Snak

Mere indhold efter annoncen
Tror bare ikke lige at Russisk fodbold er hans kop the, han hører til under varmere forhold.
han havde jo nok regnet med at holdet ville blive bygget op omkring ham. men hvis han mener at han kan kræve en træner fyret, så har han vist fået storhedsvanvid
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Nu ved jeg ikke hvilke vilkår den traditon er baseret på, men hvis det du påstår er sandt, må man da formode at han skal tilbagebetale den løn han har fået forskud på, sårfremt et januar salg går igennem. På samme måde må han vel skulle tilbagebetale lønnen i tilfælde af ændringer i konktrakten, heriblandt en evt. lødnedgang.
Er der overhovedet nogen klubber der er intesseret i at købe ham. Zenith har betalt en enorm overpris for ham og vil de kunne sluge et så enormt pristab allerede efter et halvt år, jeg tvivler. Det bliver da svært at få nogen til at betale mere end 250 mill. kr for ham, de må sikkert endda sælge ham endnu billigere.
Nu ved jeg ikke hvilke vilkår den traditon er baseret på, men hvis det du påstår er sandt, må man da formode at han skal tilbagebetale den løn han har fået forskud på, sårfremt et januar salg går igennem. På samme måde må han vel skulle tilbagebetale lønnen i tilfælde af ændringer i konktrakten, heriblandt en evt. lødnedgang


Hvorvidt der i alle tilfælde er tilbagebetaling er vist et åbent spørgsmål.

Særligt omkring en lønnedgang må du siges at være på tynd is omkring din påstand.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Det var alligevel et kontroversielt ultimatum han der fik opstillet den kære Hulk.

Jeg har svært ved, at se hvordan han kan bliver i Zenit efter så dum en bemærkning.
Silkeborg IF
Nøj han skal ned på knæ og kysse røv nu.
FC Midtjylland Hamburger SV
Nøj, han formår da virkelig at fremstå som en idiot her. Han har indtil videre ikke begejstret masserne i Rusland, og han har på kort tid fået et nogenlunde lunkent forhold til både fans samt presse. Og så vælger han at skabe sig over, at han bliver udskiftet kort før tid, i en betydningsløs kamp!? Helt gennemført idiotisk.

Endnu mere grinagtigt er det, at han stiller ultimatum for sin videre eksistens i klubben, et halvt år efter ankomst. Det vrimler jo med klubber som vil overtage en snot hamrende dyr primadonna, for slet ikke at tale om de respektive managers rundt omkring, som higer efter en spiller som potentielt ikke vil respektere deres dispositioner og autoritet. Held og lykke med at få Zenit til at fyre deres, i øvrigt, ganske solide træner, fordi han primadonnaen ikke kan indordne sig.

Havde han været en klublegende med en vægtig røst, som i årevis havde skaffet klubben succes, ville hans ultimatum have fremstået knap så komisk, som tilfældet er.

Jeg forudser en bøde til manden, samtidig med kravet om en offentlig undskyldning. En evt. degradering til 2. holdet kan komme på tale, indtil han kommer på bedre tanker.
Falastin, kunne ikke være mere enig.
- Zenit Skt Petersburg og CSKA siden 2005 - Arsenal siden 2004 - So4 siden 2007
Lad os nu se hvor hjernedød Ahhhhbramovic faktisk er ?

Zenith bærer altså en stor del af skylden i den her tåbelig holdopbygning. De brød klubbens helt nye lønstruktur med Hulk, lige efter de havde fået resten af holdet ned i løn, hvilket jo heller ikke ligefrem gør det lettere at være Hulk i rusland.

Det var da faktisk en fin måde af Spalletti at signalere til Hulk på.
annonce