Snak

Mere indhold efter annoncen

Sunderland henter rutineret forsvarsklippe

tir 18. jan 2022

Sunderland har handlet ind til bagkæden, hvor engelske Danny Batth kommer til klubben fra Stoke City. Han få en kontrakt til sommeren 2023.Læs hele nyheden her
Fandme en fed signing! Supertilgang ift. oprykning og en bevist Championship-spiller.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
League 1 klub. HAHA
FORZA DE RØDE
@Real,milan,newcastle,aab
Kan du ikke finde lidt flere klubber at holde med, nu du er i gang?
Sebastian.
Hva da? Er der noget galt i at holde med 4 hold?
FORZA DE RØDE
Ret beset, nej, det gjorde jeg nok også dengang jeg var 12 år. Men må indrømme, at jeg finder det underligt, at man kan være fan af så mange hold på én gang. Det bliver lidt... falsk. Hvad så hvis de mødes, hvilket ikke er utænkeligt?
Nu kender jeg nogle stykker som holder med 7 hold . Disse hold jeg holder med har jeg holdt med siden jeg var en ung knægt, og jeg fylder snart 35år. Jeg elsker mine fodboldhold og hvis de skulle træffes og mødes så håber jeg på uafgjort hehe:-)
FORZA DE RØDE
@Sebastian45
Jeg er 51, og har yndlingshold i de fleste ligaer i Europa. Det er der da intet underligt i, hvis man har stor interesse for fodbold. Det er intet problem, at to yndlingshold møder hinanden.
Hvorfor gøre en stor historie ud af det og være nedladende oveni?
Mackems ligger så til en plads i playoff og dermed ikke til oprykning. Jeg tror så desværre de tager den i år. Der er ikke rigtig niveau i de andre hold denne sæson til at de skulle misse oprykningen denne gang. Selvom det kunne være sjovt at se igen!
If it aint Newcastle, it aint worth shite
Det virker bare dumt og usympatisk, at en bruger på nettet, der skilter med at han holder med 4 fodboldhold, fryder sig over at Sunderland ligger i League One. Og så viser det sig gudhjælpemig at stodderen er 35 snart. Jøsses.
Ham Sunderland har hentet, er kommet i overskud, da Stoke har hentet 39 årige Jagielka.

Det kunne da blive spændende med et stort Tyne-Wear derby i Championship i næste sæson.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
annonce