Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan aldrig blive et samfundsproblem at fodbold fans ikke kan opføre sig ordentlig........ Det er og bliver klubbernes ansvar.... skal politiet møde talstærkt op til en fodbold kamp pga ballade skal regning deles og sendes til de to klubber som det drejer sig om.
Dernæst.... publikum på de klubbers hjemmebane indtil deres fans lære at opføre sig lovlydige borgere.
Sidste skridt kunne være at man tog point fra de implicerede klubber og evt smide dem ud af superligaen.
Det skal være slut med små bøde og ingen fløjeshansker mere.... der skal sættes hårdt ind nu.
SønderjyskE fan I medgang og modgang
Lord Harrasmus

Du er med på at stort set alle klubber har problemer med voldelige "fans" ik?
Viborg har deres fraktion, Aab har deres fraktion, Randers, Esbjerg, Odense, Aarhus, Midtjylland. Det er ikke kun et Brøndby - FCK problem.

Du kan jo gå ind på siden GruppaOF eller Hooligans TV på Facebook og se alle de arrangerede slåskampe mellem klubberne, helt ned små klubber som Hellerup (HIK)
Og de Danske klubber mødes med udenlandske klubber for at slås med dem.

Men dem der er i miljøet ved også at FCK havde HSV på besøg, og Brøndby havde Dortmund på besøg til kampen. Ligesom Esbjerg tit har Wolfsburg på besøg, hvor det oftes ender galt. Midtjylland forsøger at lave alliance med Holstein-Kiel osv. osv.


Sebalist

Man kan undre sig over, at Sverige, der har +10 af den her slags kampe på en halvsæson, er +10 gange bedre til at håndtere det, på trods af mindst lige så voldsomme fangrupperinger og rivalisering. Måske man skulle spørge dem om en drejebog?


Jeg ved ikke hvor du læser dine nyheder, men de har kæmpe problemer i Sverige med hooliganisme og de har endda oplevet drab. De er ikke bedre til at håndtere det og Sverige er den mest aktive scene i Norden.
Mon ikke England er lidt foran der.
Så længe FCK og BIF ikke indrømmer der er et problem , kommer de aldrig volden til livs, for den vold der er i deres fraktioner og tilhængere er usmageligt og farligt.
Efter deres opfattelse er det jo politiet der er problemet , så foreslår politiet bliver væk til deres hjemmekampe.
Du er med på at stort set alle klubber har problemer med voldelige "fans" ik?
Viborg har deres fraktion, Aab har deres fraktion, Randers, Esbjerg, Odense, Aarhus, Midtjylland. Det er ikke kun et Brøndby - FCK problem.


Det er virkelig skørt, at du vil sammenligne fangrupperinger i Randers eller Esbjerg med det vi så i weekenden. Grænseløse tabere, som uden at blinke overfalder hjemmesygeplejersker og børn. Det ser vi ikke andre steder end i Brøndby og FCK. Du forholder dig overhovedet ikke til problemet, men forsøger bare at dække dig ind under, at den slags da foregår alle steder; det kan jeg garantere dig for, at det ikke gør.

Faktum er, at vi kan takke fans fra de to klubber for de elendige udebaneforhold vi bliver budt med de irriterende og meget finmaskede net, aggressive betjente osv.
Straffen skal bare være derefter. Så må de jo spille for tomme tribuner. Fuldstændig latterligt at folk ikke kan gå på stadion uden at være nervøs for om de får en brosten i hovedet.
Man bliver jo nød til at differentiere problematikken.

1. Hvad der foregår inde på stadion er klubbens ansvar, og der har klubben en lovhjemmel at agere efter.

2. Udenfor stadion er det ikke så klart qua det er et offentlig område(?), hvorfor de er en delt opgave med politiet.

3. Udover det er det en 100% politi opgave, som klubben hverken har lov hjemmel eller mulighed for at håndhæve.

Jeg finder det fuldstændigt uacceptabelt, at udeholdets busser/fans angribes, og jeg finder det ubegribeligt, at man ikke kan isolere urostifterne og smide dem i kachotten. Det burde for søren være muligt at allokere en "task force" som skal identifecere og smide personer i fængsel baseret på deres opførsel.

Som BIF fan er det edderdylme sørgeligt at se den udvikling. Der skal findes en løsning - der VIRKER.
Måske man skulle starte med at se på politiets indsats, og få styr på den. Før de tager deres tjans alvorligt, kommer der ikke til at ske noget. Det er ganske enkelt pinligt at føre de to fanmarcher forbi hinanden. Jeg har oplevet det så mange gange, især på udebaneture i Brøndby. Politiet har ikke styr på noget som helst, de aner ganske enkelt ikke hvad de laver. Senest så man en rådvild politibetjent pege en gøb i hovedet af slagsbrødre, som vil bokse lidt. Dagen efter kan man læse politiet + andre forsvare dette. Det er pga. betjente som ham, at tingene eskalerer, fordi han skider i bukserne over en slåskamp, istedet for at bevare fatningen. Politiet er ikke skyld i at der findes elementer som opsøger ballade, men hvor har jeg dog ofte oplevet bejente trække stavene længe inden det har været nødvendigt, hvofefter situationen eskalerer. Betjente skal kunne mestre at bevare roen, istedet for at få situationer til at eskalere. I den psykologiske verden fylder begrebet low arousal nærmest alt efterhånden, og professionelle, som arbejder med udfordrede borgere bliver oplært i ro, ro og mere ro, for at begrænse den stimuli borgeren tager ind, fordi man ved at en hjerne i alarmtilstand ikke falder til ro, før den får ro. Politiet gør det modsatte, de flyver frem og trækker kniplerne lidt for tidligt, og får alarmhjernerne til at gå yderligere i alarmtilstand. Det ville klæde det danske politi at tage ansvar, og sætte betjenten på plads, som trak en pistol, istedet for deres ævl om forråelse i fodboldkulturen.
Til Bødlen 1880.
Du har så ret i din påstand, det er politiets skyld at vold opstår , det ligger ikke i din opdragelse, med en vis respekt for lovhåndhæverne som jo IKKE har bedt om disse fodboldkampe.
annonce