Snak

Mere indhold efter annoncen

Superliga-klubber varme på Lasse Nielsen

man 7. jul 2014
Brøndby og FC Midtjylland skulle ifølge BT have vist konkret interesse for Nijmegens Lasse Nielsen. Også Esbjerg og Malmø FF skulle være inde i billedet.

Læs hele nyheden her
Han må gerne komme tilbage til AaB. :-)
Det må være en lunken fornemmelse for Lasse Nielsen, hvis han allerede nu skal vende tilbage til superligaen. Jeg er egentlig ikke i tvivl om, at han vil foretrække AaB hvis det kom dertil, men jeg tror derimod ikke at han passer ind i AaBs nuværende strategi. Han var nok aldrig skiftet til nogle af de nævnte klubber direkte fra AaB i vinters, hvis de havde budt ind. Man må håbe der ligger nogle bedre bud på ham.
Problemet med Lasse N er, at der er ikke plads til ham i AaB.

Vi mangler kun en angriber og en back, forudsat vi ikke ryger af med nogle her i transfervindudet.....
AaB. Chelsea. Ac Milan. - Dog mest AaB. Og så underdogs mod de store hold.
Jeg har altid syntes, at han var en klippe i Aabs forsvar, når Brøndby mødte dem.
Så på den baggrund, vil jeg meget gerne have ham i Brøndby.
Det vil dog også betyde, at man opgiver Boulahrouz, og selvom fremtidsudsigterne med en Lasse Nielsen vil være meget bedre, så er han, naturligt nok, alligevel noget under Boulaharouz´ niveau.
Så jeg er lidt ambivalent.
Det ville være synd for Thelander at hente Lasse tilbage, så lad bare ham skifte til FCM eller Brøndby.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Selvfølgelig kan Lasse bruges i AaB. Han er bedre end både KEP og Thelander. Men ved ikke helt hvor meget jeg synes vi har behov for ham. Vi er dækket fint ind i midterforsvaret, hvorfor det ikke giver meget mening at bruge penge her. Det ville dog ikke være skide fedt at se ham i en FCM eller BIF trøje. Håber han kan finde noget i udlandet, det vil være ærgeligt hvis han allerede skal afbryde sit udlandseventyr.
Det må iøvrigt også være den ultimative skuffelse at skifte fra et hold der vinder the double og potentielt skal spille ChL for et halvt år senere at skifte til en klub der sluttede som nummer 3 eller 4 i samme lige og samme år. Det var nok ikke med i Lasses planer da han skiftede i vinters.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
kewell10:

Du kan forvente noget voldsomt, så forvent ikke Lasse Nielsen.

Det siger Per nemlig, at bif skal, når de henter spillere.

Semb er faktisk bedre end Boula...

http://www.tipsbladet.dk…sfervinduet

Du kan tage eksempelvis Boulahrouz og Ørnskov, som har gjort det sindssygt godt, og hvis vi skal have spillere ind, så skal de være bedre end dem, og det er altså ikke nogen nem opgave. Vi kigger på topspillere med udenlandsk snit, som kan løfte forretningen, fordi vi skal ud og spille Europa.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Mon ikke han ender i FCM når de sælger Sviatchenko.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
@mikkelcp

Du synes simpelthen ikke, at han passer ind i AaBs system? Han er en hurtig, teknisk og pasningsstærk forsvarsspiller, så jeg vil mene at han er perfekt.
AaB4life:


"men jeg tror derimod ikke at han passer ind i AaBs nuværende strategi"

Det har intet med spilsystemet at gøre. Jeg tror simpelthen ikke det er en del af planen at hente en forsvarsspiller ind. Pengene kan, som det nævnes, bruges langt mere fornuftigt andetsteds.
annonce