgør. Bærende var bl.a. en realistisk forståelse af egen formåen, taktisk kompetence og en banzai vindervilje/ånd i truppen. Foruden talent og originalitet, naturligvis.

Jeg var selv ofte irriteret over at vi i europæiske kampagner under Stålet jævnligt spillede destruktivt, og afhang af held/fantastiske målmandspræstationer, men der kunne ofte nås et (også æstetisk) levedygtigt balancepunkt, fordi man også understøttede originalitet og kreativtiet, mens fandenivoldskeden gennemstrømmede kulturen. Tag en dag ned ad Memory Lane på FCK-Europa siden 2006/07 og fremad - og spørg bagefter dig selv om ikke der var et væld af underholdende dramaer, som også bød på kreativt spil, originalitet og fede mål/vilde redninger etc. Trods pindsvineriet.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce
0