Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NeddamxD
Føj, må virkelig af med noget galle, inden jeg brænder helt inde. Han giver dem i forvejen 6 latterlige minutter i tillægstid. Når den så er 20 sekunder over, uden spilstop, og den bliver losset ned på liverpool´s banehalvdel, så fløjter man fucking fedme af! Det er mega sølle dommeren! OGSÅ skal det afgørende mål scores af den cunt til Suarez, som slet ikke burde være på banen, og bør sidde på bænken de næste 8 kampe, magen til svineri, og tyveri.
Skrevet af casillas
Nu må de fanme se at få gjort noget ved det usympatiske møgsvin, det kan fanme ikke passe han kan blive ved med at agere som han gør på en fodboldbane, han hører sgu til på en eller anden form for institution!!!!!

Jeg hader begge hold, men det er jo helt forrykt at sidde og se på Suarez. Hvis Real gør alvor af at hente ham, så håber jeg sgu næsten det koster Perez livet!!!!
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af TLM84
Scouser drengene blev holdt i live af en elendig dommer.. Alt den respekt man havde for en som Carragher er helt væk. Det er en gave til fodbolden at det fjols stopper til sommer.
Suarez er bare pinlig. Intet andet. Han er billedet på hvad Liverpool lige præcis er! -Et primitivt lokumshold..

INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Rasmus_GF
Definitionen på et mirakel: Carragher undgår udvisning .
AGF <3
Skrevet af Skjold99
Suarez er da bare et svin af rang!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af GeneralAwesome
Chelsea fans er jo helt brændt af. Selvfølgelig skal der smides mere oveni når Chelsea vælger at skifte ud i det 91 minut. (Husk nu at overtid er minimum)

Fint Suarez får scoret, det får han nok ikke muligheden for igen i en håndfuld kampe.

Desuden, så ville det da være fortjent hvis Liverpool vandt, men uafgjort kan jo også forsvares som fair.
Skrevet af Andr7953
Er der nogen der kan forklare mig hvorfor dommeren ligger 6 minutter tids til i tillæg? I mine øjne var der maks 4.
Skrevet af B4E
Når der står 6 min. så er det jo MIN. 6min. og da der var spillet 6 min og nogle og 30 sekunder er det jo intet galt i det. Problemet ligger nok mere i hvordan, de i første omgang fik det til 6 min. Men nok grundet Oscars udskiftning/skade og flere spilstop.
Skrevet af Lyngby Hotspur (LOL)
Forskellen på Chelsea, Arsenal og Tottenham er at ALT går imod Chelsea konstant. I dag var det klart ene og alene den elendige dommers skyld. Ulækre Carragher skulle i den grad have været udvist mere end en gang sammen med Suarez. Til slut vælger de så at lægge 7 minutter til i en helt alm kamp uden usædvanlige spilstop.. Det er så fucking ulækkert at den lille lort scorer til sidst i overtiden af fucking overtiden.

Vi kommer ikke i CL næste sæson pga. en kombination a Benitez og decideret uheld.

Lorte Kamp.


Hvis du siger at Tottenham har haft en tendens til at være heldige, er du mere forskruet end hele liverpools fanbase tilsammen lol.

OT Suarez er den største cunt jeg længe har set på en fodbold bane. En skændsel for sporten at børn og unge skal se en profesionel fodbold spiller have så forfærdelig en adfærd (tak for det udlignende mål dog)
Lyngby BK Spurs
Skrevet af therealslimshady
BR-time?
Flot indhop af Sturridge.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Skrevet af Acheron 3
Det er jo helt til grin det her!!! Der var gået et halvt minut over tid, og der var lagt 6(!!!!) minutter til. For hvad!? Skandale dommer, kæft hvor er det unfair. Ja, jeg er skide ked af det lige nu!


@The Blues

Selv om det er en ringe trøst, gjorde dommeren intet forkert. 6 minutters tillægstid betyder blot mindst 6 minutter (men ikke 7). Så det kan være alt fra 6 minutter og 1 sekund til 6 minutter og 59 sekunder.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af 61
Fra 95:53-96:10+ holder chelsea på bolden ved indkast, derfor giver dommeren de 20 sek, tilbage som ender med mål!
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af stofferc
Chelsea fans er jo helt brændt af. Selvfølgelig skal der smides mere oveni når Chelsea vælger at skifte ud i det 91 minut. (Husk nu at overtid er minimum)


Chelseas sidste udskiftning kom før 90 men ELLERS har du ret.
-
Skrevet af Muncken
Hvor er alle fooll fansene henne i denne tråd? De plejer ellers og være hurtig ved tasterne, skal de ikke ud og forsvare deres klamme lille spiller eller har de nu indset realiteterne om det lille møgsvin, og hvad med tillægstiden?
Skrevet af Mediekongen
Er Suarez ude i næste runde!?
Hader folk, som er fan af flere klubber...
Skrevet af UpTheGunners86.
Suarez er simpelthen en skat. Haps!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1D1wPyadZ_k
Skrevet af Slettet(561658212102)
Chelseas sidste udskiftning kom før 90 men ELLERS har du ret.


Nej. Den kom i det 91. minut.
Odense Boldklub F.C Internazionale - &#8206;\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
Skrevet af Snudeskaftet
Ulækkert resultat!

Få nu givet den idiot en mundkurv på! Hunden er jo fuldstændig blæst!

Utroligt at Liverpool ikke får minimum 2 røde kort...
Skrevet af The Blues
Og hvad fanden har Suarez dog gang i? Han kan da for helvede ikke bide en modspiller i armen! Manden er sindssyg, og jeg håber, at han får mange dages karantæne for det her.
Skrevet af OAH
Ivanovic man of the match.
Victoria Concordia Crescit
annonce
0