Snak

Mere indhold efter annoncen
Den nye struktur er da helt fantastisk, efter 25 runder har stort set alle hold noget at spille efter..

Med den gamle struktur ville nr. 3-11 reelt ikke have noget at spille for i dag, hvilket næppe ville gavne tilskuerinteressen...

Man kunne eventuelt godt små justere den nye struktur lidt, så den blev mere sportslig fair, men overordnet set er den da langt bedre end den gamle struktur...Men det er jo lige præcis det, som de mange midterklubber ønskede... De ville alle have bedre mulighed for at ligge lunt uden fare for nedrykning, der så ville kræve et økonomisk sats, som de dybest set kun har råd til, hvis de bibeholder superligastatus. Denne nuværende struktur gør, at op til 8 hold kommer i berøring med nedrykning og 4 af disse hold ender i akut nedrykningsfare frem til næstsidste uge i sæsonen pga. det fjollede cup-system.
Det fjerde dårligste hold kan nemt være 10-12 point bedre end det dårligste over sæsonen, men alligevel rykke ned på tilfældigheder og/eller dommerfejl.
Det er da nær en perfekt struktur. Som en anden bruger skriver har alle noget at spille for.
Men nogen vil ikke se lyset. Ingen ide at alt er afgjort midt i turneringen og kun godt at nr 2 og 3 i 1. div skal kæmpe for at komme op
Nu får man den rigtige mester og de rigtige nedrykker
Attraktive kampe i de sidste kampe.
Nicodemus: Jeg modererer mit svar fra ALENE til 99% økonomien der er problemet, men det må være muligt for klubberne at tilpasse sig et forventet indtægtstab på få procent. Måske de ligefrem kunne erstatte en enkelt eller to udlændinge med danske talenter.

At der er særligt mange dårlige hold i superligaen passer ikke, hvis man ser på resten af fodboldeuropa. Du skriver der er 3 klubber under 1 point i snit pr. kamp i DK. I England og Italien er der 6 klubber ud af 20 på 1 point i snit og derunder. I Holland er der 5 ud af 18; i Tyskland 4 ud af 18 og i Frankrig og Spanien 4 ud af 20. I sammenlignelige ligaer som Sverige og Norge, som for øvrigt har bedre tilskuersnit end DK, var der kun et hold i Norge som sluttede under 1 point i snit, mens der var 3 hold i Sverige (begge 16 holds ligaer).

(Hvis der kun skulle være 10 hold i superligaen ville AGF og OB ligge til nedrykning lige nu. Hvad ville det betyde for fodboldinteressen i DK...? )
annonce