Snak

Mere indhold efter annoncen
@14-2029

"Hvor er det lige de siger det?
Venligst giv dokumentation for din påstand."


https://brondbysupport.dk/2021/10/28/brug-af-taaregas-til-fodboldkampe-faelles-udmelding-bs-og-fckfc/

"Tåregas, som rammer mange og siver videre fremfor peberspray som rammer de nærmeste, samt en trukken pistol håndteret på en meget laissez-faire måde"
Brøndby IF
Jeg har læst at man i feks Århus nu giver tidligere voldsdømte karantæne fra nattelivet ved at indføre et opholdsforbud i bar/diskoteks zonerne i indre by i Århus, til dem der gentagne gange er blevet dømt for vold i nattelivet. Overtrædelse af dette opholdsforbud er i første omgang en 5 cifret bøde. Ved gentagelser giver det en automatisk fængselsdom at opholde sig i disse zoner fra fredag aften til søndag nat.

Det kunne måske være en ide at indføre et lignende opholdsforbud ved diverse stadions før og efter kampene, for de personer der gentagne gange er blevet dømt for lovovertrædelser i forbindelse med Superligakampe. Jeg synes det var et forsøg værd, hvis der vel og mærke er lovhjemmel for at indføre et sådan tiltag.
Luk 50 procent færre ind på stemningstribuner. Såfremt der er ballade, lav administrativ anholdelse af alle på tribunen, så man er sikret cpr.nr og eventuelt fingeraftryk. Tag blodprøver, såfremt der er narkotika i blodet, udeluk I en periode.

Udeluk folk der har tilknytning til bestemte grupperinger og folks der er tydeligt beruset.
What`s the matter Harry?!
@Sebalist, Jeg klapper for dit indlæg
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Politikerne skal bare igang, hvis vi skal de her idioter til livs. Der skal laves særskilt lovgivning på dette område. Lidt ligesom bandepakken. Som lovgivningen er pt får politiet næsten altid hug ved masseanholdelser. Klager og erstatningskrav i hobetal og ledere med røde ører.

Det har medført det rystende faktum, at en god fodboldkamp i politiets øjne…. er en kamp uden anholdte. Skidt pyt med tjenestemænd udsat for vold. Eller ihvertfald skidt pyt med at udfinde en gerningsmand. Idioterne skal bare ekspederes videre og hjem.

Gør som i Sverige. Der bliver idioterne tilbageholdt til kampen er færdig eller bare kørt væk. Her er lempede formelle krav i forhold til en "almindelig" anholdelse, der er svære at leve op til ved masseanholdelser
Man kunne også bare fra myndighedshold sige, at hvis der skal være sådan en ballade, hver gang der er tilskuere til kampe mellem FCK og Brøndby (og alle andre hvor der er så massive og gentagne problemer) så kan klubberne ikke få lov at lukke tilskuere ind til de kampe. Jeg synes, at det er en pissedårlig løsning, men for alle der ikke går op i fodbold er det en helt oplagt løsning.
Hold kæft hvor er I langt ude :(
Det er politiet skyld fordi de bla bla bla...
Det er klubbernes skyld fordi de bla bla bla

Der er en og kun en skurk i dette tilfælde og det er de tåber, hvor fodbold skal være lig med ballade. Det er kun ganske få procent, men det er også nok.

Skal man dette uvæsen til livs, så er der kun en ting at gøre. Sæt hårdt mod hårdt. En skide bøde på 50 eller 100.000 til klubben er jo pebernødder.

- Er der ballade, så er det 3 hjemmekamp med tomme tribuner. det vil tvinge klubberne til at gribe ind, da de ellers vil få de 98% rolige fans på nakken og det vil gøre ondt.

- laver man ballade til en kamp og blive anholdt eller lignende, så hedder det karantæne. Man kan i dag genkende personer ved hjælp af kamera. Tager jeg til Brøndby og laver ballade, så har jeg bare karantæne fra Dansk sport i xx antal måneder. Det betyder, at jeg ikke engang kan tage ud og se en dame håndbold kamp i jylland for mit fjæs vil blive genkendt og jeg vil blive afvist.

jeg ville nok tænke mig om en gang mere før jeg lavede ballade, hvis jeg viste at dette var konsekvensen.
Stærk udmelding fra Superligaen og klubberne. "Fans" skal bare ikke længere have lov til at ødelægge fodbolden og dens ry med deres dårlige opførsel.
Det er komisk, at der findes mennesker, som mener man kan straffe klubber med kampe uden tilskuere, fordi nogle mennesker har lavet ballade inde i København. Er i helt væk?
annonce