Snak

Mere indhold efter annoncen
SotD, synes du skal finde dig nogle venner der tager stoffer og så få dig nogle nye oplevelser. Du virker meget indebrændt og som en der trænger til at slå sig løs.


Ikke overraskende sindssygt perspektiv på tingene. Guderne må vide hvad der kan give den slags vrangforestillinger. Det er nok Tuborg.

Hvis har brug for at få formidlet undersøgelsen mere lettilgængeligt, lavede DR3 for år tilbage, et program med undersøgelsen som udgangspunkt.


Det må du jo så finde frem, hvis du synes det er væsentligt.

Jeg stopper her, du må finde en anden at hade.


Det er det klogeste du har sagt de sidste 3-4 år her på bold.dk - Jeg kommer dog ikke til at synes bedre om dig af den grund.
Silkeborg IF
Man kan mærke indebrændtheden og bitterheden fra AaBager i denne tråd her.
Nej, du er ikke neutral.
Taco, kan du prøve at uddybe det eller lader du bare være med at svare som du plejer, når du bliver bedt om det?
Randomhero: jo der forefindes også vold til festivaller og lign, i mindre grad end i hooliganmiljøer, men dog med det til fælles at der her også forefindes alkohol!
Vippet fra Nonbo: Nej, jeg er ikke hooligan.

Men hvad så hvis jeg var? Var min mening så intet værd?

Hvis du debatterer for at blive klogere på emner eller mennesker, så er det en god ting at debattere med nogen der ikke er lige som dig selv - og måske være lidt mere åbensindet end andre her i tråden.

Man kan mærke indebrændtheden og bitterheden fra AaBager i denne tråd her.

Manden bliver overdænget med uprovokerede tilsvininger og utallige stråmænd fra 3-4-5 fløje i denne tråd her. Hvis der rent faktisk er opstået bitterhed, er det vel egentlig ikke så mærkeligt.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet https://www.dr.dk/sporten/fodbold/efter-slutfloejtet-ved-vm-i-qatar-har-migrantarbejdernes-forhold-aldrig-vaeret
Randomhero: jo der forefindes også vold til festivaller og lign, i mindre grad end i hooliganmiljøer, men dog med det til fælles at der her også forefindes alkohol!


Den festival jeg kommer på er Nordeuropas største og fyldt med både stoffer og alkohol.
Det den ikke er fyldt med er dog vold. Det sker stort set aldrig.

Hvis man skal bruge det til noget kan det være at det måske ikke alene er stoffer og alkohol der gør det, men ligeså meget brugernes natur og det miljø der er rundt om misbruget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
BB: Enig, det var også ca den pointe jeg forsøgte at formidle i et tidligere indlæg.
Aabager:

Enig, det var også ca den pointe jeg forsøgte at formidle i et tidligere indlæg


Dette er din første kommentar:

Hvorfor skal det nu være et problem at tage stoffer, det er sgu da alkohol der gør folk ukontrollerede voldelige.


Det er svært at udlede, at du mener noget i retning af det, BB skriver..

Men vi er nok ikke så uenige igen så.. Miljø, alkohol og stoffer kan hver for sig gøre folk voldsparate. 2 eller 3 af disse øger nok risikoen for vold betragteligt
Randomhero: jeg er stadig af den overbevisning, at alkohol er værre end de fleste stoffer, når det kommer til aggressivitet, men lad os ikke fortsætte den snak.

Jeg uddyber senere, at jeg synes myndighederne skal lede efter årsagerne til fodboldvold andre steder end i rusmidler, da årsagerne skal findes andetsteds, hvilket jeg får det indtryk at BB også mener.

Så nej, vi er nok ikke så uenige, i andet end hvad der vægter mest af de tre faktorer du nævner. Jeg tror på miljø :-)
annonce