Snak

Mere indhold efter annoncen

Stort flertal i Folketinget vil bekæmpe hooligans

Skrevet af bold
søn 2. okt 07:15

En lang række partier i Folketinget er blevet enige om at gennemføre de forslag, som en ekspertgruppe er kommet med i forhold til en styrket indsats mod hooligans til fodbold.Læs hele nyheden her
Skrevet af Riloh
Lækker læsning. Der skal sættes en stopper for det pis.
Støtter de lokale helte fra Roskilde området.
Skrevet af ihavenoideaforaname
“Brugen af maskering, euforiserende stoffer (…) og anvendelsen af pyro” - så er Sektion 12 og Sydsiden da så godt som lukket… 😅
Skrevet af Karhor
Positivt! Så skete der alligevel noget, inden det krævede dødsfald...
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Er pyro nu hooliganisme?

Det her skal nok resultere i en masse tåbelige og forkerte karantæner til uskyldige. Til fodboldfans, der ikke har noget med hooliganisme at gøre. Trist. Vold skal stoppes - den gode stemning skal ikke.
Skrevet af Randomhero
Nej pyro er ikke hooliganisme, pyro er bare ulovligt
Skrevet af Zinras
Nej, pyro er ren idioti hvor man i praksis tager fakler ind i en tæt pakket gruppe med tusindevis af andre mennesker. I værste fald endda en type fakkel der kan eksplodere, fordi den er drevet af sprængstof.

Der skal en helt særlig frakobling af hjerneceller til at tage sådan noget med ind i en tæt forsamling af mennesker, især givet at der både er børn og gamle på stadion.
Skrevet af y2k United
Pyro er IKKE hooliganisme! Lad nu os holde fast i stemningen, så kan borgerligheden blive hjemme.
Skrevet af AaBager
Zinras, bliv bare hjemme så hygger vi andre.

Hvorfor skal det nu være et problem at tage stoffer, det er sgu da alkohol der gør folk ukontrollerede voldelige. Lovforslag på baggrund af myter er lort
Skrevet af LEEDSJE
Seriøst hvorfor spiller alle den af til pyro?? Federe er det heller ik
Skrevet af Randomhero
Aabager

Jeg tror ikke der er ret mange holdepunkter for den påstand.. stoffer kan sgu lige så godt være årsagen til vold..
Skrevet af Pedro1
Start med, at slå ned på den ulovlige brug af pyro…!

Den antænder i bogstavligste forstand voldsparate idioter og skaber Balkanagtige tilstande i DK.

Efter min mening skaber det heller ikke værdi for oplevelsen af produktet og Ja, så kan det godt være at klubber som FCK og Brøndby på den korte bane mister noget af fanbasen, som mener det er helt fantastisk med pyro?

Ind med en mere civiliseret familie baseret fankultur og ud med tosserne.
Skrevet af horses in blue
@AabBager -Hvorfor skal det nu være et problem at tage stoffer, det er sgu da alkohol der gør folk ukontrollerede voldelige.

Håber du mener det ironisk eller......?
Skrevet af Bruger4321
AaBager

Jeg håber det et forsøg på at være sjov. Ellers diskvalificerer du dit eget indlæg og lever i en hel speciel form for verden som vi andre ikke har adgang til. For det første er stoffer ulovligt, det er alkohol ikke. Det kunne være fedt at Vi undgå engelske tilstande lidt endnu, hvor det ikke er muligt at nyde en øl til sin fodboldkamp. Desuden er det almen kendt for enhver hvad stoffer gør.
Skrevet af Tziki
Der er bare ikke noget bedre end at stå og indånde røgen fra pyro, mens man intet kan se! Sagde ingen fodboldfans nogensinde i historien.
Skrevet af Tintin9
“ Håber du mener det ironisk eller......? “

Jeg skulle til at skrive det samme, men er sgu ikke helt sikker?
Skrevet af CLkommerhjem
Hader pyro. Vi har ligesom set det nu. Det er blot generende med kampe der stoppes eller forsinkes. Det er farligt for de omkringstående. Jo jo, det kan da se fedt ud men igen, vi har set det nu. Pyro er blot noget nu som bruges som symbol på at folk kan snyde vagterne i døren. "Ha ha se, det kan godt være I kropsvisiterer men I fandt ikke dette".

Om man så kan finde et kompromis med noget organiseret som kan lovliggøres for dem der tænder på det kunne måske være en idé for at imødekomme de fleste.
Vejle BK
Skrevet af Ks1976
Selvføllig skal pyro ikke være på stadion, der er møg farligt for alle på stadion. Du ser det ikke i de store ligaer, hvorfor skal vi så, herhjemme, være så dumme. Pyro har INTET med stemning at gøre, tværtimod. Det skaber utryghed for familier - superligakampe er ikke kun for stive og narko påvirkede personer. Prøv hellere at gøre en indsats for at alle på stadion synger og hopper for at skabe den rigtige stemning.
Skrevet af Juvefreak92
No pyro no party. Ærgerligt at det skal tages ind under hooliganinitiativerne. :(
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af Mijreetep
“ Håber du mener det ironisk eller......? “

Jeg skulle til at skrive det samme, men er sgu ikke helt sikker?


Nej aabager og randomizer (man skal blot se på måden han har skrevet sit nick) er generelt amøber af rang og præcis de typer, vi skal have væk fra stadion. Så kan de sidde hjemme i deres beskidte hjem og lege bumser, der sniffer coke og brænder pyro af.
Skrevet af JEGerUenig
Banerne, Flag, slag sange, osv... Syntes jeg sku også er 10× Federe stemning en at der står 50 mennesker og tænder pyro der gør en kamp lige skal sættes på pause i 5 minutter for ingen kan se noget for røgen efterfølgende.

Drop da pyro og have mere fokus på de andre ting, hvis man møder op på et stadion hvor der banner rundt omkring og 50 folk der istedet står og blafre med store flag, samt resten der står og hopper og skralder for fuld lunge, giver det en monster fed stemning ja også selv uden pyro.
annonce
0