Snak

Mere indhold efter annoncen

Suarez om MSN: Vi kan blive endnu bedre

Skrevet af bold
tir 23. feb 2016
Barcelonas Luis Suarez mener, han, Lionel Messi og Neymar kan blive endnu bedre og understreger betydningen af deres venskab.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Findes der stadig Barca-fans, der mener, at man skulle have beholdt Sanchez frem for Suarez?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Claus82
Ligesom man kun kan elske Sanchez for hans humør og væremåde, så er det også utrolig svært at kunne lide Suarez for hans personlighed, så af menneskelige årsager så jeg helst Sanchez i Barca.
Boykot VM i Quatar
Skrevet af forza-mufc
Har meget svært ved at tro på at du kender hverken den ene eller den anden af dem personligt.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af armand
Synes også suarez har taget skeen i den anden hånd...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Jeg ændrede lidt indstilling til Suarez efter at have læst den her udmærkede bog.
Han er sgu mest bare en kæmpe bonderøv som ikke går op i smarte biler, men bare familien og fodbold.
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/ny-selvbiografi-luis-suarez-er-den-foelsomme-kannibal/5526630

Der er også nogle virkelig gode taktiske diskussioner iforhold til engelske fodbold og fodbold stil generelt. Hans betragtninger omkring f.eks Rodgers systemer viser bla hvor klog en spiller Suarez er.
Skrevet af Zvonimir Boban
Jeg mener MSN topper nu, min begrundelse (personlig) er at Messi og Suarez IKKE kan udvikle sig yderligere, de begge topper nu og Messi som er verdens bedste - er efterhånden "så gammel" at han ikke kan udvikle sig yderligere.

Det er kun Neymar der kan optimere sit spil yderligere da han er i start 20´erne - Jeg glæder mig til at følge hans udvikling, fordi der går ikke mange år så er "Messi/Ronaldo æraen" slut :-)

Hvem der vinder FIFA Ballon d´Or efter Messi/ronaldo showet bliver spændende, mon ikke det er spillere som Dybala, Neymar og Pogba der i fremtiden er i TOP5.
Skrevet af A7X4ever
Jeg var kæmpe fan da man hentede Suarez og endnu større nu selvom det var på bekostning af Alexis som var højt på listen over mine favoritspillere.

At udtale sig negativt om Suarez er vel forståeligt men klinger lidt hult når han har vist så meget karakter og som nævnt "taget skeen i den anden hånd" den tid han har været i Barca.

Det samme kan siges om en spiller som Pepe som tidligere også var et svin på en bane men igennem lang tid har holdt sig til at spille fodbold, og, uagtet at han ikke får så mange kampe som tidligere så bør der kun være respekt for når folk tager sig sammen - dermed ikke sagt at tidligee hændelser er glemt, hverken i Suarez´s eller Pepe´s tilfælde.

Angående MSN så tror jeg de for alvor topper næste sæson og næste sæson igen når Neymar bliver udviklet endnu mere men kan også sagtens ske de topper nu. Messi regner jeg med kan spille 5-6 år endnu hvis ikke mere i en Xavi/Laudrupsk rolle, Suarez har dog nok ikke så mange år hvor han kan levere på det niveau han har pt.
Skrevet af Zvonimir Boban
@ A7X4ever

Jeg tror MSN topper nu, hver dag der går nu bliver f.eks. Messi micro procenter langsommere og samme med Suarez.

Tror simpelthen ikke på at næste år, og næste år igen bliver et forbedret MSN... Jeg kan ikke se hvordan de yderligere skal kunne toppræsterer i 2-3 år mere.

De begge topper nu, og Neymar er den eneste som kan lægge yderligere på sit spil.

Det lidt som CR7, han bliver heller ikke bedre nu, kun langsommere og det er klart da han har rundet de 30 år.

Vi må bare nyde det nu (også selv om jeg ikke er Barca fan).

Det er bare min mening :-)
Skrevet af BerlinerDK
Og Zlatan er virkelig blevet dårligere efter han fyldte 30!?.....
Skrevet af Zvonimir Boban
@BerlinerDK

Åh gud altså... Nej Zlatan er ikke blevet dårligere, men langsommere og mere stationær end da han f.eks. var i Inter, Milan og Juventus.

Messi og Ronaldo lever af deres hurtighed, Zlatan spiller på en helt anden måde...

Og personligt syntes jeg ikke man kan sammenligne Zlatan med Messi og Ronaldo - de har toppet alle lister de seneste 7-8 år. Det har Zlatan ikke, Zlatan er niveauet under Messi og Ronaldo, selvom han scorer spektakulære mål.

Og denne tråd gik på MSN, og ikke at Zlatan har fået en "opblomstring". Og jeg holder 100% fast på at hverken Messi eller Ronaldo scorer 40-50 mål per sæson, fra næste sæson. Jeg kan tage fejl, men tror det ikke.
Skrevet af Claus82
FHar meget svært ved at tro på at du kender hverken den ene eller den anden af dem personligt.

Nej men jeg forholder mig også kun til hvordan personerne er på banen og der har Suarez været ualmindelig svinsk, så svinsk at jeg har svært ved at holde af den smukke fodbold han spiller.
Boykot VM i Quatar
Skrevet af forza-mufc
Så er det jo heller ikke rigtig en menneskelig årsag, idet han næppe render rundt og bider folk til dagligt :)
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af RaSMuS.
Messi og Ronaldo lever af deres hurtighed, Zlatan spiller på en helt anden måde...


Hvad fabler du om knægt?
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af GF4life
Spis nu lige modstander til :)
Skrevet af sacrabosco
Har Messi forlængst holdt inde med at leve på sin løbehurtighed? Nu drejer hans hurtighed sig snarere om dribleteknik med de stadig mere end hurtige fødder. Plus selvfølgelig de stadig fænomenale afslutninger. Men hans spil er jo i stadig udvikling, for han er tydeligvis ved at skifte til en mere spilstyrende rolle, som vil udvikle sig videre over de næste mange år. Så jo, Messi bliver stadig endnu bedre som fodboldspiller.
Dertil kan man sige, at Suarez sandelig i nuværende sæson har udviklet sit spil - manden fører på assistlisten! Suarez - hvabehar!
Summa: de blir bedre alle tre - hver for sig og sammen.
We ain´t seen nothin´ yet!
Skrevet af Hans Allan93
Suarez er på toppen af sin karriere nu. Jeg vil dog stadigvæk mene, at sæsonen 2013/2014 til dags dato stadigvæk er hans bedste sæson. I den sæson agerede han både spilopbygger, chanceskaber og målsluger på et helt absurd niveau.
\\\"Mellor, lovely cushioned header for Gerrrraaaard!!! Ohhhhh ya beauty!!!!! What a hit son, what a hit\\\"
Skrevet af armand
Messi og Ronaldo lever af deres hurtighed, Zlatan spiller på en helt anden måde...Hvad fabler du om knægt?


kan faktisk godt følge ham i at antrit og acceleration betyder mere for Messi og Ronaldos spil end Zlatan, kropsstyrke og teknik er ikke noget der er fysiologiske grunde til på samme måde skal blive dårligere fra 30 til 35.

Omvendt er der jo de spillere som ikke bliver synligt langsommere på fødderne før de er langt oppe i alderen, kan godt være jeg er lidt farvet men Jan Heinze og Rommedahl falder mig umiddelbart ind som to spillere hvor de var langt over 30 før jeg kunne se noget.

i praksis kommer det jo nok nærmere til at betyde at messi og ronaldo´s rolle på holdet ændrer sig, så de bliver trukket længere tilbage og får mere playmaker rollen - det er vel også i mindre grad sket med Zlatan.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce
0