Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fussbal 4ever
Fuldt fortjent, det havde været røveri ved højlys dag, hvis United ikke havde vundet. De kørte jo rundt med FCM og Rashford vil vi da gerne se noget mere til.

Udover det rigtig flot at FCM tog en sejr hjemme.
Skrevet af anjuna
Hvorfor kan så mange have så svært ved at anerkende en præstation i absolut verdensklasse, jeg fatter det ikke.
Det Memphis præsterede i denne kamp er intet mindre end fantastisk, og absolut verdensklasse. Memphis er én af grundende til at Rømer lignede røven af serie 6.
Selvfølgelig er der vel ingen som virkeligt er overrasket over at United tæver Midtjylland.
Men Med det uheld med skader, underpræsterende spillere som Memphis, så synes jeg alligevel at det er flot at United rejser sig og viser noget af det flotteste fodbold jeg har set United levere i flere år.

Jeg er ikke overrasket eller stolt af at United vinder over Midtjylland, men jeg er stolt over at de unge spillere United stiller op med trodser hele den nedtur united har været inde i, både i form af skader og dårlige præstationer, og levere så flot og underholdende angrebsfodbold.

Var folket ikke underholdt??? Jeg kan ikke huske mange kampe i denne sæson som har været mere underholdende.
Skrevet af Toggle
men omvendt stiller de med en Depay (11´er og VM-Bronze), Lingard (periferien af 11), Mata (11´er og ja.. i ved), Schneiderlin (11´er), Herrera (11´er - ...), Blind (11´er - og ^), Carrick (ude af position, men klasse og periferi af 11´er), og derudover en reservemålmand og førsteholdsmand for Argentinas VM 2´ere. Altså tæller jeg i DENNE kamp 5 fra bedste 11, og 3 i anden række, og så - indrømmet - 3 reservers reserver...

Og hvis vi så tager første kamp, så var Martial og Smalling med, og så kan i selv gøre regnestykket.

Depay (ikke 11er da Martial spiller pladsen) Lingard (ikke 11er da MAta spiller pladsen), Herrera ikke 11er. Så 3 fra 11eren i aften og 5 fra 11eren i 1. kamp.
LUHG
Skrevet af KongSM
osemk - Helt enig. Dette United hold, er vand ved siden af fodboldmagtfaktoren, mægtige Jablonec.
Skrevet af Jennerdrengen
Måske er jeg naiv, eller følger bare ikke engelsk fodbold tilstrækkeligt, men jeg er nu forbavset over den klasseforskel der er mellem et PrL hold med 15 skadede spillere og et dansk mesterhold (der vel er blevet forstærket siden mesterskabet). Personligt fik jeg minder til FCN´s 6-2 nederlag på udebane til Chelsea hvor FCN var lige så udspillet og udstillet som FCM var det i dag.

Bevares uheldet var også efter FCM med selvmål og straffe. Det fjerner dog ikke indtrykket af at FCM (el. et hvilket som helst andet dansk hold) havde noget at stille op i den kamp.

Men tak til FCM for et godt eventyr så længe det varede.

Og av Rømer - mon ikke han falder i søvn grædende og vuggende i forsterstilling i nat.

Skrevet af Scharw
Haha. Okay. Så sæt mig lige den 11´er du bedømmer ud fra, hvis hverken Depay, Lingard eller Herrera er med.
Skrevet af Scharw
@Jenner,

Det skulle man tro Rømer gjorde, men han leverede faktisk lige et mandfolke interview. Det er dog tydeligt, at det er afgørende i forhold til FCM´s mesterskabschancer, at Bak kommer tilbage.
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Først lige må du fortælle mig hvem "vi andre" er..? Alle var enige om, at Romero stod noget nær sit livs kamp i Herning.. Men hvis du og "jer andre" kun så de 2 chancer du nævner - er du så selv sikker på, at du så samme kamp som VI ANDRE...??


Vi andre er vel alle dem, som ikke mener, at dine tåbeligheder med 5-1 til fcm i Herning kan kaldes et retvisende resultat.

Og ja naturligvis er et mål et mål.. Men hvis ikke du mener, at selvmål og straffe er uendeligt lettere mål end stort set alle andre mål - så skulle du måske kommentere på den "Store Strikkedyst" i stedet for fodbold..


Kan du ikke pakke dine stråmænd væk? Jeg har aldrig skrevet, at selvmål og mål på straffespark er sværere eller nemmere at score end andre mål. Jeg har kun understreget det tåbelige i, at fraregne disse mål, fordi det åbenbart skal retfærdiggøre fcm på en eller anden kaw måde.
Frit Danmark
Skrevet af DonGjorups
Scharw ingen af de tre spillere starter inde på et skadesfrit United hold :)
Når det så af sagt er det nok tiltænkt at de skal, men lige pt. gør de ikke

Du har tydeligvis ikke set nok United kampe til at udtale dig.
Skrevet af KongSM
Jennerdrengen: Jeg er ikke sikker på, at FCM er kommet styrket ud af vinduet. På sigt måske, men det kan ikke forventes, at det allerede har sin effekt endnu. Jeg tror nærmere, at den negative effekt ved at mangle Sviatchenko er større.

I forhold til Uniteds mange skader, står der alligevel rigtig kompetente spillere på banen for dem. Og nogle af de unge og ukendte, kan jo om et år vise sig at være at betegne som store stjerner.

Dog er det åbenlyst for enhver, at FCM kollapser og spiller alt for passivt og virker lammede af benovelse.
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Selvfølgelig tilhører Herrera og Lingard ikke startelleveren i Man United. Depay var forrygende i dag, men sæsonen igennem har han leveret mange tvivlsomme præstationer. Han er langt fra at være sikker på en startplads i en skadesfri United-trup. I hvert fald før kampen i dag.

Både Carrick og Schneiderlin kan heller ikke begge tilskrives en startplads i United.
Frit Danmark
Skrevet af Sims91
@Jennerdreng

Det er jo ligegyldigt hvor mange skadede spillere der er. Du skal kigge på dem der spiller og af dem der spillede i dag så er Man Utd stadig et par niveauer over et dansk hold.
Samtidigt så var FCM i visse facetter under et forventeligt niveau og Man Utd spillede også en bedre kamp end sidste uge i Herning.

Iøvrigt ved jeg ikke om man kan sige entydigt at FCM er blevet forstærket. Sviatchenko og Igbouns impact kan vel ikke siges helt at være erstattet endnu.
Skrevet af Jennerdrengen
Jennerdrengen: Jeg er ikke sikker på, at FCM er kommet styrket ud af vinduet. På sigt måske, men det kan ikke forventes, at det allerede har sin effekt endnu. Jeg tror nærmere, at den negative effekt ved at mangle Sviatchenko er større.


Selvfølgelig er savnet af Sviatchenko stort. Der har dog været to transfervinduer siden mesterskabet hvor FCM har investeret stort og - i hvert fald på papiret - står stærkere end ved mesterskabet.
Skrevet af Scharw
Okay. I nægter konsekvent at læse (eller bare forstå) mine indspark.

Jeg kapitulerer, gratulerer (igen) Manchester United for et fortjent avancement, og så ser jeg frem til genrejsning mandag.

Alt imens jeg fortsat er stolt af vores indsats i Europa denne sæson. Over al forventning.
Skrevet af Big Ben
ManU har 16 skadede spillere og så formår jyderne at tabe 5-1

Navnlig Brøndby bliver med jævne mellemrum kørt midtover af hold, der ligger markant under det niveau, United viste i dag!

Manchester United spillede bare en rigtig god kamp i dag - og så er det jo ligemeget, hvor mange skader de har eller ikke har. Og blandt de 16 er der jo mange ligegyldige spillere. Vi skal heller ikke glemme, at FCM er helt med (på resultattavlen), til der resterer 3 minutter. Det er først til sidst, at sammenbruddet sætter ind.

Selvfølgelig har dette Unitedhold ikke sædvanligt niveau, men nævn mig lige det danske hold, der kunne have presset dem mere over 2 kampe, end FCM gjorde (OK, AaB spillede 2-2 det samme sted for nogle år siden, men både FCK og da særligt Brøndby lignede jo begge hold fra Ekstra Bladets skolefodboldturnering, da de optrådte på Old Trafford).
Skrevet af Hamphandske
Så ikke kampen og er på ingen måde fan af FC John Deere og den måde de hyper sig selv for lånte millioner.
MEN: slap nu af med at hagle dem ned for samlet at tabe 6-3. Den danske sæson er ikke startet endnu. Uniteds ungdomshold kunne med al sandsynlighed vinde superligaen uden problemer.. United er stadig et af de bedste hold i verdens mest pengestærke liga. De bedste danske hold ville knap nok holde til i den bedste halvdel af den engelske 1.division. Klubberne der har stadig langt flere penge end de rigeste danske klubber.
Respekt for den kampagne FCM har haft ild i.. Håber dog skuffelsen sidder i dem mandag?
Skrevet af forza-mufc
Fellaini har heller ikke været med. Kaos elementet er i start 11´eren.

God kamp af reserverne, fedt at Rashford får scoret. God placeringsevne, tegn på en god angriber. Håber nu stadig at Martial er klar til på Søndag. Lidt billig baggrund dog, men man kan kun slå det der er foran en, og det kan man sige United fik gjort, med stil og klasse som der ikke er blevet set på Old Trafford de sidste 3 år. Tror nu stadig vi taber til Arsenal.

Memphis spillede ikke så godt igen. Ja, det så fint ud, men slutproduktet manglede en del. Upræcise indlæg og skud forbi rammen. Bliv bedre til den del og han kan blive for vild, til gengæld.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af DonGjorups
Scharw,

Du skriver:

Haha. Okay. Så sæt mig lige den 11´er du bedømmer ud fra, hvis hverken Depay, Lingard eller Herrera er med.

Og så forklare vi dig at det er de ikke.

Kan ikke se hvordan det er en misforstået besvarelse.
Skrevet af Higher Ground
Mon ikke Utd trækker Base eller Anderlecht nu?

Fin kamp af Depay.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Okay. I nægter konsekvent at læse (eller bare forstå) mine indspark.

Jeg kapitulerer, gratulerer (igen) Manchester United for et fortjent avancement, og så ser jeg frem til genrejsning mandag.

Alt imens jeg fortsat er stolt af vores indsats i Europa denne sæson. Over al forventni


Altså din opremsning af spillere? I dag var det vel kun Mata og Schneiderlin/Carrick, der ville være en fast del af Uniteds startopstilling. Du har dog ret i, at ´reservernes reserver´ ikke stemmer overens med virkeligheden. På alle pladser.

Ellers er jeg enig - den første gode europæiske kampagne af Midtjylland. Den kan ingen brokke sig over.
Frit Danmark
annonce
0