Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt ærligt uden at trolle eller noget

Hvordan kan Kvist være så meget værd? Jeg kan virkelig ikke se det. Det er mig en gåde. I mine øjn er han ikke mere værd end Hans Henrik Andreassen
I came home from work and my wife said, \"I washed your England shirt for you today.\" I said, \"What England shirt?\" She said, \"The red one that was in the frame on the wall. Whoever Bobby Moore is, tell him to stop drawing all over your cloth...
Så burde i se FCKs kampe noget mere hvis i ikke kan se han er meget værd, han spilled super i CL og været en af de bedste i denne sæson, hvis ikke den bedste.

Men folk kigger jo kun på dem der score eller ligger op til mål, og glemmer motor rummet bagved.
Manchester United Fc København
@Randersgutten

Hans Henrik Andreasen har ikke spillet CHL, og han er ikke en del af landsholdet.
Derudover er han vel heller ikke helt ung mere.

Jeg mener ikke de to spillere kan sammenlignes
FCK\'er
Hvordan kan Kvist være så meget værd? Jeg kan virkelig ikke se det. Det er mig en gåde. I mine øjn er han ikke mere værd end Hans Henrik Andreassen

I mine øjne, er Ryan Giggs ikke mere være end Klebér Saarenpää........
Brille-bærende plastikfan, Caféb$sse, Fucker, medløber siden 1992 der ikke bryder sig voldsomt meget om Café Latté
.
Klebér Saarenpää er jo også en kæmpe legende!! ;)
Fint nok!
God handel for alle parter: FCK får lidt endelig nogle skillinger hjem for en spiller. Bygget op af Ståle Solbakken. Men han kommer tilbage til Superligaen igen om et par år, når han skal lave en "Hjalte".

Men han kommer tilbage til Superligaen igen om et par år, når han skal lave en "Hjalte".


Det ville heller ikke undre mig. Han var lang tid om rigtig at fylde på FCK´s midtbane og det ser også ud til at tage tid på landsholdet.
Jeg kan godt have en mistanke om det også vil ske i Stuttgart eller hvor han måtte ende. En halvdyr udlænding får bare ikke nødvendigvis langt tid. Det ville ikke komme meget bag på mig hvis han får svært ved at falde til og kommer hjem til FCK igen efter et par år.
Og til den tid skal han naturligvis være velkommen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Sådan som priserne har udviklet sig de seneste par vinduer kan jeg godt se logikken i at Kvist er så meget værd. Det eneste jeg ikke forstår det er hvorfor man skulle give SÅ mange penge for ham hvis han er gratis om et år? Selvfølgelig er der mere konkurrence så, men det er stadig mange penge
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Jeg forstår ikke dem der negligerer Kvists værdi.
Han har altså været fremragende for FCK både i Superligaen men også i høj grad i Champions League.
At han lige skal bruge lidt tid for at finde samme niveau på landsholdet er kun forståeligt.

Jeg kan desuden sagtens følge Stuttgart i denne handel.
26 mio. eller deromkring er ikke meget for en spiller, der har vist højt niveau i Champions League, samt har en vindermentalitet som ganske få andre.

Som Brøndby mand håber jeg da bestemt også for at han skifter.
Jeg ser FCK som stærkt svækket efter dette transfervindue, hvis de står uden Pospech, Wendt, Antonsen, Kvist og Grønkjær. Så mangler de blot at sælge N´Doy og Wiland, og så har de sagt farvel til deres 7 bedste spillere.
Det er ikke mange der kan gå ind og udfylde hullet efter dem. Især Grønkjær og Kvist har en irriterende tendens til at være fremragende når det gælder, og altid mod Brøndby. At de så samtidigt sælger deres forsvarskæde med bl.a. en Pospech som altid skaber en del mål hver sæson fra sin højre back, gør bestemt ikke noget.
annonce