Snak

Mere indhold efter annoncen

Stuttgart: Stort set enig med Kvist

man 6. jun 2011
FC København og VfB Stuttgart er endnu ikke enige om en pris for William Kvist, men ifølge tyskernes manager, Fredi Bobic, skulle VfB være så godt som enig med Kvist.

Læs hele nyheden her
CV får godt nok travlt med at finde et helt nyt hold.
Fan af: Danmark: FC København (B1903) siden 1989 England: Manchester United siden 1991 Spanien: Malaga siden 2000
SÅ er det CV sender Kvist til Stutgart for 30 og henter Lindgren gratis :)
(...)
Jovist har Kvist haft et fremragende år for FCK, men hvis FCK kan sælge ham for 26 mio 1 år før hans kontrakt udløber så vil jeg kalde det en fremragende handel for dem
26mil er passende, og rigtig flot!
United '95 M2P '08
Havde nu håbet at de ville få mere end 25-30mill for ham, når man tænker på hvor godt han har spillet og hvor meget han er blevet rost - men kontraktudløbet gør selvfølgelig noget i forhold til prisen..
Lokalt: Næstved IF Nationalt: FCK Internationalt: Arsenal FC
Hvis FCK kan få mere end 20 mil skal han bare skydes afsted!
DK - Brøndby IF UK - Arsenal
Til gengæld har han så også stort set kun spillet i Superligaen, og hans niveau er dermed lidt svært at vurdere. 26 mill. er ganske passende, og måske endda en smule i overkanten. Jeg er lidt bange for, at han kommer til at tage munden for stor, og flopper i en udenlandsk topklub som så mange andre danske talenter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
kedelig klub..havde håbet på Schalke
Wow - godt for Kvist hvis det bliver til noget...

Voldsomt pres der efterhaanden ligger paa CV for at opretholde maalsaetningen om at komme ud af vinduet "usvaekket"... men han har jo holdt det hidtil saa det bliver spaendende at se!
Når man tænker på hans betydning for FCK virker 26 mio. i underkanten, synes jeg. Det skal jo være en attraktiv pris for sælger såvel som køber.
CV har dog sikkert noget i ærmet, men det er jo trods alt begrænset hvor stor en del af holdet han kan skifte i ét transfervindue uden det giver bagslag.
annonce