Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AaBager
Tintin: Ja, hvis du tager mit udsagn ud af kontekst kan jeg godt se problemet, men når konteksten er vold og aggressivitet, er alkohol langt værre end andre rusmidler. Alligevel tjener klubberne styrtende på bajere og sammen med politi, medier og bolddk-debattører bebrejdes "narkotika" som en af årsagerne til problemerne. Det er for mig alt for letkøbt.

Klubberne burde være glade for in-stofferne, folk kan drikke meget mere uden at mærke virkningen, så det skæpper godt i kassen... Men jeg er helt med på, at en i forvejen aggressiv person ikke har godt af den kombi, han burde nøjes med in´en

Mholm: jeg er ikke ekspert, jeg støtter mig til eksperter.
Skrevet af Tintin9
Hvilke in-stoffer snakker vi om her?
Skrevet af AaBager
Kokain og amfetamin. Herion er nok ikke det fedeste at se bold på.

Jeg kan godt se jeg skriver i en provokerende tone og jeg måske jagter lidt forargelse, men min hensigt er mere end bare at frembringe en reaktion. Jeg er af den overbevisning, at alkohol skaber langt mere aggressivitet end de stoffer der normalt får skylden for alverdens optøjer i fodboldmiljøet. Når der er sagt, vil jeg igen også erkende, at en kombi af voldelig hooligan, alkohol og kokain ikke er ønskelig, så jeg kan sagtens se en pointe. Måske man bare skulle se det lidt mindre generelt.
Skrevet af Tintin9
“ Jeg kan godt se jeg skriver i en provokerende tone “

Jeg synes du skriver noget skrækkeligt sludder, hvad enten du vil frem til det ene eller andet!
Og håber satme IKKE du arbejder med, sådan som du skriver.
Skrevet af AaBager
Ja, sådan en reaktion ses tit når man har fordomme og manglende viden om et emne og så møder nogen med en større indsigt.
Skrevet af Tintin9
🤦‍♂️
Skrevet af mholmm
@AaBager

Ja det er nok lidt provokerende det du skriver og er helt enige i at folk der får en lille joint til at hygge sig på, ikke er værre end dem der er fuldstændig smadret i alkohol brandert, tværtimod.

Men nu skriver du stoffer generelt og der er der altså en kæmpe forskel på om du har røget en joint eller om du er blæst på alkohol og Cocke. En af kokainens egenskaber er netop at du kan drikke mere og derfor bliver mere blæst.
Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været på stadion til lokalderby enten i parken eller på Brøndby stadion hvor der står kø ude foran toilet båsene for at få et lille snif. Og det er typisk nok de samme personer som er mest aggressive på tribunen.

Så hvis du virkelig vil tage debatten så husk at adskille THC med de mere potente stoffer.
Skrevet af Bløde babser
Der står absolut aldeles intet om, at Politiet har skyld i, at nogle typer tager til Dortmund for at slå på FCK-folk. End ikke implicit. Der er en pointe om, at man benytter enkeltsager til at lave lovgivning,


Han bruger ret meget energi på at give politiet skylden for at tingene er så voldsomme som de er nu. Det er hans hovedpointe.
Han undgår helt at nævne de psykopatiske episoder der har været og vi alle kender, hvor man ikke på selv den mest søgte måde kan få det til at blive politiets skyld Dortmund og rstepladsen er topeksempler på noget der er umuligt at fedte af på politiet.
Så når man har skrevet så entydigt et ubegavet indlæg, er et selvfølgelig helt på sin plads et påpege at det ikke hænger sammen som jeg gjorde.

Det er ikke specielt respektfuldt at sende indlægget i barrieren ved at lægge ordene i munden på ham, at det er Politiets skyld, at der findes psykopater i fodboldmiljøet.


Det kan godt være jeg ikke viser respekt for ham. Det var virkelig heller ikke et indlæg der fortjente den store respekt. Meget sløjt indlæg.
Han skriver jo så rent faktisk at det er politiets skyld. Du må læse hans indlæg igen hvis det er gået din næse forbi.

Sjovt nok skynder tossen sig også at støtte op om et andet indlæg der (ganske fornuftigt) påpeger at en del af det der sker er udenfor politiests og myndighedernes rækkevide. . Som Dortmund. Som rastepladsen.
Ekstremt selvmodsigende.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af SotD
Zinras, bliv bare hjemme så hygger vi andre.

Hvorfor skal det nu være et problem at tage stoffer, det er sgu da alkohol der gør folk ukontrollerede voldelige. Lovforslag på baggrund af myter er lort


Jeg er med på at du har knald i låget, men det her er alligevel some next level shit.
Silkeborg IF
Skrevet af AaBager
Har du et argument bag din holdning, eller er det nok du lige fik afløb for vreden, ved at svine mig til?
Skrevet af SotD
Derudover, så ja. Politiet har også et ansvar


For at folk ikke opfører sig ordentligt? Hvordan?
Silkeborg IF
Skrevet af TheUnitedWay
AaBager: Ja kombinationen af steroider og kokain giver blide lam, alkohol derimod 😉

Nu søgte jeg lige på kokain og bivirkninger. Her er listen:

Man kan blandt andet opleve følgende alvorlige symptomer:
Søvnforstyrrelser og søvnløshed.
Løbende næse, næseblod og eksem omkring næsen.
Depression.
Angst og paranoia.
Vrangforestillinger.
Mistro til andre.
Manglende sexlyst og impotens.
Opfarenhed, kort lunte og for nogen voldelig adfærd.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af AaBager
Jeg har ikke skrevet noget om steroider, hvorfor beder du mig forholde mig til det?

Alkohols direkte virkning (altså ikke bivirkning for nogen) er i øvrigt

Forstærket sindsstemning
Reduceret koncentrationsevne
Påvirket balanceevne
Hæmmet korttidshukommelse
Nedsat evne til indlæring
Sløvet kritisk sans
&
Øget impulsivitet og aggressivitet

Jeg vil hellere have folk med blodnæse og manglende sexlyst på tribunen, end folk med disse påvirkninger, hvis det kommer til at undgå optøjer.
Skrevet af SotD
Alkohol er med længder det rusmiddel der er skyld i flest skader både på misbrugeren og på dennes omgivelser. Men kan alligevel købes overalt. Det er så himmelråbende tåbeligt, men det kræver åbenbart lidt mere indsigt end det mange besidder, for at kunne forstå det.


Indtaget er dog også væsentligt anderledes - ikke sandt? Og det kræver immervæk noget mere end et par bajere at riste hjernen af på niveau med en bane kokain.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Har du et argument bag din holdning, eller er det nok du lige fik afløb for vreden, ved at svine mig til?


Masser, men du har jo tydeligvis indtaget din position - og opdigtet en kompetence indenfor området, ligesom du tydeligvis har hallucinationer om fiktive rengøringsassistenter i din hybel.
Silkeborg IF
Skrevet af TheUnitedWay
Aabager: For mig at se er det farlige kombinationen af forskellige stoffer. Alkohol er ikke uskyldigt, men det er de andre stoffer så heller ikke. Når jeg nævner steroider skyldes det at det er set at en del af de folk som også bruger stoffer som kokain gør lidt i det også. Der ved man bare at det giver en utrolig kort lunte.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Randomhero
Mon ikke steroiderne kommer ind i billedet pga hooligantyperne bruger dem?

Det, der kaldes bivirkning til kokain er vel i bund og grund den virkning, man får ved gentagen brug? Altså ikke en bivirkning, som det forstås ved medicin? og effekten er jo også dosisafhængig. Hvis man drikker et par øl til fodbold, ender man jo heller ikke nødvendigvis i slagsmål.

At alkohol samfundsmæssigt er et større problem end stoffer er sikkert rigtigt nok. Men angående vold og hooliganisme, så tror jeg altså stofferne vinder

Skrevet af AaBager
SotD - først sviner du mig til og så beskylder du mig for at lyve. Du er ikke værd at bruge tid på.
Skrevet af AaBager
United Way, har du belæg for at påstå, at folk der tager kokain også tager steroider? Det er på ingen måde min erfaring, med mindre du taler inden for hooligan miljøet? Giver dig ret i, at en kombi af forskellige rusmidler kan være farligt for både bruger og omverden.

Randomhero: men tager du en streg kokain, ender du da heller ikke nødvendigvis i slagsmål? Tværtimod kunne du endda gå hen og føle dig glad... Hvis vi taler bivirkninger som konsekvenser af misbrug, er alkohol mindst lige så slemt som kokain.

Jeg har set argumentet "stoffer er medskyldige i fodboldvold" præsenteret i forskellige former af brugere, medier, klubber, politi og politikere og jeg kan gå med til at der er nogen i hooliganmiljøet der tager forskellige rusmidler, men hvis man leder efter årsagen til balladen i en pose kokain, kommer man aldrig til at løse problemet. Hvis man mente det seriøst, at problemet skulle findes i indtaget af rusmidler, ville man lave en sammenkædning mellem alkohol og vold og kun sælge Heineken 0,0 på samtlige stadions.
Skrevet af Randomhero
Randomhero: men tager du en streg kokain, ender du da heller ikke nødvendigvis i slagsmål? Tværtimod kunne du endda gå hen og føle dig glad... Hvis vi taler bivirkninger som konsekvenser af misbrug, er alkohol mindst lige så slemt som kokain.


Nej det var mere som kommentar til din kommentar om bivirkninger til kokain/ virkninger af alkohol.. Du skrev det som om alle oplevede alle alkoholens virkninger..

g jeg kan gå med til at der er nogen i hooliganmiljøet der tager forskellige rusmidler, men hvis man leder efter årsagen til balladen i en pose kokain, kommer man aldrig til at løse problemet.


Mine oplevelser med folk fra de mere hårde fraktioner af fanmiljøerne er i hvert fald, at stofferne ikke er et sjældent syn. På busture gik der i hvert fald CD-covers med rigelige mængder hvidt pulver på rundtur og jeg har oplevet, at stå i LANG kø til toilettet blot for at finde ud af, at det var køen til at sniffe mens der ingen kø var til pissoiret..

At stofferne ikke er den eneste årsag til volden, det har du ret i. Det er dog lettere at lave forbud mod forbudte substanser end det er at forbyde lovlige.. Og hvis man endelig skulle føre den med alkohol ud i livet, så skulle der vel være alkometerkontrol af alle personer, der skal ind på stadion.. Det kunne selvfølgelig klares i samme ombæring med ID-kontrol når man skal kontrollere billetterne i fremtiden men det bliver mere omstændigt end det er nu..
annonce
0