Snak

Mere indhold efter annoncen

Sur Allegri: Juve lukker ikke sådanne mål ind

lør 29. apr 2017
Juventus-træner Massimiliano Allegri kigger indad efter 2-2-kampen hos Atalanta i stedet for at brokke sig over et manglende straffespark.

Læs hele nyheden her
Ja jeg tabte 5440 kroner på jer!
Så burde du nok søge hjælp
Jeg havde kun sat 100 kroner, men det var den sidste kamp på en kupon der gav 54,40 igen. Smartass....
Så tabte du 100kr :-)
Enig, han tabte 100 kr. Men selvfølgelig surt at være så tæt på at vinde over 5000. Men den gav næsten odds 2 på en juve sejr, så det var spået til at være en halvsvær kamp, og samtidig er de langt nok foran i ligaen, at de har råd til et pointtab på udebane. Derfor tog jeg også begge hold til at score i stedet, og det viste sig jo at være en god idé :)
Jeg har også altid spillet på det der gik hjem. Det er vel en klassiker. Men hvad siger regnskabet? Overskud? det løber lige rundt eller underskud?
Jeg taber flere kuponer end jeg vinder, men når jeg vinder, så er oddset tilpas højt nok til, at det giver et pænt overskud. Totalt set har jeg et overskud på knap 15.000 kr. og hvis jeg impuls-bettede i mindre omfang, så tror jeg det vil være højere, men omvendt kan det hurtigt også blive for kedeligt, hvis alt for meget går op i statistik. Nu mindre det selvfølgelig er ens arbejde, så er det en anden sag.
Det er klart, det er en fritidsfornøjelse - nogle køber vin, andre går i biografen osv. Det er også sådan det skal være.

Jeg hører bare oftest vinderhistorier - og undrer mig, at hvis alle vinder, så tænker jeg ikke, at Unibet, Bet365 osv har råd til Brian Laudrup eller Samuel L. Jackson. Men det kan naturligvis være, at alle andre lande opvejer danskerne - så tænker jeg dog bare, at de ikke gad være her.
Jeg tror at mine 15 kilo er småpenge for dem. Det siges jo at langt de fleste taber eller det går lige op. Har læst at det kun er 1% som har overskud i det lange løb, og dem der så tjener 6-cifrede beløb kan de jo vælge at lukke ned. Men omvendt er det sikkert også god reklame at nogen tjener penge, og på den måde kan lokke andre med. Problemet er nok at folk ikke vinder nok når de vinder. Alene i år har jeg tabt 101 væddemål og kun vundet 35. Alligevel har det givet et overskud på 4500 kr. men vi har jo alle sammen forskellige strategier, til at gøre kampene lidt ekstra sjove og tjene en skilling.

Men tabte da også på Juve i sidste uge. Havde dem til at vinde 2-0 eller 3-0 og ville cashe ud når de nåede dertil, så jeg kunne vinde på begge væddemål. Men de var foran 2-0 efter 19 min. og så var det ikke mange penge værd. Andre gange har jeg tabt 500 på en wincast med Bendtner og Rosenborg eller 4000 på en kamp mellem Vejle og Lyngby i sidste sæson, hvor begge skulle score, og det formåede Vejle ikke selvom de var en mand i overtal i hele 2. halvleg.

Jeg har ikke noget imod at poste mine tab, det var bare ikke lige relevant i denne tråd. Og ja, så var det måske lidt overflødigt at skrive om den der gik hjem :)
Det var nu ikke møntet specielt på dig, men også mere en generel tilgang til det.

Folk skriver, når de er lige ved at have vundet en del penge eller de har vundet et bet...

Lidt Facebook agtigt (uden der skal være noget i vejen med det), det går også bare den anden vej.

Min dag i dag har været røvsyg - sjældent det opslag kommer på Facebook.

God lørdag.
annonce